Gå til innhold

TQT Hagenissen

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TQT Hagenissen

  1. Jeg har brukt Windows 10 siden den kom, og har også en PC med den siste testversjonen av Windows 10.

    Min erfaring er at Windows 10 er mye bedre enn noen tidligere versjoner. PC'ene er dønn stabile, og raskere enn med Windows 7.

    Jeg ser stadig folk svartmale Windows 10 og sier de nekter å oppgradere fra Windows 7, men jeg ser aldri noen argumenter for dette.

     

    Jeg har holdt meg på Windows 8.1 i ganske lang tid nå, jeg har hatt tilbudet for å oppgradere, men det er mange brukere som kommer med en PC som ikke fungerer ordentlig pga direkteoppgraderingen, men nå har jeg også gått over til Windows-10 full reinstallering, og jeg liker det så langt. Det er vel kanskje forskjellige forumer som former meningene til massen...

  2.  

    Er vel ganske normalt å si at man bygger PCen i f.eks. tre, selv om det i realiteten bare er kabinettet som faktisk er i det materialet, selv om det mest korrekte hadde vært å skrive at man bygger pc med kabinett av tre.

     

    Synes du flisespikker (Pun intended...) litt vel mye her.

     

    ;-)

    Det jeg kommenterte på var å kalle en datamaskin for "harddisken" eller "dataen" og det er ikke OK, så hvorfor du siterer meg vet jeg ikke. Men jeg ser nå at jeg tolket stianbl for å si at dette var OK, noe som ikke stemte. Shit happens. :p

    Jeg kaller harddisken min "Pølsefabrikken". Saksøk meg da. ;)

  3. Jeg kan bare bruke Youtube pga nettlinje... Jeg ser ikke den store kranglen i dette. Hvilken tjeneste er bedre objektivt sett? Det er vel kanskje vanskelig å være objektiv i saker som handler om Apple /m produkt. Jeg har brukt litt av Spotify, og jeg syntes den fungerte helt greit mtp hva jeg trengte, men nettverks bruken ble faktisk for mye, så den tok alt av den lille linja jeg hadde (1MB opp, 3 MB ned. effektiv max hastighet på dowloading osv er vel en ~300.)

  4. Grunnen til at han får til dette er på grunn av en cowlevel rift som gir XP x10. I tillegg har han gear som gir ekstra XP. I hele min D3 karriere på rundt 800t har jeg aldri sett cow-riften. Sier litt om hvor sjelden den er. Den har visstnok blitt vanligere med 2.2 patch, men har enda ikke sett den.

     

    Ellers er det vanlig å bli boostet til level 70 på en halvtime via vanlige rifts.

     

    Merkelig, jeg har sett den 3 ganger i season 3.

×
×
  • Opprett ny...