Jump to content

cinsalabim

Medlemmer
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Hei ja! Usikker på om det lar seg gjøre å spille senere, siden den må spilles før påfølgende serierunde starter: Kamper skal i utgangspunktet spilles på de oppførte tider uansett divisjon. Lag som deltar i 2.–7. divisjon kan bli enige om ny dato/tid, men betingelsen for ny dato er at kampen spilles før påfølgende serierunde starter. Alle lag uansett divisjon kan søke om utsettelse på e-post til post@telialigaen.no. Gyldig grunn for utsettelse ligger i Kamp- og konkurransereglementets kapittel 10. Dere har altså ingen mulighet mellom 9. oktober og f.eks. 23.oktober?
 2. Får ikke til noe tidligere enn 9. oktober, dessverre :/
 3. Hei! Jeg er pr. nå usikker på om vi får til den 5. oktober. Må isåfall få snakket med resten. Kan det gå lørdag 9. oktober hvis ikke?
 4. Vi har folk som jobbertil 19, så 19:30 er det tidligste vi får til.
 5. Hei! Vi sliter litt med å få til klokken 19, men kan muligens være med på 20:00 om det hjelper?
 6. Okei. Såvidt jeg har skjønt regelverket (kan ha misforstått), så må det spilles den uken det er satt opp. Uansett, om dere ikke kan bytte dag, er det noen sjans for at vi kan utsette en time? Klokken 20:00?
 7. Noen sjans for å få til en annen dag enn torsdag?
 8. Hei, vi får ikke til det, dessverre. Dere kan vel ordne en stepin? Litt kort varsel å komme med dette 1 time før start.
 9. Hei, må høre med resten. Litt usikker da folk har planlagt å spille i dag mtp. jobb osv.
 10. kjør på sålenge det er 128 tick. add en av oss som venn og send ip der, så slipper vi å ha den i chat
×
×
 • Create New...