Jump to content

Davelul

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hvilke lag er foreløpig i Divisjon 1, og må man spille ferdig om man har kvalifisert seg til Div 1?
 2. Litt merkelig at OWdraft skal være random da hjemmelaget skal velge kart. Så hvis bortelag tilfeldigvis begynner å banne først, så betyr det at hjemmelag får valgt både kart og side å starte på.
 3. Vi mangler en support/flex på laget vårt om du skulle være interessert. http://www.gamer.no/spillermarked/4373
 4. Tar det over OWdraft.com, tenker jeg? Må vel være lov siden begge parter er enig.
 5. Hei. Vi er en gjeng med geeks med god bakgrunn fra diverse spill. Alle har blandt annet oppnådd: Diamond 1 til Challenger i LoL Global Elite i CS.GO Vi søker 2 spiller. En tank/dps og en support/flex som har ambisjoner om å bli det beste laget i Norge. Hvis du føler du har det som trengs så legg ved Battletag og gjerne link profilen din på watcher.gg eller masteroverwatch.com. Se hele utlysningen på Gamer.no
 6. I blant annet GosuGamers sin ukentlige turnering så praktiserer de 1 hero limit: http://www.gosugamers.net/overwatch/tournaments/10905-gosugamers-overwatch-weekly-eu-12Det er for øyeblikket ingen standard ute fra blizzard, men vi kan vurderer å prøve ut andre ting fremover, dersom det er ønsker om det, eller dersom blizzard sine regler blir annerledes. Ok, var ikke klar over at GosuGamer sin turnering. Har sett en del andre turneringer bl.a. mye på Cloud9 og har aldri sett 1 hero limit blitt praktisert. Det å ha fler av en hero på et lag gjør det mer interessant synes jeg, og er sikkert flere som synes det. 6x tracer for å holde overtime, 2x luico for speed/heal etc.
 7. HeiDette er for å ha enkle regler, samtidig som denne turneringen er blant annet satt opp for å teste miljøet og reglene Hvorfor ikke følge reglene til alle andre turneringer? Spillet er designet for å kunne ha flere av samme helt og det virker rart å gå vekk fra reglene man eventuelt kommer til å bruke i større turneringer holdt av f.eks. Blizzard om noen skulle komme så langt.
 8. "Hvert lag kun bestå av unike helter (to eller flere like helter på et lag er altså ikke lov)" Greit nok i King of the Hill, men i Payload/Capture point maps? Hvorfor? rofl
 9. Hva er laget ditt? Vi tar gjerne plassen, hehehehe... =) =)
 10. Passer dårlig for noen av våre spillere i morgen. Kan dere ikke spille i dag? Evt. step-ins?
×
×
 • Create New...