Gå til innhold

Murph[Y]

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Murph[Y]

  1. Vet, dersom man konfigurerer maskinen selv, må man selv betale for arbeidet for sammensettingen av maskinen dersom man benytter angreretten... Og det tror jeg de tar seg godt betalt for... Derfor lurer jeg på om f.eks netshop gir pixelfeilgaranti for en slant ekstra? Noen som vet?

  2. Men husk at dersom du oppgraderer noen av komponentene, så må du spesifikt be om garanti for at skjermen ikke har 1-3 døde pixler! Ellers må du betale 1100 kroner for å benytte angreretten, dersom du er en av dem som ikke synes det er greit med 1-3 døde pixler.

     

    Hm... Jeg sendte mail til netshop og spurte om å få noen form for garanti på at skjermen ikke hadde pixelfeil. Jeg fikk til svar at dette ikke var mulig... Var urettferdig i forhold til andre kunder mente han... :dontgetit:

  3. Hva skal jeg velge når jeg kjøper ny bærbar? Kingston pc3200 eller Corsair pc3200? Corsair er en 100-lapp dyrere pr 512mb, men tror jeg har lest de er noe kjappere...? Erfaringer?

     

    Sitter på ELENDIG linje nå, så ser helst jeg slipper å få anbefalinger om å søke i forumet :w00t:

  4. Jeg har en litt over et år gammel maxtor 120gb s-ata disk som ikke er helt god. Da den begynte å oppføre seg merkelig, torde jeg ikke ta sjangsen på at alle mine data kunne gå tapt. Derfor kjøpte jeg bare en ny med en gang. Dette var vel for en 2-3 mnd siden. Nå ser jeg at garantien på denne er 3år på maxtoren, og lurer på hva som skal til for å få ny? Symptomene den har er at den bråker mer enn før, den stopper og starter hele tiden når jeg f.eks spiller. Altså man kan høre at platene fysisk slutter å spinne, for å så starte igjen... Den er altså ikke 100% ødelagt, men på god vei! Vil de på komplett bare si: denne starter da og virker den, og sende den tilbake som den er, eller finner de sånne feil? Er jeg nødt til å ta livet av den 100% før jeg sender den? Finnes det noen gode prog for dette?

     

    Beklager langt innlegg. Håper på svar!

  5. Jeg har fått bud et på kr 6000.- for denne maskina:

     

    - Greit kabinett med 350W strømforyning

    - AMD XP 2600+

    - 2 x hd tilsammen 320gb s-ata

    - Radeon 9500 128mb skjermkort

    - 512mb ddr 3200 - ram

    - Aopen 48x rw brenner

    - Aopen 48x cd-rom

    - Asus a7n8x deluxe hk

    - stille kjøler fra microplex (til ca 500.- husker ikke merke)

    - Hyundai 19" skjerm med flatt billedrør klarer 1600*1200 @ 85

    - Mus og tastatur

     

    Kjøpt for litt over 1 år siden. Er 6000 en god pris for denne, mer, mindre? Kostet ca 11500 ny... Satt sammen selv...

  6. Jeg har etter å ha lest en god del tester og forum lagt merke til at forskjellige bærbare med like specs kan ha ganske ulike testresultater på 3dmark. Nå tenker jeg i første omgang på pc'er med radeon 9700 128mb skjermkort. Noen som kan forklare dette? Er det kun det at forskjellige produsenter klokker kortene ulikt? Vil det i såfall si at en skal kunne klokke opp alle 9700-kort opp til f.eks samme nivå som acer ferarri? (har forstått det sånn at de er klokket ganske høyt fra fabrikk...) Eller er jeg helt på bærtur her....

    :roll:

     

    Et spørsmål til i samme gate: radeon 9600 128mb pro turbo. Har lest at 9600 og 9700 egentlig er samme kort, som bare er klokket ulikt. Vil det da si at en kan klokke et 9600 128mb kort opp til samme nivå som 9700 uten problemer?

  7. Her er en ganske god fransk test/sammenligning mellom 1557gls og cl56. De har skrudd maskinene fra hverandre, og konkluderer med at cl56 er betydelig bedre enn 1557 rent byggemessig... Noen som er gode i fransk som gidder å oversette det viktigste? Ser ut til å være en seriøs og bra test... (sov meg gjennom 4 år med fransk, så jeg husker ikke stort :D )

     

    Og forresten, multicom selger ikke cl56 lengre... :(

  8. Jeg vet det finnes en god del poster om dette fra før, men er fremdeles veldig usikker på om jeg skal velge 1,7 - 1,8 eller 2,0ghz. Er de 300mhz'ene verdt den relativt betydelige prisøkningen, eller er det noe annet som blir flaskehalsen? Oppsettet jeg tenker på er utenom prosessoren: 1024mb 2700-ram, 60gig 7200rpm hd, 9700 128mb skjermkort osv... PC'n vil bli brukt til alt mulig med en del tegning med autocad, og hl2 som de tyngste oppgavene.

     

    Blir det forresten vesentlig dårligere batteritid om jeg velger 2,0ghz? Har ennå ikke bestemt meg om det blir 1557gls eller cl56...

     

    Er det forresten noen som vet når multicom igjen får inn cl56? :ermm:

  9. Begge utgavene har en pålimt alu front. Jeg kjøpte den med svart plastikk, da jeg etter å ha vært i kontakt med utallige webshops, inkl Komplett.no, ga opp å finne den du sikter til. Det eneste jeg vet om den grå, bortsett fra at ingen har den, er at fyren i kundeservice på Komplett hadde sett den, og hadde blitt skuffet... Men de hadde den ikke da...

  10. Jeg kjøpte denne spilleren for en uke siden, og for å si det sånn: Den skal tilbake! Jeg og ble ganske imponert av spec'sa, og satset på at kvaliteten var bra. Der tok jeg kraftig feil! Jeg har aldri i mitt liv vært borti et produkt av så elendig byggekvalitet! Alt av knapper, alufronter, deksler osv er så utrolig løst at det er en skam. Bildene svarer absolutt ikke til produktet. Du ser faktisk rett igjennom spilleren! Kretskortet ligger åpent for dagen, og det knaker og braker når man trykker på den. :hmm:

     

    Må vel nevne at lydkvaliteten var upåklagelig, både når det gjelder mp3 og radio, og ellers fungerte alt som det skulle. Men det veier absolutt ikke opp for den dårlige byggekvaliteten!

     

    Mitt tips: Kjøp en annen spiller, eller vent til de har greid å pakke inn teknologien sin bedre! :thumbup:

  11. Vet ikke om dette er plassen å poste dette, men satser på at det går greit. Er det noen som har prøvd mp3-spilleren Sunsway A-8001 256MB? Ser stilig ut, og har bra spec's, men har lite lyst til å kjøpe noe jeg ikke finner noen tester av på nett... Noen som noen form for erfaringer med denne (evt 128 el 1024mb versjonen...)

×
×
  • Opprett ny...