Gå til innhold

v0id

Medlemmer
  • Innlegg

    566
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av v0id

  1. Hei!

     

     

    Driver og ser etter et nytt speilrefleks for tiden, og har sett meg ut to kameraer som interessante; Et nytt Nikon D90 eller et brukt D300. Prisklassen er ca den samme, har fått en bra pris på en bekjents D300.

     

    D300en er ca 2 år gammel. D90en blir å kjøpe ny.

     

    Har prøvd begge kameraene en del, og er egentlig imponert over hvor bra D90en klarer seg. Samtidig er det litt mindre enn D300 (Litt lettere å dra på). D300 stiller jo i en litt annen klasse og blir kanskje feigt å sammeligne mot, men..

     

    Har hatt Sony A-100 fra før, og har vokst ut av det. Bruker Nikon en god del i jobbsammenheng og er overbevist om at det blir mitt neste kamera. Canon er ikke ett tema ;)

     

    Hva hadde folket valgt?

  2. Du kan si jeg snudde meg fort da jeg så noe om Audi Sport Quattro her i denne delen av forumet.

    Jeg trodde aldri man kunne bli så ''glad'' i en bil, jeg kan faktisk ikke komme på noen andre biler jeg heller ville hatt. Synd det sansynligvis kommer til og forbli en guttedrøm ut livet.

    Jeg håper du legger godt med tid ned i dette og er god på detaljene. Resultatet kan bli veldig bra om du selv virkelig ønsker det.

    Du hadde kun planer om og ta med panseret på bilen? isåfall vil jeg stritte litt imot. Det vil bli bedre om du lager hele bilen, få med alt av småting og detaljer, gjem brytere, DVD/CD og det der godt og få den til og se ut som en vanlig sport quattro.

     

     

    Jeg kommer til og følge godt med fremover, lykke til med arbeidet!

     

    Takk for dette, og jeg må si meg helt enig med det med bilen :thumbup:

    Denne bilen er av de råeste, den 5'er lyden er musikk i mine ører.

    Dette med og lage hele bilen har vært i mitt hode med har sett at det blir veldig veldig veldig tidkrevende, sliter bare med de lille radiene jeg har nå for og få det rett.

    hvis du virkelig liker denne bilen så får du komme og ta en titt, har et strøkent eksemplar stående i garasjen :)

    nr 56, rød, helt strøken :D

    Når jeg er ferdig med kabinettet så kan jeg ta noen bilder ved siden av bilen :)

    Har noen urquattroer også, eller altså fattern har noen urquattro'er :p

    så du kan si jeg og resten av familien er ganske audi fantaster :D

     

    Takker for hyggelige kommentarer =)

    Mvh Snagga

     

    Såvidt offtopic..

    Såvidt meg bekjent er det kun èn bil som lever i norge, og den står registrert på en båtimportør. Er det denne det er snakk om? "Noen" urquattroer? Stor garasje hjemme hos deg =P bilder hadde vært fint

  3. Usikker på om jeg skulle poste denne her eller i Strømforsyninger, men prøver meg her..

     

    Lurer på om jeg skal handle meg nytt skjermkort, og har sett på Nvidia 8800GTS. Fra før har jeg ett ATi X800XL.

     

    1. Hvor mye strøm trekker ett slikt kort? Har en 400W (Kvalitets-PSU, ikke noe billig-ræl) strømforsyning, er det tilstrekkelig?

     

    2. Resten av systemet består av en AMD Sempron 3400+ (2GHz) 754 med tilhørende HK og 1gb ram. Henger dette med på dagens spill eller er det ikke noe poeng i å bytte ut skjermkortet før dette er byttet ut med noe bedre?

     

    Innspill mottas med takk. :thumbup:

  4. Det sier seg vel selv at det er mer som kan gå istykker på en bil (vag) enn en sardinboks med fire hjul og ett ratt (99% av alle japser).

     

    Og hvis dere er så naive at dere tror at japser er feilfrie, ja da er det jaggu synd på dere.. Girkassene på alt japanerne putter turbo på er jo skikkelig bunnsolid. For ikke å snakke om hvor bra rustbeskyttelse de har.

  5. Dere sutrekopper som skriker etter mer upload: Kan dere ikke heller bruke de pengene på å kjøpe film og musikk isteden? VoIP og andre protokoller klarer seg lenge med 2MBit ut.. (som CD faktisk tilbyr) Er omtrent bare p2p det er behov for mer på.

     

    Og hadde dere ant hvor mye mer trafikk bittorrent skaper i forhold til vanlig trafik tror jeg dere hadde spart dere for sutringen.. sier seg vel selv at 10-20000+ samtidige tilkoblinger pr kunde gir mer trafikk enn 10-20? Hvorfor skal CD kjøpe masse svindyrhardware for å tilfredsstille en håndfull kunder som bare bruker linja til noe som i utgangspunktet ikke er lov engang?

     

    Betal noen 10.000 for å legge opp fiber i stua dersom dere har bruk for så mye båndbredde ut, isteden for å skape så mye trafikk at andre kunder får problemer med linja..

  6. Microplex er da ikke dyr på frakt?

    Tar 60 kroner hvis det ikke er kjempemye du skal bestille.

     

    Datakjeden anbefales IKKE, grinebitere :hrm:

    6470105[/snapback]

     

     

     

    Vel, sist jeg bestilte hadde de kun oppkravsmuligheter (dvs 60kr i gebyr, uansett) pluss 50 og noen kroner i ekspedisjonsgebyr. I tillegg kom frakt. Nå ser det ut som de har skjerpet seg, men 80kr er fortsatt mye i frakt dersom du bare skal ha noen lysdioder til 10 kroner..

     

    Og forøvrig har jeg aldri opplevd at datakjeden er grinebitere. Kanskje det er deg det er noe galt med..? :innocent:

  7. Tipper det kan være DMA-instillingene dine, jeg. Gå på devicemanager, IDE\Atapi controllers, skjekk egenskaper på de som er der (2-3 stk avhengig av hva slags brikkesett du har), og gå på avanserte instillinger. Der skal det stå på DMA if avalible, uansett. Om det står på PIO, har du funnet feilen.

     

    Har du forresten installert chipsetdrivere?

  8. Slå av Easy filesharing, høyreklikk og properties på mappen, security, prøv å legg til din bruker der. Dersom dette ikke går, velger du advanced, går på owner, velger din bruker der og haker ut boksen "replace owner .....") og trykker OK. Da skal du kunne legge til din bruker, og voila, mappen er åpnet.

  9. Kjøpte for 3 måneder siden ett MSI K8N neo4. Dette fungerte flott en stund, men etter en måned eller noe sånt fikk jeg beskjed om at batteriet var dødt, og bios-instillingene var satt tilbake til standard. Jeg kunne heller ikke lagre instillingene i BIOS.

     

    "Det var rart, er batteriet tomt allerede?!" Tenkte jeg. Kjøpte nytt batteri, og tenkte ikke mer over saken. Problemet nå er bare at det samme skjer hver eneste måned. Har nå byttet batteri tre ganger, og det tredje batteriet er nå tomt, igjen.

     

    Til å begynne med mister BIOS instillingene sine, men da kan jeg sette de tilbake igjen. Etter hvert går det derimot ikke an å gjøre noen ting som helst i biosen, det blir rett og slett ikke lagret. Dette bedrer seg når jeg bytter batteri, men det kan da ikke være meningen at jeg skal bytte BIOS-batteri en gang i måneden? Har en gammel AMD Athlon 600 som sikkert er 6 år gammel, og der har jeg enda til gode å bytte batteriet.

     

    Vurderer å sende inn kortet til service, men tenkte først jeg skulle høre om noen har opplevd noe lignende?

×
×
  • Opprett ny...