Gå til innhold

Anchor

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anchor

  1. Hei!

     

    Hva vil være relevant å ta med seg innenfor oppgaven vi fikk utdelt som arbeidskrav i Bedriften?

    Vil se om noen har noen tips som kan være nyttige for å få et bredere aspekt på hva jeg kan ta med for å svare på problemstillingene.

     

    Oppgaven er som følger:

     

    "Noen dager før eksamen i Bedriften høsten 2015, kommer en bekjent med et tilbud til deg: Hvis du betaler henne et par hundre kroner, så skal du få vite hva eksamensoppgavene er. Du spør om hvordan hun kan være sikker på at dette er de oppgavene som vil bli gitt, og hun forteller at hun har klart å hacke seg inn på en server hos BI, hvor hun kopierte oppgavetekstene.

    Du regner med at flere studenter vil takke ja til tilbudet, hvilke indirekte vil ramme deg, ved at kvaliteten på besvarelsene blir bedre.

     

    Hva gjør du?

    Hvis du takker nei, bør du vurdere å anmelde personen? – hun har tross alt begått en kriminell handling.

    Kan det å takke ja til tilbudet, altså opptre umoralsk, ha negative konsekvenser for deg, selv om du ikke skulle bli avslørt?

     

    Husk at vi er mindre opptatt av dine personlige meninger, og mer opptatt av hvordan du bruker pensum til å vurdere og drøfte disse spørsmålene."

     

    Takk på forhånd.

  2. Det har ikke noe å si for deg mtp. proteiner, proteinsyntesen "går hele døgnet" og det er ikke noe å tape på å vente til etter økten eller senere på kvelden/dagen. :) Hvis du føler at du sliter under cardioen bør du heller tenke på karbohydratinntaket. 

    ^ This!

     

    For mange som tror at måltidsrekvensen har noe å si på resultater, men så lenge en får i seg riktig med makroernæringer og kalorier i løpet av dagen vil det ikke ha noe å si! Enten om en velger å spise 5 min etter trening, eller 5 timer etter trening!  :)

  3. Jeg er jente, litt lubben av meg og ønsker å miste overflødig fett som jeg har primært på bena og armene. Målet er å passe inn i slim fit bukse og kunne ha tynne armer når jeg bruker ermeløse topper.

    Ønsker rett og slett å se tynn og spinkel ut, og har fra tidligere tråder her på forumet fått lære at styrketrening er veien å gå, og cardio ikke så mye.

     

    Om du vil se "tynn og spinkel ut" som du nevner her, er nok et kaloriunderskudd og mye cardio veien å gå.

     

    Om du vil miste fett på kroppen er det en ting å gjøre, og det er å ligge i et kaloriunderskudd. Dette betyr at du forbenner flere kalorier enn du spiser. Her vil en dietplan eller en kaloritellerapp som myfitnesspal (anbefales!) eller lifesum. Her vil du enkelt kunne loggføre maten du spiser for å passe på at du ikke spiser for mange kalorier. Det kan også være lurt og lese seg opp på makroernæringer også, men dette kan være vanskelig for enkelte som aldri har drevet med det. 

     

    Hovedpoenget mitt er egentlig det at du må ha kontroll over matinntaket ditt da det vil gjøre mest for deg i form av fettforbrenning, verken cardio eller styrketrening er nødvendig for å miste fett. Vil dog anbefale å trene styrke da en til slutt til få en mer atletisk figur.

  4. Lacazette og Carvalho hadde vært noe  :wee:

     

     

    Ting til:

     

    Det var dette med plassen til Mertesacker, hva skjer?! Håper vi henter en som er oppe der, og fortsetter med Gabriel som back up til han tar steget opp. 

     

    Vi må selge Mertesacker i Januar, eller senest neste sommer.   :ninja:

    Hvorfor må vi selge Mertesacker?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...