Jump to content

MadsEliassen

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MadsEliassen

 1. Fikk bestilt fra Coolshop. Noen som vet noe om det Spiderman-spillet? Så ikke før etterpå at det var bundle haha
 2. Såklart troller han. Fatter dere ikke at det er INGEN som ved sikkerhet vet når det er slipp? Sikkert 1000 innlegg her som spør om det samme. Ingen av oss er the three eyed raven og kan vite slikt.
 3. Har du sjekket søppelpost? Min lå der. Til andre som har bestilt ps5 på PK og andre plasser, hvor lang tid tok det før man får leveringsbekreftelse?
 4. Forhåpentligvis har man endelig fått bestilt en PS5. Den satt langt inne, og ble vel om mulig noe overpris. Men det er befriende å slippe jakten mer. Takk for all hjelp her inne.
 5. Ble lei av ventingen, så jeg kjøpte bundlen. Var ute etter en digital versjon uansett. Fikk vel med en ladestasjon, et headset og en ekstrakontroller til prisen.
 6. Beklager for at jeg ikke har tid eller mulighet til å lese gjennom x - antall poster kommet idag. Men er det sluppet noe idag?
 7. Argh, sov i timen her. Burde innsett at det kom til å bli slipp til vanlige kunder når det var for bedrift. Om jeg skal få tak i en ps5 i overskuelig fremtid, må jeg ha flaks på loddtrekning. ZzZzzZzZz
 8. Fulgt med i hele formiddag, men var nå opptatt i en 20 minutters periode. Da er det selvsagt slipp. God jul
 9. Lurer på hvor mange ganger det må skrives i tråden at ingen har snøring på når randome slips utgis..
 10. Kan en få det så smuud sånn som på siden der da? Testet det på pcn min og alt jeg fikk var evig-spammede faner som oppdaterte seg.
×
×
 • Create New...