Jump to content

Liberator

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liberator

  1. Jeg hadde samme problemet som deg. Bortsett fra at jeg har en D-Link 624. Tele2 kontaktet meg og sa at DHCP serveren deres var overbelastet pga at routeren min spurte etter IP hele tiden. Dette skjedde 2 ganger. Jeg kontaktet D-Link angående problemet, men de hadde ikke vært borte i problemet. Men de hadde akkurat lagt ut en ny firmware for routeren, så de ba meg om å innstallere den. Og etter det har jeg ikke hatt det problemet mer. Så det er mulig det er firmwaren som er problemet. Men hvis det skjer igjen, kontakt Dlink, så de får vite om det. For da jeg rapporterte dette i juni, var det første gang de hadde hørt om problemet. Og da hadde de vært i kontakt med D-Link Europa og USA. Det er jo mulig at det har skjedd med flere.
  2. Jeg har selv et Tele2 abo, og jeg har delt mine 3 pc'er med en Dlink 624, som er en trådløs bredbåndsrouter med innebygd switch. Den har 4-ports switch og den har 54 Mbits aksesspunkt for trådløs. Den er enkel å sette opp og har ikke hatt noen problemer med den. Den koster ca 1400 kr hos mpx og de trådløse nettverkskortene koster rundt 600 kr. Du må nok ha Dlink kort for å få 54 Mbit. Håper dette var til hjelp.
  3. Heisann Jeg vil gjerne koble en 3.5" 120GB Maxtor harddisk til en 2 år gammel bærbar. Den bærbare har bare USB 1.1, ikke USB 2.0 eller Firewire. Regner med at jeg må kjøpe et extra PCMCIA kort for og få det til, så jeg lurte på om dere har noen tips eller erfaringer til hvordan jeg kan få dette til eller hva jeg må kjøpe. MVH Liberator
×
×
  • Create New...