Gå til innhold

Pølsepetrusen

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Pølsepetrusen

  1. Da har du instinktene i orden. Om noen tror Musk er motivert av dette for å hjelpe syke mennesker, så har jeg en bro å selge.
  2. Ingen grunn til å tro at dette blir bra. Elon har rotet seg langt inn i konspiland, og da kan man ikke forvente rasjonelle valg lenger.
  3. Dette er en fantastik nyhet! Europa trenger å kunne stå på egne ben her også nå som USA går mot å bli en dystopisk stat, kanskje til og med går i oppløsning.
  4. Dette er en fantastik nyhet! Europa trenger å kunne stå på egne ben her også nå som USA går mot å bli en dystopisk stat, kanskje til og med går i oppløsning.
  5. Dette er en fantastik nyhet! Europa trenger å kunne stå på egne ben her også nå som USA går mot å bli en dystopisk kristostat, kanskje til og med går i oppløsning.
  6. Dette er en fantastik nyhet! Europa trenger å kunne stå på egne ben her også nå som USA går mot å bli en dystopisk kristostat, kanskje til og med går i oppløsning.
  7. Dette er en fantastik nyhet! Europa trenger å kunne stå på egne ben her også nå som USA går mot å bli en dystopisk kristostat, kanskje til og med går i oppløsning.
×
×
  • Opprett ny...