Gå til innhold

Ord

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ord

  1. TESO skuffer. Grafikken er helt OK (men håper den blir bedre) og man får følelsen av at det er et vanlig MMO-spill. Det eneste de har gjort for å skape en TES-følelse er førstepersons-perspektivet og at man kan plukke opp ting og tang som ligger på bord, etc (og det gjelder forøvrig bare enkelte objekter, ikke tilnærmet alle som i vanlige TES).

     

    Armor og våpen er nesten utelukkende stygge og ligner ikke litt på de vi ser i andre TES. Skillsystemet er ødelagt da man kan samle nok skillpoints fra skyshards til å unlocke nesten alle skills, som gjør nesten alle like i høy level. Man kan til og med bruke spesielt gear og mat til å nå både Stamina og Magicka cap (ja, det finnes en cap), noe som gjør det irrasjonelt å fokusere på noe annet enn Health.

     

    Om man dør skjer det ingenting, man må vente på å få starte fra start (av en hule feks) eller bli "resurrectet" av en annen. Synes det er en ytters barnslig løsning, da jeg, i alle fall, får følelsen av å spille i en "marshmellow-verden" hvor det er morsomt å havne i bilulykker, og lignende. Man risikerer ingenting, og man looter ikke av andre.

     

    De har klart å gjøre hele fansen sint ved å låse en hel rase, imperials, til de som forhåndsbestiller, i tillegg til å ødelegge storyen ved å la de som forhåndsbestiller få spille hvilken som helst rase i hvilken som helst allianse.

     

    Forstår at de prøver å tilfredsstille to gjenger, MMO-tilhengerne og TES-tilhengerne. Så kommer de frem med kompromisser, og det ender med å etterlate begge parter misfornøyde. Det er dumt. Personlig synes jeg de kun burde prøvd å bare tilfredsstille TES-gjengen, da det finnes utrolig mange andre "vanlige" MMO der ute, og ESO villa da blitt noe spesielt. Det er det ikke etter min mening.

    • Liker 3
  2. Det høres ut ikke ut som migrene. Ettersom du har hodepine såpass ofte anbefaler jeg at du tar en tur til lege og optiker (sjekke synet).

     

    Sjekker synet ofte og bruker linser som passer utmerket. Skal ikke være noe problem med synet da?

  3. Hvis du slutter å bruke hele dager forrran pcen og heller kommer deg litt ut, så blir det bedre. Det du sliter med er ikke migrene. Det er galskap. Husk at den menneskelige kroppen ikke er laget for å sitte å stirre i en skjerm hele dagen.

     

    En paracet vil heller ikke dempe noe serlig med smerter i hode ved migere, hvertfall helt minimalt.

     

    Hvor mye ute foreslår du at jeg skal være? Skal jeg gå turer, eller bare ta korte pauser hver time?

  4. I går kveld opplevde jeg nok en gang en mild til sterk hodepine. Jeg får disse i uker med mye stress, men også i perioder jeg bruker hodet mye (f.eks. Om jeg bruker hele dagen på å game). Hodepinene er pulserende, man kjenner at blodet strømmer til hodet for hvert hjerteslag. Smerten kommer vanlig fra dypt inni hodet. Er nesten som om hele hodet verker. Vanligvis hjelper det sånn halvveis å ta en paracett. Jeg blir ikke kvitt hodepinen, men den blir mild nok til at jeg kan fortsette å være aktiv.

     

    Siden jeg får hodepinene så ofte (1-2 ganger i uken, noen ganger oftere), så mistenker jeg at det kan være en form for migrene. Er det noen med migrene her som kjenner seg i det bildet som jeg beskriver?

     

    Takker for svar

  5. Du har vel noe info rundt skatten i opplysningene? Skatt er jo en kostnad som en del av fortjenesten (evt. formuen) så om du for eksempel trekker en eiendelskonto (eks. bankinnskudd) og legger på en egen kostnadskonto for skatt vil du kunne avslutte kostnadskontoen (skattekostnad) opp mot resultatkontoen...

     

    Takker for svar :)

     

    Jeg har en konto for "Betalbar skattekostnad (nr. 8300)". Den har ikke trukket fra en eiendelskonto, men fra gjeldskontoen "Beregnet betalbar skatt (nr. 2500)". I balansen er det ført opp en post som heter "Betalbar skattegjeld". Tror du at dette er skattekostnaden jeg skal bruke for å trekke det ordinære resultatet (før skatt)?

  6. Hei.

     

    Jeg var ikke sikker på hvor jeg skulle poste denne, så prøver meg frem her. Jeg skal resultatføre et regnskap og finne årsresultatet for et aksjeselskap og har funnet ordinært resultat før skatt. I aksjeselskap skal skatten føres som en kostnad i resultatet, men jeg trenger hjelp til å finne denne. Noen forslag?

     

    Takker på forhånd for svar!

  7. Hei, kjapt spørsmål om maskinen min. Jeg er ute etter mindre krevende spill ettersom jeg har intel grafikkort, så da lurer jeg på om maskinen min er god nok for Godus (har ikke så god greie på grafikkort og prosessorer).

     

    Maskinen min:

    Intel i5 1,7 GHz

    Intel graphics 3000

    8 GB RAM

    230 GB ledig plass

    Windows 8 OS

     

    Her er systemkravene for Godus ifølge steam:

     

    • Minimum:
      • OS: Windows XP
      • Processor: Intel Core 2.0 Ghz
      • Memory: 1 GB RAM
      • Graphics: Geforce 210
      • DirectX: Version 9.0
      • Network: Broadband Internet connection
      • Hard Drive: 1 GB available space
    • Recommended:
      • OS: Windows 7
      • Processor: Intel Core Quad 2.4 Ghz
      • Memory: 4 GB RAM
      • Graphics: Geforce GTS 250
      • DirectX: Version 10
      • Network: Broadband Internet connection
      • Hard Drive: 1 GB available space

     

  8. Hei. For ca. En uke siden kjøpt jeg meg en ny notebook. Det er snakk om en asus k56ca med windows 8. Jeg har ikke lastet ned noe annet på dataen enn firefox (med media hint) og skyrim (steam er implisitt). Den siste uken har jeg opplevd at maskinen fryser, og alt stopper opp untatt musen. Dette har nå skjedd to ganger, begge gangene etter at jeg har åpnet og brukt firefox i noen minutter. Jeg har ikke noe annet valg enn å "kvele maskinen" (hard shutdown). To ganger har jeg altså gjennomført en slik shutdown. Selv om maskinen fungerer helt fint til vanlig, er den nå potensielt skadet. Det jeg lurer på er om jeg bør levere maskinen tilbake til forhandleren eller gjøre noe selv. Hva mener dere?

  9. Mener å huske at jeg lærte i biologi i VG2 at kroppen først forbrenner sukkerlagrene (som er kortidslagrene i kroppen), før den begynner å forbrenne fett. Mange gjør den feilen at de spiser ting som inneholder karbohydrater, så går de og trener. Da tar alt mye lengre tid.

     

    Selv har jeg holdt meg til denne teorien, og har kuttet ut karbohydratene nesten helt (ja, det går fint an å leve uten karbohydrater). Jeg fikk vaskebrett på rekordtid. Bare husk å trene alle musklene, slik at du ikke forbrenner dem også!

     

    Har skumlest de andre innleggene her, og det er mange gode mattips her.

     

    Lykke til

  10. Lurer på hvordan klubbdåpen har blitt gjennomført tidligere. Skal man forvente å bli våt eller lignende? Hva ligger egentlig bak "vi vil ikke anbefale å ta på seg finstasen"?

     

    Må man forhåndsbestille billettene til førstekullsuken, eller får man kjøpt armbåndet ved immatrikulering?

×
×
  • Opprett ny...