Gå til innhold

Exolic

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exolic

  1. Jeg syntes linser fungerer veldig greit i forhold til briller egentlig.

     

    Det finnes jo masse forskjellige kontaktlinser også. Jeg har linser jeg bruker i en måned og som jeg kan sove med. Så tar de altså på, og lar de være på i en hel måned, før jeg setter inn nye. Veldig lite stress med det :)

     

    Men er ikke alle som kan bruke linser som det, spesielt hvis du har litt sensitive øyne.

     

    Når du først har lært deg og ta de ut og inn, går det så kjapt at det har ingenting å si. Bakdelen med kontaktlinser, syntes jeg, er vel at det kan fort bli noe dyrere enn briller. Briller kjøper du bare en gang også holder de forhåpentligvis i noen år fremover. Men enkelte har jo ekstrem dyre briller og da :p

  2. Var redd for akkuratt det samme jeg også. Og for meg var det i hvertfall litt ubehagelig i starten, og slett litt med å få de av og på.

     

    Men når du går til optikeren så gir de deg jo opplæring i hvordan du skal sette inn kontaktlinsene, så da kommer det seg fort.

     

    Står også masse tips om det på nettet, og fant en side her på billige kontaktlinser som både forklarer og viser med video hvordan du setter inn kontaktlinsene.

     

    Angående skjøre øyer, så er dette også ting som optikeren sjekker opp. Skulle du ikke tåle kontaktlinsene du får prøve, så får du prøve noen andre. Fikk i hvertfall det der jeg var.

     

    På Interoptik kosta det 900,- kr tror jeg, og da er det inkl. hjelp hele tiden med oppfølging osv til du har funnet kontaktlinsene som passer til deg.

  3. Har en Skoda Felicia 96 mod. som jeg hadde inne på Eu kontroll nå. Vindusviskerene har aldri fungert helt topp mens jeg har hatt bilen, men har allikevel gått gjennom Eu kontroll to ganger. Men nå fikk jeg feil og måtte fikse det. :thumbdown:

     

    Problemet er:

    1. Intervall fungerer ikke, går bare på full guffe.

    2. De går ikke tilbake til startposisjon ved stopp. Stopper bare der de er når de skrus av.

     

    Når jeg kjøpte bilen så nevnte forrige eieren noe om at han hadde bytta motoren en gang, og da fungerte det en stund, men etter en måned så kom feilene tilbake.

     

    Noen som vet hva dette kan være? Snakka med et verksted, 1. gangen mente de det var bryteren, så når jeg ringte for å bestille delen så mente de det var motoren... Så da blei jeg usikker. Noen som har noen forslag?

  4. Ja veit at motoren gjerne skal være varm når den brukes! Men den skal jo gå ordentlig før den kommer opp i varme.

     

    Er usikker på når bilen var på service sist, da jeg kjøpte den brukt for 1 års tid siden. Men stemmer at det er på tide å få den på service ja. Så har bestilt time nå den 13. desember. Men hadde vært fint å fått fikset dette før det! :)

     

    Tenkte meg at det var noe med bensinen og no choke. Men hva har jeg ikke peiling på ;) hehe

  5. Hei.

    Har en Skoda Felicia 1.3 '96. Hadde et problem med at termostaten tok kvelden, så motoren ikke blei varm. Da gikk motoren dårlig, og når jeg trøkte gassen i bånn så virker det som om den blir "kvalt". Bytta Termostat så nå blir motoren varm, men har fortsatt problemet før den blir varm.

     

    Når jeg starter opp bilen og ruser den litt mens den er kald så spyr den ut eksos. Gir jeg forsiktig gass mens jeg kjører så går det som regel greit. Men så fort jeg trykker gassen i bånn så virker det som motoren drukner. Så fort den blir litt varm så går den finfint!

     

    Noen tips om hva dette kan være?`Er det i tilfelle skadelig å kjøre med bilen hvis jeg lar motoren blir varm før jeg kjører?

  6. jeg la inn noen andre drivere jeg fant og ralink wireless utility som jeg fant på hjemmesiden til ralink.. daq fikk jeg 11g til å fungere :)

     

    Men signalet er utrolig dårlig... Går jeg lenger unna ruteren enn 3 meter detter signalet fort ned.. står jeg i rommet ved siden av er signalet på ca 30%.. Og er jeg i andre etg er signalet på 2-5%.. Mens den andre pc'n med philips'n kjører på ca 90% i samme rommet..

  7. Jeg har en packard bell laptop, med et innebyg ralink rt2500 wireless lan card...

    Og har nå kjøpt meg trådløst nettverk. En philips router. +2 usb mottagere til 2 andre maskiner...

     

    Begge de 2 maskinene med philips kjører finner nettverket når det står på 11g/11b/11g/b mixedmode/ og standard true turbo som skal kjøre på 111mbs...

     

    Men packard bell'n min med ralink kortet finner bare nettverket hvis det står på 11b...

    Men når jeg går inn på specs på kortet mitt, så står det at det støtter både 11b/g...

    Ringte til elkjøp der jeg kjøpte utstyret med de skjønte jo ikke mye..

     

    Noen her som kan hjelpe meg?

  8. Hei.

    Har et Abit kg7-Raid HK med en twinmos brikke. pc2100 256mb CL2.5.

    Når maskinen jobber mye i f.eks photoshop eller spill, så blir skjermen svart, og maskinen slutter å jobbe, men alle hd lys osv lyser. Trykker jeg på restart så starter den ikke. Da er den fortsatt bare svart, men hvis jeg drar ut strømkabelen, og setter den i igjen så starter maskinen fint.

    Jeg tenkte at dette kunne ha noe med ram å gjøre... Noen som vet no om dette?

  9. jeg kjørte recoverlost data, men den kom bare halveis, og da gikk den ikke mer... Men når jeg tok på cancel da så kom det masse filer den hadde finni.. Inkl mp3 filer, bilder og div.. Men så fant jeg ut at det var bare en demo uten mulighet til å gjennoprette filene :(

    er det noen som vet om et annet bra program som er gratis, eller som det i hvertfall er mulighet til å gjenopprette filene?

  10. Nei det går ikke å boote fra cd.. Den laster ikke inn cd driveren eller noe annet i det hele tatt...

    Det eneste som kommer opp når jeg trykker på power knappen er.

    "Bootblock award bios v1.

    Please insert system disk a:"

     

    Eller no sånt.. Den loader ik vanlig bios i det hele tatt...

  11. Hei!

    Jeg har et Abit HK som jeg skulle flashe biosen på.. Så av en eller annen grunn så klarte jeg å velge en gammel bios... Som jeg måtte bruke et annet program for å flashe med... Så da blei det krøll...

     

    Så når jeg starter opp maskinen nå så kommer det bare bootlock greier...

    Og jeg får beskjed om å sette i en systemdisk.

    Så jeg har lagd en oppstartsdiskett med bios filer på...

    Men når jeg putter i disketten så får jeg bare beskjed om at det er en i/o error... Har prøvd med flere disketter og flere diskettstasjoner.. Er det noe feil på hovedkortet da? er det noe annet jeg kan gjøre?

  12. Hei. På hardisken min har det kommet en katalog som heter "found.000" inni den så ligger det masse filer som har ligget andre stedere på hardisken min tidligere, masse mp3 og div... Ingen av filene funker, prøver jeg å klikke på noen så vil de ik åpne seg... Og de ligger ik der som de lå tidligere på hardisken...

     

    Hva har skjedd her? Mange av filene mine blir bare borte og ødelagt!!!

    Er det hardisken min som er kvelden?

  13. ja, åpna opp kabinettet nå og kjente på cpu og skjermkort.. begge to var så varme at det var for varmt til å holde finga på dem! Så da er det enten cpu el skjermkort som kutter ut da... men hva kan jeg gjøre for da? Kan jo kjøpe ei større vifte til cpu kansje... men skjermkortet da?

  14. Det samme har skjedd med meg...da slo skjermen seg av når jeg kom inn i Windows og ble bare stående å blinke! (akkurat som din)

    Da var det skjermkortet som var defekt! (ble overopphetet)

    KAN også være strømforsyninga, men jeg er ganske sikker på at skjermkortet er ødelagt...desverre! :no:

    tviler egentlig på det... har hatt det i en annen maskin også, og da skjedde ikke dette... Men det kan være at det blir såpass varmt i maskinen min at det skjer bare i den... hmmmm...

  15. Hei.. har et stort problem her... Når jeg f.eks har sitti lenge i photoshop, og driver med store arbeider der og maskinen tenker mye så blir skjermen pluselig svart... Lampa på skjermen blinker, maskinen står på... Men den er helt død, hd lampa på kabinettet lyser konstant, men den jobber ikke! Nytter heller ik å trykke på restart knappen.

    Må ta ut strømkabelen, også kan jeg restarte maskinen, og da funker den fint!

    Dette skjedde også nettop da jeg prøvde og loade doom3... Mens den loada så fikk den plutselig blackout!

     

    Hva kan dette være? Kan det ha noe med for lite ram eller noe?

  16. Har fått et utroolig irritabelt problem! Mange av filene mine på hardisken er ødelagt! F.eks hadde jeg masse bilder, men når jeg prøver og åpne noen av disse nå så står det bare unknown format!

    Trur dette har noe med at noen ganger når jeg starter opp maskinen (bruker XP) så kjører den scandisk, også kommer det noe "recovering orphaned file" greier... Etter det så er det mange filer som blir flyttet inn i found.000/found.001.osv kataloger!

    Vet ik om det er det som er problemet med at filene ikke funker men.. Noen som vet hva som kan være feil!

    Jeg er desperat, er mange av filene som er ødelagt som virkelig trenger!

  17. Jeg har et canon g1 camera.... Også har jeg fått et kort med bilder av av en kunde av meg på jobb... Når jeg putter kortet inn i kameraet så ser jeg alle bildene på kameraet, men når jeg kobler kameraet til pc'en så er det ikke noe bilder på kortet. Men jeg veit jo at de er der! :grumpy:

     

    Det er veldig viktig at jeg får ut disse bildene!! Så hvis det er noen som har en løsning på det som kan være feil så er jeg veldig takknemlig :p

×
×
  • Opprett ny...