Gå til innhold

Flisespikker

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flisespikker

  1. Settlers of Catan er pensum.

     

    Bang! er et ganske kult vesternspill, dette kan jeg også sterkt anbefale.

    Ellers har jeg prøvd Game of Thrones the board game, et spill som kan være ganske artig. Det krever en del tålmodighet å sette seg inn i, og tar gjerne 6 timer (hvis du kan reglene fra før av). Pga. overkompliserte regler (regler på regelen etc.) ville jeg ikke anbefalt dette for alle.

     

    Ellers har jeg også prøvd et brettspill ved navn Myth (fra kickstarter). Dette spillet ser visuelt pent ut, men det er også det eneste positive jeg har å si om denne møljen av et "brettspill". styr unna, lol (moralen er ikke alt som kommer ut av kickstarter er så supert, men det er vel allmenviten)

  2.  

    men spillet mangler totalt unit collition ?? Hva er deres tanker om dette? Ble angrepet av AI, og troppene ble sent igjennom porten usannsynlig fort og tett O.o. Dessuten løp fientlige tropper rett igjennom mine. Er det ingen i creative assembly som faktisk testet spillet før release? burde ha ringt en bjelle

     

    Har sett flere videoer av utviklere som spiller Rome II. Spillet har vel vært optimalisert for deres egen maskinvare og det har derfor ikke vært alt for mange bugs. Det var først planlagt å gi ut spillet sent Desember 2013 eller tidlig 2014, men plutselig flyttet de lanseringsdatoen mye nærmere. Det kan også ha noe med saken å gjøre. Det er nok en intern konflikt mellom ledende utviklere/spillansvarlige og underforståtte som har oppgitt at spillet er klart for lansering under press fra sjefer.

     

    Det er uansett veldig trist at det har blitt gitt ut i denne tilstanden, og at de gir ut patcher hver uke som gir falskt håp. De burde mye heller kommet med èn stor fiks, i mine øyne. De kommer til å tape veldig mange spillere på dette, og det vil merkes spesielt godt ved neste Total War lansering. Tror nok de fleste som forelsket seg i det orginale Total War Rome fortsatt holder seg trofaste, meg inkludert, men mange nye spillere blir det i hvertfall ikke.

    Skjønner hva du mener med at bugs/ hardwareproblemer i spillet kan kobles med at de ikke har klart å samarbeide skikkelig.

     

    Men selv har jeg heller ikke opplevd mange bugs i spillet, det er mer det mekaniske i kampene jeg ikke helt klarer å svelge. Greit nok at AI ikke alltid klarer å takle enhver situasjon, men jeg liker ikke hvordan troppene hoper seg opp sammen og løper rundt som en tettpakket fiskestim. Om det så skjer at troppene blir tvunget sammen så burde det gi store ulemper i form av bevegelsesevne, moral etc. Forhåpentligvis er det vel noe de kan fikse. Så som du sier hadde de ideele være en diger oppdatering som fikset spillet på en helhetlig måte

  3. Dette er et awesome spill ja :> er sånne som ikke går ut på dato.

     

    Noen få tips når det gjelder konstruksjon av coaster:

    - det er viktig å ha en følelse på hvor fort vognene går . Er jo lett å se når man endelig er ferdig og kan kjøre vognene, men har man feilvurdert kan man jo ende opp med å måtte gjøre ganske mye om igjen..

    - Ikke la svingene bli for bråe, lag de så lange som mulig eller unngå det. En mulighet er å lage f.eks helix up/down i slutten av turen for da går det jo ikke så fort. Dessuten trenger du ikke bygge de så høyt(koster mindre)

    - Lag bremser hvis det går for fort! F.eks kan det være du vil avslutte coasteren (f.eks pga. plass eller pengeproblemer), så brems opp før du svinger inn til perrongen.

    - Ikke lag for mange twists etc., det kan lett øke intensity rating. Er selvfølgelig bra med noen da!

    - lag et progressivt høydedropp: Starter du på høyde 100 f, burde neste topp være på rundt.. 70-80 f

     

    håper det hjelper litt :)

×
×
  • Opprett ny...