Gå til innhold

stimos

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stimos

  1. Jeg har nettopp innstalert fiberlinje med 10/10 MBit hastighet. Etterhvert har jeg fått problemer med at Nett-tv fra TV2 (TV2 Sumo)hakker ved avspilling. Den spiller 15 sec og da begynner den å bufre...Jeg har ikke problemer å streame fra Nett-Tv'n fra NRK. Her går det kjapt og greit. Når jeg ser på datastrømmen vi Enhetsbehandlinga i Windows går det helt gjevnt når jeg streamer fra NRK, men fra TV2 Sumo går grafen veldig opp og ned...finnes det innstillinger på routeren ? noen ideer? Kjører Vista og det er jo Windows Media Player som brukes på disse to nettsidene...

  2. Har slitt med noe av de samme selv. Dette er mest sannsynlig en kræsj mellom Premiere og Windows. Har lest at SP2 forårsaker problemer. Du trenger denne oppdateringen: http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en

    Oppdateringen heter KB886716. Etter jeg innstalerte denne funka rendringa greit.

    Les her:

    http://www.adobe.com/support/techdocs/330380.html

    Det er sannsynligvis mpeg-2 codec3'en som kødder. Du kan da oppdatere MainConcept codecen .

  3. Sliter med å få blutooth tilkoblingen til å virke bra. Har en MSI Bluetooth Dongle, har innstalert siste driver. Men Når jeg velger å starte bluetooth kobler den seg av og på hele tiden.....noen som har noen ideer...? skjønner ikke dette med disse com portene og de greiene der....programmene som fulgte med telefonen ,som for øvrig er Sony E. K700i, nesten aldri får kontakt med telefonen :dontgetit:

  4. :!:

     

    Jeg har M-Audio Revolution 7.1 og det er jeg veldig fonøyd med. Dette kortet er mye bedre på musikk og film enn creative's lydkort. Så langt har det funket bra på spill også. Fordelen med dette kortet er at det også har en skikkelig digital(coaxial) utgang i motsetning til creative's latterlige forsøk med disse håpløse minijackene. Dette kan anbefales!

     

    Koster rundt 1000,- her:

     

    http://www.procom.no/cgi-bin/frames.cgi?ht...details%3D22856 :thumbup:

  5. :hmm: Jeg har filmet endel med DV kamera og har laget en ferdig redigert film i Premiere (6.5 el. Pro). Nå vil jeg ha dette ut som en komprimert fil som skal brennes på DVD etterhvert. Enten som AVI eller som Mpeg. Hvilken codec gir det beste resultatet her. Noen som vet?

     

     

     

    :w00t:

     

    stimos

  6. :thumbs: Har gått til innkjøp av M-Audio Revolution 7.1. Jeg var ute etter bra lyd på musikk og film og det fikk jeg. Kobla Coaxial-kabel fra kortet til surround recieveren og vips...... lyden er meget bra! Mye fyldigere og dynamikken er en helt annen enn i Creative's sine lydkort. Når det gjelder spill tør jeg ikke utale meg noe særlig.Kan anbefales for musikkintreserte.... :w00t:
  7. :dontgetit: Har kjøpt M-Audio Revolution 7.1 lydkort, men ser at det ikke har noen interne tilkoblinger, dvs. lydtilkobling. Har dette noen å si strengt tatt, trenger man denne tilkoblingen for å rippe musikk. Har ikke prøvd kortet enda. Leste noe en plass om at nyere DVD-spillere spiller digitalt og ikke trenger kablen.......noen som vet?
  8. :thumbs: Har hjemmekino i stua og vil koble PC'en til Surroundforserkeren. Har Sound Blaster Audigy 1 med digital(Dolby Digital AC3) utgang. Noen Som vet hvordan man kobler dette sammen enklest mulig slik at jeg får surround lyd fra pc'en og over til forsterkeren. Dvs. fra digital utgang fra lydkort til digital inngang(coaxial /spdif) på forsterkeren. finnes det slike kabler og noen som har noen tips om hvor jeg kan få kjøpt dem :wow: .....
  9. :( Hei, jeg bruker vanligvis CDex 1.50 til å rippe (Audio) CD plater med. Nå viser programet verken DVD-romen eller DVD-brenneren i programmet slik at jeg ser alle sporene på plata.......det står det bare "Image simulation".

    Har Win XP+servicepack1...noen som har noen ideer....? noen drivere som mangler?....?

  10. :dontgetit: Hei, jeg bruker vanligvis CDex 1.50 til å rippe (Audio) CD plater med. Nå viser programet verken DVD-romen eller DVD-brenneren i programmet slik at jeg ser alle sporene på plata.......det står det bare "Image simulation".

    Har Win XP+servicepack1...noen som har noen ideer....?

  11. Hei,bra og oppklarendre tråd!

    Men jeg lurer på en ting. Har akkurat begynt å brenne dvd'er(Plextor PX-708A) og har brukt Verbatim DVD+R Printable 4x plater og det har oppstått feil på slutten av brenninga når jeg brenner filmer i Nero 5(og 6) D.v.s. Klarer ikke avslutte disc-at-once. osv. er dette tegn på dårlige plater? Platene er lagd i India. Har også prøvd Verbatim DVD+R 4x som ligger i spindel...disse synes jeg funka bedre..

  12. :dontgetit: Hei!

    Har kjøpt meg DVD Brenner, nærmere bestemt Plextor PX-708A. Av og til (når Jeg brenner sikkerhetskopier av DVD'ene mine)får jeg feilmelding når DVD'n er brent hvor det står at den ikke kunne "avslutte DVD med Disc -at-Once" eller noe i den duren. Noen som har vært borti no sånt?

×
×
  • Opprett ny...