Gå til innhold

Mathayus

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mathayus

  1. Gi gutten mer enn en sesong, eller i det minste en sesong før du avskriver han. Han var vell toppseriens yngste lag + i manager verden er han fortsatt ung. Med bakgrunnen og selvtilliten (som sikkert er en del av grunnen til alt hatet) kan han bli en decent trener om han spiller kortene riktig og selvfølgelig får hjelp på veien istedet for å bli kasta under bussen og få beskjed om å avslutte en karriere som så vidt er begynt.

    Han er langt fra den første treneren som har hatt tøff start på karrieren. Mest riktige han kan gjøre er å ikke gi opp, men ha troa på egen fremgang, lære og ikke bry seg med hva bedrevitere (mener ikke trådstarter) ønsker og mener han burde gjøre. 

    Ser absolutt hvorfor folk er skeptiske, men ser absolutt ikke hvorfor folk har så stor glede av at han går på noen smeller. Hvem har ikke gjort det? Hva om Wenger hadde 

    Ønsker han lykke til og håper fler gjør det samme istedet for å prøve å avslutte som sagt en karriere som så vidt er startet på. 😃

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 2
  2. Hei! Er det noen som kjører mellomtung her? :)

    De forskjellige klassene har jo ikke lenger noe å si med kubikken..nå er det hester det går på, lettsykkel kan maks ha 15 hester, mellomtung 48 hester, og tung hva som helst.

    Jeg har kjøpt en z800e som originalt har 95 hester, men skal plombere den ned så det blir lovlig det siste året før jeg blir 20 år og kan kjøre tung. Vet ikke om det egentlig er vits, er vell hvis det skulle skje et uhell og de tester sykkelen det kan få konsekvenser, men de merker vell ikke det på vanlige kontroller?

    Hvordan sykkel har du? :) 

    post-290376-0-29370100-1466258783_thumb.jpg

  3. Beklager hvis det er feil forum..

    Hei! Jeg tenkte å holde en tale til søskenbarnet mitt i konfirmasjonen hennes, men jeg er helt blank på sånne ting. Noen som har noen enkle stikkord eller noe som kan gjøre det litt enklere for meg?

    Hva burde den inneholde, synes kanskje starten er den verste..

    Takk for svar.

  4. XCOM - Enemy within! Er et gammelt PC spill som nå er gjort til mobilspill. Er sjuk grafikk på den, og når du starter klarer du ikke legge det fra deg. Koster ca 90 kroner, men liker du stratergispill vil du elske dette. Kan være kjedelig å se på youtube osv, men du får en fantastisk følelse når du spiller det og kan gi medaljer til dine egne soldater og ser de blir promoted.  

    • Liker 1
  5. Hei. Vet ikke om dette er riktig forum, så bare å flytte..fant ikke noe enklere.

    Men det jeg lurer på er..jeg har en probook 4540s..og jeg har ikke TV for tiden, så går det ann å koble playstationen min til pcen og bruke pcen som en tv? Uten at man må kjøpe allverden av ting og laste ned ditt og datt?

     

    Takk for svar :-)

  6. Hei.

     

    Jeg skal til å lage spillvideoer (modern warfare 3) og legge ut på youtube osv..men vet ikke om noe bra program som kan ta opp video av skjermen uansett hva man er på...har hypercam, men den vil ikke følge meg inn i spillet hvis du skjønner.

     

    Hjelp plis. Trenger et bra program som er enkelt å bruke, som følger deg overalt du "går" og er gratis. Og litt hjelp med det viktigste kanskje over åssen jeg får den til å følge meg osv. :)

     

    Takk for svar! :D

×
×
  • Opprett ny...