Jump to content

Chrank

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, Noen som vet hvordan det er med "games With gold" kampanjen de har nå? Jeg var inne på nettsiden deres, men finner bare info om hvordan jeg kan få dark soul til 360, er vi i Norge utelatt fra denne kampanjen? Kanskje det vises annerledes på xbonen, men jeg har ikke fått sjekket der enda.
 2. Jeg har min plugget inn i receiveren. Fungerer utmerket på både bilde og lyd. Når Play music nå har åpnet i Norge er det helt genialt. Ok, takk for svar, begge to
 3. Hvordan funker denne i praksis om jeg vil ha lyden ut av reciever/blu ray anlegget? Om jeg kobler rett inn i TVen blir vel det vanskelig å få det til, men funker det å koble for eksempel inn i reciever eller HDMI switchen jeg bruker?
 4. Får håpe dere ikke faller inn i samme rutine som de fleste spill-journalistiske sider hvor alt under 7/10 anses som super dårlig.
 5. Til og med Samsungs note 3 kan filme i 4k. Edit: Damn, trodde ikke folk ville ta seg nær av kommentaren min. Det var bare en kommentar til ingressen som sier "Med Panasonic GH4 blir 4K allemannseie."
 6. Flott for hun. Så lenge det er marked for merkelige ting som dette, hvorfor ikke drive med det? Jeg er sikker på at dama koser seg med sin nye jobb og det går jo ikke akkurat på en bekostning av andre, tvert i mot får det ensomme til å føle seg bedre.
 7. Kan dere vær så snill slutte å skrive strømming?
 8. Savner et abonnent for de som bruker mye data, men ikke ringer eller sender mye meldinger.
 9. Ser spennende ut, holder meg selv på sidelinja for øyeblikket da jeg liker å spille solo og dette spillet fokuserer mye på grupper.
 10. Rift kan ikke vite om du beveger deg mot eller fra skjermen eller til side, den merker bare rotasjon (se ned, til siden osv) etter hva jeg har forstått. Det gir mening med et kamera da for å fange opp de ekstra aksene.
 11. Kommer dere til å skrive noe om FreeSync? Ser ikke helt hvordan G-sync skal klare seg mot et gratis alternativ av det kalibret når monitorene koster like mye som en helt grei PC.
 12. Når man ser denne saken på tek.no sier den bare "Ingress". Kan være verdt å bytte.
 13. Like greit, om mobile skal ha "touch-knapper" er det bare fordeler ved å bytte til on-screen knapper som blir borte feks når du ser film eller bilder.
 14. Er ikke sikker ettersom jeg bare har brukt eksterne minnekortlesere koblet til USB og i en PC, men jeg ville tro at det skulle gå på ett eller annet vis, android er ganske fleksibel på sånne ting. Jeg ville sjekket litt rundt/ventet til noen som kan litt mer enn meg svarer i denne tråden.
×
×
 • Create New...