Jump to content

IngerK

Medlemmer
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker så mye! Da kom M2 SSD'en på plass til slutt, og det gjorde Xubuntu også. Så da gjenstår det å se hva maskinen duger til
 2. OK, takk for info. Da var det jo feil vei likevel, da, dette var jo helt opp-ned i forhold til hva jeg er vant med. Skal prøve det i morgen, hadde egentlig gitt opp nå...
 3. Ja, det er slik jeg har gjort før. Er det U231 du har også?
 4. Ja, der har du den jo på plass. Jeg får rett og slett ikke presset den inn i kontakten/sporet. (Har montert en slik WD M2 før i en mini-PC uten problemer). Den er ikke for stor, men jeg får den altså ikke på plass i (inn i) sporet.
 5. Tror ikke denne har noen manual, men specs og tilbehør finner du på nettsiden (se lenke over). Er Windows 10 på den nå, den blir nok erstattet med Linux (antagelig Xubuntu) ganske snart, men det var jo en strek i regninga å ikke få inn M2-disken. Dette er en billigmaskin som er lydløs (vifteløs), så jeg har planlagt å bruke den til litt enklere oppgaver.
 6. Nei, det er nok ikke mulig Det er veldig trangt å komme til der, men jeg har ingen sjanse til å få den inn. Det er jo begrenset hvor mye makt jeg tør å bruke også.
 7. Jeg har fått min Multicom Talisa U231 og bestilte en M2 som tilleggslagring. Har montert både M2 og minne i andre PC'er før, men denne får jeg ikke til å passe? Det skal være plass til en M.2 2280 SATA i følge beskrivelsen. https://www.multicom.no/multicom-talisa-u231-133-full-hd/cat-p/c100559/p1500014708 Vedlagt bilder av M2 og spor i PC'en.
×
×
 • Create New...