Gå til innhold

amor patriae

Medlemmer
  • Innlegg

    413
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av amor patriae

  1. 1. Gjør LITT googling så ser du utallige videoer og artikler online om hvordan amerikanere skal unngå å bli rævpult av forsikringsselskapene, det er ikke fordi de er jævla hyggelige og alltid holder ord. 

     

    2. Har vært i prat med amerikanere som har blitt ruinert selv om de har forsikring, da egenandelen de mener personen må dekke selv kan være enorm. 

     

    3. Hvis det er så lite sannsynlig hvorfor i helvete finnes disse sidene da?

    https://www.verywellhealth.com/health-insurance-company-wont-pay-3231743

     

    https://lmgtfy.com/?q=health+insurance+denied

     

    1. Hvis forsikringen ikke dekker beinbrudd, så vil ikke forsikringselskapet betale for det. Det er ikke vanskeligere enn det. Det gjelder å faktisk lese gjennom hva man kjøper.

     

    2. Litt teit å kjøpe en forsikring med høy egenandel da?

     

    3. Jeg sier ikke at det er lite sannsynlig at folk blir fucked av utgifter i tilknytning til helse. Jeg sier det er lite sannsynlig at forsikringsselskaper ikke overholder sine avtaler. Om avtalene er dårlige (for kundene) eller ikke er jo en annen sak.

  2. Å sammenligne med USA blir jo helt feil. Det er kulturen der det er noe galt med, ikke våpenlovene. Personlig ville jeg foretrukket at vi bare fikk stopp på masseinnvandringen fra Midtøsten og Afrika, og heller satt i gang tilbakevandring. Det ville nok hatt en mye større effekt på tryggheten her i landet enn at folk skulle begynne å bevæpne seg.

     

    Enig, men det kommer jo aldri til å skje.

    • Liker 1
  3. Den største løgnen er jo at forsikringsselskapene i USA gir folk trygghet. Selv når de er forsikret så vil de jo finne hver eneste måte å sno unna å måtte betale deg ett eneste øre.

     

    For staten Norge betaler jo og for alt av behandling? Nei.

     

    Og det er en fordel å lese avtalen og vilkårene før man kjøper et produkt. Er litt teit å komme etterpå å klage, når forsikringen ikke dekker visse ting.

  4.  

    nja. han har begynt å prate mer, men ikke med meg. :/ 

     

    Anonymous poster hash: 87a2e...cb9

     

     

    Du kan jo ta initiativ til å prate / henge med han?

     

    Du ytrer et ønske om å prate med han, men du gjør ikke noe for å oppnå det ønsker, gjør du? I livet må du ta aktive valg og gjøre aktive handlinger for å fremme din egen agenda, kjør på.

  5. Hei,

     

    Er det jeg som har tungt for det, eller er det ingen måte å søke i innhold på brukerprofiler?

     

    For eksempel hvis jeg leter etter ett innlegg jeg skrev for lenge siden, så må jeg filtrere at jeg bare vil se innlegg, men jeg må fortsatt manuelt bla gjennom alle sidene for å se om jeg får øye på det jeg leter etter? Tungvindt..

     

    Eller er det en måte å søke i innhold som jeg ikke har sett enda?

     

    På forhånd takk.

  6. Landsforræderi er et temmelig kraftig uttrykk. Kan du forklare hvordan du mener politikerne bryter denne paragrafen, og om det gjelder alle politikere?

     

    Vi kan begynne med de viktigste oppgavene til en stat. Ta vare på, og beskytte sin befolkning. Jeg mener at ved å si opp grensekontroll, og tillate fri flyt av mennesker inn og ut av landet, fører til økt kriminalitet og overgrep mot Norges folk.

    https://www.dagbladet.no/nyheter/sa-mye-mer-kriminalitet-begar-innvandrere--fader-jeg-er-sint/71563194

     

    Hvor mange penger gir staten bort til andre land årlig? ca. 35 milliarder kroner?

    -

    Dette samtidig som folk fryser ihjel om vinteren i dette landet. Skal vi ta vare på dem? NEI, sier staten Norge. Kanskje ikke med ord, men med handling.

    https://www.dagsavisen.no/innenriks/frykter-at-eldre-skal-fryse-i-hjel-1.821052 Fra 2009, men helt sikkert relevant enda. 

    https://www.nrk.no/telemark/frykter-hjemlose-venner-skal-fryse-i-hjel-1.13938858

     

    Hvor mange barn i Norge lever i familier med vedvarende lav inntekt? 10,7%.

    https://www.ssb.no/inntekt-og-forbruk/artikler-og-publikasjoner/flere-barn-med-vedvarende-lave-husholdningsinntekter

     

    Dette betyr ikke at de vokser opp i god gammeldags fattigdom, men her kan man lese om hvordan de kan bli påvirket.

    https://www.bufdir.no/Familie/Fattigdom/Ny_Barnefattigdom_i_Norge/

     

    For staten Norge er dette helt greit. Kaster bort massevis av penger på korrupte stater, ikke hjelp de som trenger hjelp i Norge. Dette blir jævlig bra! Synes du forøvrig at dine skattekroner skal gå til andre formål enn å hjelpe norske borgere som trenger det? 

     

    Tilbake til paragrafen,

     

    Uavhendelig: 

    som ikke kan avhendes
    ; som man ikke kan gi slipp på
     
     

     

     

    Men jernbanepakken kan ikke snus. Blir jernbanepakken vedtatt gjennom EØS, kan ikke fremtidige storting reversere den, det er det EU-parlamentet som må gjøre

     

     

    Det er udemokratisk at et knapt flertall på Stortinget får annullere norsk suverenitet over jernbanen vår, og overrekke den på sølvfat til Brussel.

     

     

    Hva med kraftproduksjonen vår? ACER avtalen sørger for at staten Norge avhender all makt over til EU.

     

     

     

    ACER har som formål å lage et felles europeisk nett for både gass og strøm der nasjonale hensyn ikke skal tas. Det er all mulig grunn til å frykte at Norge vil importere en europeisk strømpris og en av konsekvensene vil være at vi mister vår viktigste konkurransefordel - stabil, lav strømpris til den kraftkrevende industrien. ACER skal bestemme reglene for når strømmen skal flyte den ene eller andre veien gjennom eksportkablene.

     

    Så, istedenfor at staten Norge skal tilby billig vannkraft til sine borgere, tvinger staten Norge norske borgere til å kjøpe møkkakraft fra ACER/EU. Kraft som ikke er grønn som vannkraft. Kraft som er mye dyrere, og produsert fra møkk som kull, olje og gass.

     

    Så jeg kan si det igjen. Parlamentarismen er ikke for folket. Folket i Norge vil ha billigst mulig strøm. Som referert over: Pensjonister sparer på strømmen fordi den er dyr, og sitter og fryser, eventuelt dør.

     

    Hvis man ser nærmere på hva landsforræderne holder på med, så kan man sitte å skrive til man står foran perleporten. Det gidder jeg ikke. Har også en mengde anekdoter fra mitt liv som er relevante, men ikke passende i diskusjoner forøvrig.

     

    Ser for meg ut som at eliten som styrer staten Norge jobber hardt for å avhende enkelte ting. Hva synes du?

     

     

    Edit:

     

    Kan også legge til at jeg personlig anser statspropaganda som et forræderi av folket. Ref https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1851229&do=findComment&comment=25015200

     

    En ganske stor supermajoritet av de store aviser har i grunn ikke livets rett, ettersom FOLKET faen ikke er interessert i å betale for tjenesten deres. Gjelder også NRK, den statlige propagandamaskin.

     

    • Liker 4
  7. Nå bare ror du deg unna det du først argumenterte for. 

     

    Folket ville ikke være med i EU/EØS, ref to folkeavstemninger. Det er argumentasjonen min. At du ikke forstår at parlamentarismen ikke er for folket, det er noe vi får være uenige i.

     

    Interessant i artikkelen forresten: Et representativt utvalg på 949 personer over 18 år er spurt i undersøkelsen.

     

    Y i k e s.

  8. Folket har makt gjennom demokratiet. Det er ikke det samme som at folket alltid vil det samme som deg. 

     

    Det finnes svakheter med demokratiet, men å si at demokratiet i Norge ikke gir folket makt er helt feil.

     

    Hvis folket i Norge har makt, gjennom demokratiet. Kan du forklare meg hvorfor vi er med i EU/EØS, selv om folket stemte i flertall NEI, to ganger på rad?

     

    Jeg mener "demokratiet" i vesten (forøvrig overalt, annet enn kanskje Sveits) fratar FOLKET makt. Hvis du mener noe annet, så får vi være uenige da, det er jo greit.

  9. Du ser ikke problemet med eksempelet mitt altså? De ville fått betydlig mer makt. De har allerede altfor mye makt i dag, men det du beskriver ville essensielt gitt dem makt til å gjøre hva enn de ville uten at noen statsmakt kunne gå etter dem juridisk.

     

    Forsåvidt korrekt.

     

    Nei, jeg ser ikke problemet med eksempelet ditt. I dag, i denne verden, blir sivile "uskyldige" mennesker allerede rævpult av folk med mye makt, penger.

     

    Jeg er ikke interessert i at stater skal ha makt. Jeg er interessert i at folket skal ha makt. Jeg er også for bevæpning av folket. Hvis du da har et samlet folk, som klarer å samarbeide, vil det være den største makten i regionen de lever i. I motsetning til "demokratiene" i dag, hvor folket sin makt er tilnærmet null.

     

    Det er da synd på dem som opphisser folket. Folket har allerede blitt opphisset før, uten å være optimalt bevæpnet, utstyrt. Jeg tror du vet hva som har skjedd med "statsmakten" og eliten i de tilfellene. Dette kommer til å skje igjen, og igjen. Det er fordi eliten ikke har noen interesse av å la folk være i fred, gjøre som de vil, være fri.

     

    De aller fleste folk vil bare være i fred, og leve et liv.

  10. Så du kan få lov til å rane folk som ikke har nok penger til å betale for leiesoldater til å arrestere deg?

     

    I motsetning til at noen kan rane meg når som helst i dagens Norge, uten at jeg kan motsette meg det?

     

     

    Se for deg at Jeff Bezos vil rane deg og voldta hele familien din. Du kommer aldri i verden til å få inn nok penger til å arrestere ham. Hvordan vil du håndtere det?

     

    Litt for ekstremt eksempel til at jeg gidder å ofre det en tanke.

  11. Det er fullstendig frivillig om man bor i et gitt land eller ei. Hvis man synes skatt er så horribelt så står man fritt til å finne et annet sted.

    Uansett, hvordan ser du for deg at blålysetatene og helsevesenet finansieres uten skatt?

     

    Det er ikke frivillig hvor man blir født, og oppdratt.

     

    Selv om du flytter ut av Norge må man i mange tilfeller fortsatt betale skatt til Norge i opptil 3 år, så vidt jeg har forstått.

     

    Man trenger ikke nødvendigvis blålysetater. Evt. kan man bruke private leiesoldater istedenfor en autoritær stats leiesoldater. Privat helsetjeneste. Privat brannvesen. Finnes det et behov for en tjeneste, så vil folk betale for det, gjerne frivillig.

  12. En totalitær stat som driver inn de skattene og avgiftene som er vedtatt i landet man driver bedriften? Er det totalitært av bedrifter å inndrive krav de har? Eksempelvis folk som forsøker å sluntre unna hotellregningen.

    Jeg tror ikke jeg forstår hva du mener.

     

    Å bruke en tjeneste som hotell er frivillig. Hvis man ditcher uten å betale bør hotellet kreve penger.

     

    Å betale skatt er ikke frivillig. Dog trenger man ikke en stat som raner folk. Folk kan finne ut av hva de trenger selv, og betale for det de trenger selv. Altså intet offentlig organ.

×
×
  • Opprett ny...