Gå til innhold

el mindo

Medlemmer
  • Innlegg

    933
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av el mindo

  1. Dette er en larve av løvtredreper. Larvene lever 2-3 år i veden av bjørk, før de kommer ut og leter etter et egnet sted å forpuppe seg. Det er da de blir observert (og fotografert). Den voksne sommerfuglen er mørkt gråbrun og nattaktiv, og har et kort liv uten å ta næring til seg. larvene er ikke så dødelige for bjørka som navnet antyder, men de lager meget synlige hull i kjernen av stammen.

    Jon Bekken

     

    Takk for godt svar.

  2. Da ble endelig Coinbase konton min ferdig registrert. Er det bare for meg å kjøpe ETH nå? Eller må jeg ha en slags digital wallet som folk driver å snakker om? 

    Som tidligere sakt, så er jeg temmelig NOOB på dette området. Må jo starte en plass :)

     

    Det kan være smart å ha en egen wallet og ikke oppbevare pengene hos en tredjepart. Jeg synes f.eks. at Coinbase er et ganske ustabilt nettsted og det er greit å være på den sikre siden.

     

    Du finner en ganske enkel guide får å sette opp en wallet her på finanssans.no

     

    Har du Skandiabanken, kan du også aktivere beta-funksjoner og få Coinbase oversikt inn i kontooversikten din.

     

    Du kan ellers lese en fin artikkel om Investere i Ethereum, som også ligger på finanssans.no

  3.  

     

    Var det ikke en her inne som hadde kjøpt Asetek i fjor sommer eller noe?

    Håper du gikk inn med en seriøst stor pott. 44% opp i mai drømte jeg også om...   ;)

     

    Jeg kjøpte Asetek i høst til 36 og er ganske fornøyd med den. Skulle bare hatt mer å gå inn med den gang, men det har gitt en fin økning 

     

    Til 36 ja.... hehe det er jo bare å gratulere. Jeg vurderte den selv på 78, men da hadde den allerede gått så mye at den begynte å virke ganske høyt priset, så tok ikke sjansen. Til dagens 119 hadde det også blitt meget pent med f.eks 50' inn.

     

     

    Asetek skriver nye kontrakter hele tiden synes jeg, og god kjøling er mangelvare i IT-verden. Med fremtidens Deep learning, kvanteprosessorer osv, så vil nok ikke behovet for god kjøling bli mindre i fremtiden. En ganske lettvint og enkel analyse, men Asetek kan nok med dette fortsette å vokse/stige enda.

  4. Var det ikke en her inne som hadde kjøpt Asetek i fjor sommer eller noe?

    Håper du gikk inn med en seriøst stor pott. 44% opp i mai drømte jeg også om...   ;)

     

    Jeg kjøpte Asetek i høst til 36 og er ganske fornøyd med den. Skulle bare hatt mer å gå inn med den gang, men det har gitt en fin økning 

  5.  

     

    Håper vi klarer å tilvenne oss Wembley og fortsette der slik som denne sesongen på WHL.

     

     

    Skjønner ikke at det skal være så fantastisk mye vanskeligere med 5 ekstra meter i lengden.

     

     

    King Power Stadium, hvor vi banket Leicester på torsdag, har ca samme dimensjoner som Wembley!

  6.  

     

    Jeg har ikke noe problem med lading av telefon, bilen derimot... Hadde vært gull om man kunne fylle et elbilbatteri på fem minutter.

    Det kommer det også: https://www.tu.no/artikler/de-har-lagt-grunnlaget-for-batterier-som-kan-lades-1000-ganger-raskere/346703

    For ikke å snakke om

    http://www.msn.com/nb-no/nyheter/teknologiogvitenskap/nytt-batteri-kan-gi-elbil-revolusjon/ar-BBBfN12?li=AA4RGC&ocid=spartandhp

     

    som bekrefter at StoreDot faktisk ser på el-bilmarkedet. I motsetning til mange andre som lanserer slike nyheter er det fra StoreDot ikke snakk om "mange hindre", "ikke innenfor overskuelig fremtid", "flere år med gjenstående forskning" eller "mangler bare ditt og datt før det faktisk fungerer". De gir et tidsbilde på tre år, og har etter sigende produkter som faktisk kan produseres og anvendes, ikke bare en ny teknologi som i fremtiden kan.

     

     

    Spennende altså. Håper disse teknologiene kommer raskest mulig.

     

    Nye og bedre batterier, effektive solceller, fremtiden kan bli lysere.

  7.  

    Alex Ferguson var trofeløs de fem første sesongene han også. Vår tid skal komme! COYS!

    Hadde vel vunnet FA-cup, Cupvinnercup og Supercup før det var gått 5 år... Men måtte vente nesten 7 på første ligaseier.

     

     

    Jo'a. Han tok over United 6. november 1986 og tok sin første tittel (FA Cup) i omkampen mot C.Palace, som gikk 17. mai 1990. Så 3,5 år, før den første. Var litt kjapp på fakta og matematikken der. Men poenget tok du. ;P

  8. God nyhet. Pirat-strømming er trolig lovlig i Storbritannia (foreløpig).

     

    "According to Trading Standards, local UK authorities tasked with investigating commercial organizations, if users only stream and don't download, they're likely exempt from copyright law."

     

    I en artikkel i avisen Derbyshire Telegraph, kommer det frem at Derbyshire kommuneråd har begynt å merke seg problemstillingene rundt programvare som Kodi.

     

    Kodi er en legitim programvare og utviklerne støtter ikke at det brukes for ulovlige formål, men kommunerådet mener at det er ulovlig i henhold til opphavsrettighetslovgivning å selge bokser eller annen maskinvare som har forhåndsinstallert Kodi og andre add-ons som legger til rette for strømming av opphavsrettighetsbeskyttet materiale, sa en talsmann. Han påpekte også at det er ventende rettssaker andre steder i Storbritannia som vil gi ytterligere avklaring.

     

    Kommunerådet mener at å skaffe seg tilgang til og strømme betalt innhold uten abonnement (som anses av bransjen som ulovlig tilgang), fremfor å laste ned en fil, trolig vil være unntatt fra opphavsrettslovverket. Dette standpunktet deles av EU-kommisjonen, som mener at forbrukere som ser uautoriserte strømmer ikke bryter loven.

     

    Men problemstillingen er ikke avgjort og den britiske regjeringen jobber fortsatt med muligheter for å lukke disse smutthullene. I februar lanserte et forslag for om å stramme opp loven.

     

    Høringen er på et tidlig stadiet, men det synes å være et forsøk på å ikke bare stoppe selgere av maskinvare, men også sluttbrukere som "uredelig mottar sendinger" og "skaffer seg tjenester uærlig."

     

    Bare tiden vil vise hvordan dette vil utspille seg, men foreløpig ser det ut som om strømming er lovlig i Storbritania.

     

    Kilde: TorrentFreak

     

  9. Har en kompis som ønsker å registrere seg med SS eller MS, men får beskjed "We apologise but currently all hosting packages are out of stock".

     

    Er det altså ikke mulighet for å registrere seg som ny bruker?

     

    Nei, de åpner registrering innimellom når det er ledig plass...

    Må bare følge med på MyStreams og Roma Works (StreamTVNow).

     

     

    Som TheHaughom skriver, så åpner de opp av og til. MyStreams var åpen frem til bare noen dager siden.

    Men den enkleste måten å følge med, er å følge SmoothStreams.TV på Twitter. De legger ut info der, når de åpner opp sider.

     

    https://twitter.com/SmoothStreamsTV/status/822952413699145730

  10. CCV banens beste i følge whoscored.com. Noen som så kampen?

     

    Ja, jeg så kampen. Litt gamle tendenser med mye ballbesittelse og lite som skjer fremover. Bl.a. bare 1 skudd i første omgang. Alli kommer inn i 60`og da snur kampen mye. Spurs blir farligere fremmover og vinner fortjent.

     

    • Vorm - Helt grei kamp. Må ikke prestere stort da han så godt som aldri blir truet
    • Trippier - Ble MOM ifølge BBC. Ikke enig i den, men oppe på topp 3 (eller kanskje 5). Mange gode innligg. Hadde han bare hatt større fart, så hadde han vært en større utfordrer til Walker.
    • Carter-Vickers - virket solid og hadde full kontroll bak, sammen med Alderweireld og Wimmer. Fortsatte like bra da Alderweireld ble byttet ut. Viser at han begynner å takle nivået, selv om Villa ikke var der største trusselen fremover.
    • Alderweireld - Spilte som Alderweireld gjør, trygg og stødig bakover. Mange fin langpasninger (som desverre ble en lite effektiv og ensformig angrepsplan mot et deffensivt Villalag).
    • Wimmer - Som de to andre stopperne. Helt ok kamp. Ingen store feil.
    • Davies - Mye med fremover, spessielt etter målet. Fikk vel lyst på flere? Var ved flere anledninger eneste spiller i boksen.
    • Dier © - Har sett bedre kamper av denne mannen. Jobbet bra deffensivt, men hadde en del feilpasninger og balltap. Wanyama er for øyeblikket det bedre valget.
    • Winks - etter min mening banes beste. Styrer mitten. Søker hele tiden ball, møter egne forsvarere (slev med press i ryggen), ønsker ball, vender bort motstandere og strør rundt seg med fine passninger. Ble intervjuet før kamp og sa at hans største forrbilde var Gerrard. Winks har nok også potenisialet til å bli en like god midtbanegeneral.
    • Sissoko - Litt anonym og dårlige toucher til tider, et par fine raid, men spiller fortsatt ikke i nærheten av prislappen.  
    • Son - Fikk ikke til så mye før Alli kom på banen, men ble mye mer farlig den siste halvtimen.
    • Janssen - Vanskelig dag på jobben. Får ikke pasninger inn i rom (mot et lavtliggende Villalag). Spillet kommer generelt lite opp i hans områder, og det resulterer i at han ofte kommer i mot/ned og møter ball. Blir ofte trangt og han mottar som regel ballen hjemovervendt og med 3 Villaspillere i ryggen. Som sagt, vanskelig dag på jobben, lite hjelp fra medspillere, men han gjør det heller ikke enklere for seg selv, med de valgene han tar.

     

    • Alli - Kommer in i 60`minutt og "snur" kampen. Spurs har hatt over 70% ballbesittelse til da, men helt ufarlig forran mål. Alli kommer inn å skaper uro, det blir mer sting i laget, og man føler nesten at her blir det mål med en gang. (Tok 11 minutter.)
    • N'Koudou - kommer inn 10 minutter etter Alli. Har assist på målet og flere fine løp, med stor fart nedover venstre kant. Gir Hutton problemer som til nå bare har hatt Davies å konsentrerer seg om. N'Koudou, Davies og Alli kjører hardt på venstre kant de siste 20 minuttene, med overlapp, veggspill og innlegg.
    • Onomah - Spilte siste 5 + overtid. Rotet litt med ball i beina. Ellers lite å vurdere.
    • Liker 3
  11. Det er kjipt at de er så overbelastet når selve produktet (om det ble bra levert) virker bra til en veldig rimelig penge. Kommer uansett til å kjøre en trial på det, men har på følelsen at min søken etter en komplett IPTV tilbyder fortsetter.

     

    Har du vært inne på f.eks. tvaddons.ag og toptutorials.co.uk? Der finner du mye fin informasjon om alt fra addons, til tjenester og hardware.

×
×
  • Opprett ny...