Jump to content

jendor1

Medlemmer
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

389 :)
 1. Beta bilen Tesla slår til igjen. Hva blir det neste, Tesla bil som går helt til Mars på kun en landing.
 2. Jeg synes spillet er bra, hvis du liker sniper og ligge lyd løst uten at noen oppdager deg så er dette spillet noe for deg. Er noen bugs i spillet, men dette blir rettet opp i oppdateringer. Allè nye spill har bugs, så jeg gir 8/10.
 3. Slik jeg forstår det så er Tesla ikke beta bil i følge dem som har Tesla. Men i følge denne denne artikkelen så er Tesla beta bil. Ikke lett å forstå hva Tesla eiere mener egentlig. Konspirasjonsteorier blant Tesla eiere?
 4. Man for håpe at Elon ikke har sans for humor når det kommer til kvalitet og service på Tesla bilene sine
 5. Du må prøve hardere enn dette Du må også prøve hardere enn dette og gi årsak til at han ikke har rett
 6. Reelle salgstall vil vel avgjøre behovet, for om alle vil ha de og kjøper de så er det vel heller ikke noe problem og gulrøtter trengs ikke Så det er ingen ulemper å eie el-bil, avslutt ingen ulemper? Når rekkevidden eks. på vinteren er like lang som en fossil bil på reserverer tanken, så skjønner man vel at dette er en veldig stor ulempe for en vanlig person på gata.
 7. Hvorfor skal el-biler ha så mange fordeler egentlig? Fleste parten av el-bil eiere sier jo at det var en revolusjon å gå over fra fossil bil til e-bil, absolutt ingen ulemper å eie el-bil i følge dem.
 8. Om jeg gjør det står du jo fritt til å rapportere de innleggene og kommentere på samme måte som meg. Kan ikke komme på når dette ble gjort, men du har sikkert noe i tankene. Oppfordrer deg til å si i fra, så vi kan ha en hyggelig tone her inne. Hadde nok vært lettere om du heller siterte det innlegget om det var det du ønsket å kommentere. Men nok om det. Denne artikkel må jo være gull verd for deg https://www.tv2.no/broom/10832507/
 9. Nå refererer jeg til at en sitter inne i bilen, ikke på utsiden. Når jeg kommer over 40-50 km/t så hører jeg ingen motorstøy i bilen min, men hjul støy. Jeg har diesel bil i tillegg.
 10. Jo det spiller en rolle for de som ikke liker klakking, som en fint hører over 40-50. Jeg bodde rett ved en hovedvei, hørte aldri motorstøy. Hjul støy som irriterte meg på kveldene og natt. Var 50 km/t der.
 11. Det tror jeg er ganske lite. Selv uten "fordelene" mange kaller det, er elbil langt mer økonomisk å eie. Drivstoffet får du for "knapper og glansbilder", så selv med full avgift osv vil de slå fossile biler på økonomi. Ikke minst er de i en helt egen liga hva kommer til ytelse og kjøreglede. Jeg kjørte en Octavia bensin med automat for noen uker siden og for meg oppleves den som en treg, gammel og kjedelig dieselbil. Selv med 180hk. Jeg tviler du sier igjen at el-bil er rask og kvik i forhold til en "gammel" fossil bil når du har sett denne videoen. Golf 0-200 km/t 4,4 sek. Tesla 0-200 kmt/t 18 sek.
×
×
 • Create New...