Gå til innhold

MajElg

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MajElg

  1. For det første, hva kan dere anbefale å starte med; nitro eller elektro?
    Jeg hadde en Schumacher Riot for noen år siden, men den ble fort ødelagt, og jeg ga da opp. Har bestemt meg for å prøve igjen, og trenger nå hjelp.
    Har bare sett på nitrobiler hittil, bare fordi dette appellerer mest til meg, pga bråket og sjarmen, men kan bli overtalt hvis det er lurt å starte elektro =)

    Har satt budsjettet mitt til cirka 3000,-

    Dette er bilene jeg har sett på foreløpig, har lyst på et kjent merke, slik at det er lett å få tak i deler og evt. et sted jeg kan skaffe reparasjon.

    HPI Firestorm: http://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=25400
    HPI Trophy Buggy: http://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=12926
    HPI Bullet MT/ST: http://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=16279 / http://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=15863
    HPI Trophy 4,6 Truggy: http://www.globy.no/rc-hobby/biler/hpi-nitro-fuel-biler/hpi-trophy-46-truggy-4wd-46cc-24ghz-18-rtr

    Hadde satt pris på hjelp! På forhånd, takk! =D

  2. Jeg stusset på det da jeg ble innkalt til fase 1, og jeg stusset på det i dag. Jeg skrev bare at jeg hadde mottat brevet, at jeg bekrefter at jeg møter opp, og så spurte jeg hvilke dag jeg skal møte (i mitt brev står det oppmøtedato den 19., 20., eller 21. juni).

     

    Ja, står det samme i mitt brev. Er usikker på hva jeg skal svare, bortsett fra at jeg har fått brevet. På FASE1 sa jeg bare at jeg kom...

  3. Ja gleder meg. Men har en litt mer ydmyk holdning til det nå, kjenner jeg. Blir lykkelig om jeg kommer inn til fase 2! Men ja...det kan jo ha skjært seg allerede her.

     

    Ja, holy shit. Jeg er svært usikker på hvordan det har gått...Synes mye av det var vanskelig!

    Hva slags tanker sitter dere igjen med etter FASE 1?

  4.  

     

    Hva er det jeg skal se?

     

    "Hei, du skal ettersende 1.termin når denne foreligger. En eventuell innkalling til fase 1 prøver blir ikke gjort på bakgrunn av innsendte vg 3/1.termin. Det er viktig at dette er innsendt før en eventuell innkalling til fase 2 som vil skje senere hvis bestått fase 1 prøver."

     

  5. Siden mange lurer på dette med termin 3-karakterer, her svaret jeg fikk fra VPV:

     

    "Hei, du skal ettersende 1.termin når denne foreligger. En eventuell innkalling til fase 1 prøver blir ikke gjort på bakgrunn av innsendte vg 3/1.termin. Det er viktig at dette er innsendt før en eventuell innkalling til fase 2 som vil skje senere hvis bestått fase 1 prøver."

  6. Karakterene skal sendes som vedlegg sammen med helseskjemaet. Hvis ikke de to er samlet, vil jeg anta at din søknad blir kastet, MajElg. Jeg ville ringt til vernepliktsverket og forklart saken, så vil det nok løse seg.

     

    Det stod at hvis man ikke hadde karakterene for termin 1, så skulle disse ettersendes, i og med at man får dem 4 eller 7. Januar.

    La ved karakterer fra 1 og 2 klasse i tillegg til en lapp om at jeg ettersendte kar fra 3 så snart jeg fikk dem.

     

    Dere skal med andre ord poste helseskjemaet uka før vi skal få svar tilbake? Litt knapp tid for Forsvaret å behandle den på vil jeg si, i og med at vi skal få svar i uke 2 og dere poster i uke 1.

×
×
  • Opprett ny...