Gå til innhold

b0berg

Medlemmer
  • Innlegg

    1 013
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av b0berg

  1. Det BØR man være etter 1.5 år hvis ikke er man tilbakestående...

    Ifølge Mark Rippetoe er du en advanced utøver når du på 80 kgs kroppsvekt løfter 120, 160, 200 i benk mark bøy :) Men da er det snakk om advanced i forhold til hvilken programmering du burde bruke.

     

    Sier vel litt om Rippetoe og ikke avanserte byggere. Ta ting med en klype salt.

     

    LITT kildekritikk og kanskje FLERE kilder ville gjort seg. Virker jo som om Rippetoe kan si at om fargen på pisset ditt er gult så er du en uerfaren sjåfør med for lave kalsiumnivåer og at fjortisene i tråden vil høre på det.

     

    Jeg tror med det Rippetoe sier at en kvinne aldri kunne blitt en erfaren løfter.

     

    Det er generelle retningslinjer for når du regnes som en advanced utøver og går over til mer avansert progresjon i treninga. Det går mye av det benchmeister skrev i ett innlegg her tidligere, hvor mye mengde en trenger og div. Les boka, Practical Programming for Strenght Training, det er en interessant bok :)

    Spør en lege for det medisinske og fysiotarapauter, personlige trenere og fysiologer for spørsmål om kroppen og muskler. Det hjelper ikke å høre på en haug med tull fra en erfaren styrkeløfter.

    Rippetoe går ikke under personlige trenere da?

  2. SÅ forklar hvorfor det er blitt anbefalt til svenske barn å trene styrketrening? Tror du du har mer peiling enn det forskerne har? Og tross alt, det hadde ikke blitt anbefalt hvis det hadde vært noen som helst risiko.

     

    At du stoler blindt på hva én såkaldt "forsker" sier, sier nok mer om deg enn om bIsk0p.

    Det er også mange "forskere" som sier at dette ikke er anbefalt, foreløpig lønner det seg nok å være på den sikre siden her, altså ikke utøve styrketrening før man nærmer seg ferdig utvokst.

     

    Just my 2 cents.

     

     

     

    Haha, han ene forskeren som overbeviste hele sverige og som snart overbeviser Norge? Det er neppe snakk om en forsker som har gjort det, ordla meg nok litt feil men trodde han skulle forstå det. Makan til idiot. Det er snakk om spesifikt styrketrening med vekter, f.eks knebøy.

     

    Edit: Tror du virkelig ikke man er på den sikre siden hvis myndighetene i Sverige har anbefalt det? Ordla meg ikke feil nei, er bare du som er en idiot.

     

    Det var vel snakk om at barn kunne trene styrke, men under tett oppfølging fra trener med tanke på teknikk og programmering?

  3. Hva er poenget med falske resultater når du trener for deg selv? Om det funker kan jeg se poenget av å bruke det i konkurranse, men å bruke det på egentreningen blir som å ta en snarvei når du er ute å jogger.

     

    Falske resultater? Hva mener du her? Vil nå heller tro du får bedre utbytte av treningen, du kan presse deg litt ekstra, som igjen resulterer i bedre utbytte? Hva er falsk med deT? Blir som å si at du får falske resultater av å bruke kreatin.

  4. Det er sykt interesangt, og leangains.com skriver mye om det. Det hadde egentlig funket meg veldig bra, å starte opp første måltid kl 11, for å så spise igjen etter trening og ta siste måltid til leggetid. Men desverre går det ikke, 2 grunner;

     

    1) Jeg får ikke i meg mye mat på en og samme gang

    2) 3 måltider om dagen skal dekke 4000kcal? Don't bullshit me.

     

    1) Det blir du vant med etterhvert

    2) Ikke bullshit det. Eksempel på ett måltid, 1L helmelk 660kcal, 400g kjøttdeig 784kcal, 130g pasta 460kcal. 1900 kcal bare der. I tillegg til måltider kan du jo knaske nøtter, rapsolje osv. Du spiser vel lavkarbo, må nok finne noe annet da. 2kgs pose med kyllingvinger, 3000kcal bare der, koster 50kr.

  5. Jeg er nesten overbevist om at grunnen til at folk flest misliker rap er fordi kun det aller værste er det som faktisk blir spilt på radio. Forutsigbare melodier, tekster som kun handler om babes og weed, vokal proppa med autotune og beats som er snekret sammen på 5 minutter - type "Replay".

    Her er jeg faktisk helt enig. Det er mye underground skatter som rap-motstandere(?) ikke får hørt, mye grunnet medias vinkling av rap.

    Ja, det er sant. Men jeg synes at de sangene som spilles på radioen også er bra da....de er jo det da.

     

    Som oftest ikke nei.

  6. Kom nettopp hjem fra min første tur på treningssenter. Det var enormt vellykket. Jeg prøvde ut Stronglifts 5x5 som jeg bestemte meg for et par uker siden. Jeg tror neppe at motivasjon vil være et problem for meg, for jeg gleder meg som et lite barn til Torsdag, da jeg kan øke vekten. Men noe som irreterte meg, som kanskje kun er i begynnelsen er; Etter jeg var ferdig med Stronglifts 5x5 programmet så hadde jeg mye energi igjen og jeg var veldig keen på å trene mer, er det noen ting man kan gjøre ekstra eller er det bare best å dra hjem? Prøvde meg på en joggetur, men beina mine kollapsa nesten etter 500m

     

    Når vektene blir tyngre så vil du nok ha mindre energi etter økta :)

×
×
  • Opprett ny...