Gå til innhold

mystix

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mystix

  1. Hei,

     

    Tror jeg har klart trikset med å få støv inne i kompaktkameraet mitt, har funnet mange tråder på støvfjerning på speilrefleks, men de hjelper ikke meg stort. Har ikke så lyst til å finne fram skrutrekkeren...

     

    Kameraet er Finepix f40fd, legger ved et par bilder av det jeg mistenker er støv til venstre i bildet. Kameraet er kun halvannet år gammelt, men garantien dekker vel neppe støv i kameraet? Har pusset foran på linsa og ingen flekker der.

     

    Det må vel noen profesjonelle til for å fikse det, noen anelse om hvor mye det vil koste for en rens? og noen spesfikk anbefaling på hvilken butikk i Oslo jeg skal gå til? Vet om et par i Oslo, men har noen har utpekt seg som flinke på dette området? :) Kameraet er for øvrig kjøpt på nett.

    post-29180-1220784568_thumb.jpg

    post-29180-1220784586_thumb.jpg

  2. Jeg har mATX utgaven, skuffer meg litt at de bruker samme kjøleløsning på "full size" kortet dvs. en liten passiv heatsink på NB og null på mosfets/vrm, skal love det blir varmt med en 125W Phenom!!! Måtte modde på mosfet heatsinks og ekstra nb kjøling på mitt.

     

    Leste at 125W TDP CPUer ikke er støttet på disse kortene, ref 780G goes boom

     

    The vast majority of the 780G boards have a three-phase or four-phase PWM circuitry design. These designs are completely acceptable for the 45W, 65W, 89W, and 95W TDP rated processors; however, drop in a 125W TDP processor such as the Phenom 9850e or 6400+ X2 and you are asking for trouble. Trouble is exactly we found, as each board we tested eventually succumbed to the greater power requirements of these 125W TDP processors.

  3. Noen som vet om en måte å få SMSene fra telefonen arkivert på PCen? Oppdaget istad til min store fortvilelse at "Meldinger" i LG PC Suite var epost og ikke SMS :(

     

    Kanskje jeg som er litt sær, men om jeg ikke får arkivert SMS på PCen så vurderer jeg faktisk å selge den... selv om jeg er strålendes fornøyd med den ellers :)

  4. Kobberavgiften, eller de 60kr i tillegg man må betale for ADSL når man ikke har fasttelefon, er det noen vei utenom det?

     

    Lurer fordi jeg ikke blir belastet de 60kr fra ADSL leverandøren jeg har i dag og jeg har ikke fasttelefon... vurderer å bytte til en annen leverandør, men om det betyr at jeg plutselig må betale de 60kr/mnd så skal jeg nå holde ut med de jeg har i dag siden det kun er pris jeg er misfornøyd med.

     

    Bor i borettslag, noen som vet om denne kobberavgiften går per leilighet eller om årsaken til at jeg ikke blir belastet det er at det er selve borettslaget som betaler? Noen andre som bor i borettslag som kan si om de blir belastet for kobberavgiften fra sine Internet leverandører? Og ja... jeg har mast på styret om å få inn fiber, men akk nei...

  5. Det merkelige er at dersom man kjøper disken med eksternt kabinett så sparer man ca 200 kroner.

     

    Mulig logisk forklaring kan være at den eksterne disken har 2års garanti mens den interne har 3år. Og dermed får man ikke 5års reklamasjonsrett fordi en ekstern disk ikke er beregnet for å holde like lenge som en intern? Selv om jeg tviler litt på at nettbutikkene tenker så langt... men moro å spekulere litt :p

  6. Takk :)

     

    BIOS er allerede oppdatert, lastet ned siste driverpakke fra Nvidia, men kom ingen ny versjon av SATA drivere. Søkt på nett, men finner ikke noe som virker helt som samme problem som meg, fant noe om korrupt raid, men ingen løsning i den saken.

     

    Optimalt sett så burde jeg nappe ut de to andre diskkontrollerene og la den surre og gå med en helt fresh installasjon, men siden det kan ta et par måneder før det kommer feil så er det heller uaktuelt for min del... Av programvare så har jeg "minimum" installert, må tross alt kunne bruke den mens jeg venter så lenge på feil =/

     

    En PCIe x4 kontroller vil fungere i PCIe x16 spor? Det må ikke være et skjermkort i x16 sporet? Har integrert skjermkort. Vurderer å bare kjøpe en ekstra kontroller som "løsning" på problemet. Selv om jeg sender butikken en mail først.

  7. Hei,

     

    Sliter med korrupte disker på filserveren min som har et A8N-VM CSM hovedkort, Athlon 3000, 1.5GB minne.

    4 ganger har jeg opplevd at disker plutselig blir uleselig i Windows, restarter manuelt og den kjører chkdisk og retter masse feil, men avslutter med at MFT er korrupt og avbryter. Recovery av innholdet med 3.partsprogram går greit, får tilbake cirka 99% av innholdet hver gang, men alltid noe som blir ødelagt.

     

    Av 16 disker i maskinen så har problemet kun skjedd på 3 disker som er på samme kontroller, SATA kontrolleren på hovedkortet. Problemet oppstår alt fra et dager dager mellom hver gang og til et par måneder...

     

    Har reinstallert Windows 2003 og sjekket at driverne til SATA kontrolleren er WHQL, drivere til alt annet i maskinen er også up-to-date. Antivirus(NOD32) er på plass og oppdatert, alle kritiske oppdateringer fra Windows Update er lagt inn. Kjørt Spyware sjekk med Spybot uten å ha funnet noe.

     

    PCen fungerte problemfritt i 8mnd, eneste hardware endring siden start var utbytting av en disk, Seagate 750GB, men denne står ikke på den mistenkte kontrolleren.

     

    Mistenker SATA kontrolleren på hovedkortet siden alle 4 problemene/de 3 diskene hvor det har skjedd sitter på samme kontroller... Noen tips? Siden det kan ta så lang tid mellom hver gang problemet oppstår så tviler jeg at nettbutikken der jeg kjøpte det(shg.no) klarer å gjenskape problemet i løpet av hva de anser som fornuftig tid :(

  8. Hei,

     

    Leter etter et bilspill hvor man kan gjøre som i "gamle dager", dele skjermen i to og hver spiller på sin halvdel. Noen gode forslag på slikt? :)

     

    Er det noen spesielle "racing wheels" folk anbefaler? Hadde tenkt å kjøpe to slik at det blir ekstra moro i settingen ovenfor.

     

    Eller er konsoll å anbefale for ønskene jeg har? Har allerede en PC i stua så om jeg hadde kunnet bruke den så hadde det vært kjekt.

     

    Takker for alle svar :)

  9. Kanskje ikke Samsung klarer å produsere med høyere tetthet ?

    Platestørrelse på 125GB er jo slett ikke ille da? Tipper vi får se store disker i denne serien etterhvert.

    Heller tvilsomt desverre, Samsung har tidligere hatt en policy på å kun lage disker med opptil 2 plater. Seagate bruker opptil 3. Hitachi bruker opptil 5, husker ikke helt hva de andre produsentene bruker i farta.

  10. Til mystix:

     

    Tull, tøys og rene spekulasjoner!

     

    Lurer på om de som er så opptatt av skjermer uten pixelfeil begynner å gråte om kabinettet dems får en liten ripe i seg... tongue.gif selv om de sikkert ville ha sendt det tilbake på angrett om det skjedde innen 14 dager og krysset fingrene for at butikken ikke la merke til ripa...

    Det er stor forskjell på skader man selv har laget, og skader som er på et nytt produkt. Selv er jeg veldig opptatt av pixelfeil, men jeg ville aldri vurdert å sende tilbake en vare jeg selv har ødelagt.

     

    Hva er angrettloven?

    Angrerettloven gir mulighet til å komme ut av et impulsivt kjøp uten at du behøver å begrunne overfor selgeren hvorfor du vil gå fra kjøpsavtalen.

     

    Altså, den er lagd for folk som handler ting på impuls og ikke tenker så nøye over hva de kjøper før de kjøper det... Vil nå si at de som kjøper LCD skjermer og skal ha den helt uten pixelfeil neppe handler på impuls... men de koser seg i gråsonen av loven gitt

     

    Nok en gang: Tull og tøys! Denne loven er laget for at man skal kunne returnere varer som man angrer på at man har kjøpt, nettopp fordi man ikke får sett produktet før man handler.

    Tull og tøys ja, det var en spøk der ;)

     

    Loven er ikke lagd for at man bevisst skal kunne angre for å få et bedre produkt enn man er lovet/spesifisert hos selger.

  11. Den sammenlingningen var i beste fall dårlig.

     

    Fordi man handler på nett å ikke kan se varen har du angrerett, helt sikkert ikke pga Netshop å andre ærlige webhsops men først å fremst tvshop.no osv.

     

    Tror foresten de fleste har skrevet sin mening her, tråden starter å gå i sirkel igjen, forøvrig en smitsom sykdom i alle forum

    Det var ingen sammenlingning, kun en spøk på hvor utrolig pirkete noen er på å ha ting helt "perfekt"

     

    Man har angrett fordi man ikke kan "se og føle på" varen på nett ja, men får man en skjerm med en enkelt død pixel så oppfyller den fortsatt spesifikasjonene oppgitt på produktet, det er ingen mangel på det i følge spesifikasjonene til det.

     

    Man har fått det man har krav på, men som vi ser, kan man (mis)bruke en lov for å få et enda bedre produkt så er det mange som gjør det...

  12. Krysser fingrene for at Netshop har en "slemme gutter" liste, eller som en skjult avhukingsboks på kundeinfo... som medfører ikke noe mer godteri ;)

     

    Og forøvrig, har en 19"LCD skjerm selv, fant en død pixel første dagen, men fortsatt like fornøyd med den :)

     

    Lurer på om de som er så opptatt av skjermer uten pixelfeil begynner å gråte om kabinettet dems får en liten ripe i seg... :p selv om de sikkert ville ha sendt det tilbake på angrett om det skjedde innen 14 dager og krysset fingrene for at butikken ikke la merke til ripa...

     

    Hva er angrettloven?

    Angrerettloven gir mulighet til å komme ut av et impulsivt kjøp uten at du behøver å begrunne overfor selgeren hvorfor du vil gå fra kjøpsavtalen.

     

    Altså, den er lagd for folk som handler ting på impuls og ikke tenker så nøye over hva de kjøper før de kjøper det... Vil nå si at de som kjøper LCD skjermer og skal ha den helt uten pixelfeil neppe handler på impuls... men de koser seg i gråsonen av loven gitt.

  13. 2 ting...

     

    Det er 120mm vifter i den, ikke 80mm.

     

    Finn fram avbitertang eller liknendes, armor kabinettet har "skillefliker" mellom hver 5.25", disse må vekk der du skal putte i en slik modul. Den orginale modulen fra Thermaltake har åpninger mellom 5.25" brønnene slik at den passer inn, men det har ikke den modulen det linkes til... jeg har lært av erfaring ;)

  14. Jeg fikk beskjed av dem at en oppgradering av linja var gratis.. hvorfor vet jeg ikke, kanskje noe annet med nedgradering?

    Det er noe annet med nedgradering, bare å sjekke prislisten dems... men er naturlig nok, de vil lokke folk til å oppgradere ved å ha det gratis, mens nedgradering betyr at de får inn mindre penger og dermed så vil de at folk skal tenke seg ekstra godt om før de gjør det...

×
×
  • Opprett ny...