Gå til innhold

Adriann

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Adriann

  1. Er godt fornøyd med mine. Du vil få mye høytallere for pengene med dette oppsettet. Hvis de stort sett skal brukes til fest ville jeg nok heller gått for to gulvhøttalere og en subwoofer. Dette vil du kunne få til nogenlunde samme pris. Men må jo si at pakkeprisen her var veldig god!

     

    En svært billig sub, som likevel er fin til festbruk kan du finne her:

    http://www.pixmania....-yst-sw012.html

    mhm :) veit du om noken biligere forsterkera? ej må vell ha forsterker viss ej skal ha lyd :( hehe :p
  2. har tenkt å kjøpe mej ett annleg til serveren min. skal brukast til Film og Fest. brukast mest til fest so må holde ut høy lyd. har noken erfaring med Dynavoice Magic F-6 EX 7.0 ??

     

    http://www.surround.no/Produkter/Surroundpakker/7-Kanaler/Dynavoice-Magic-F-6-EX-70-Pakke-Black-Oak-100690-p0000000697.aspx

     

    har ett lite peng so kan ikkje ver so dyrt :)) noken som kan anbefale noke anna eller har erfaring?

     

    takk :))

  3. har ein i familien som har ein pc som ikke vil vise noke skjerm-bilde.. eg har sjekket skjermkorte om det ikke funker og de funker. då må det nesten vere hovudkorte som ikke fungeren. har tenkt og bestile nytt hovudkort men veit ikkje kva socket eg skal bestile. de er en AMD prossesor. og har AMD CHIPSET på skreve på hovudkorte.. Veit noken korleis eg ser kva socket eg skal bestile.

     

    takker for alle svar :)

    Mvh Adrian

  4. har en i familien som har en pc som ikkje vil vise noke skjerm bilde.. eg har sjekket skjermkorte om de ikkje funker og de funker. då må de nesten ver hovudkorte som ikkje fungeren. har tenkt å bestile nytt hovudkort men veit ikkje ka socket eg skal bestile. de er en AMD prossesor. og har AMD CHIPSET på skreve på hovudkorte.. veit noken korleis ej veit at ej bestile rikti del.

     

    Tusen takk for alle svar :)

    Mvh Adrian

  5. er jo ikke lov å disKutere slike ulovligheter her.

    jeg sa ikke hva jeg skal bruke den til. trodde du jeg kom til å kjøre med trimma moped på vinterføre uten piggdekk på offentlig veg?

     

    @Adriann en utrimma moped er ganske dødt :p jeg kjørte mye på snø forige sesong og vil prøve mer aks, men takk for svar. jeg kunne ha byttet drev selvsagt.

     

    ooooh Sint :(

  6. blir sikkert kjip men vi i venne gjengen he ett veldig bra nettverk som vi får vite kor politi e nesten heile tida da :D men trur de beste e å ned-plombere den.. då slepp en å betale noke viss ej krasja me noken

     

    Gleda mej til Bil lappen ! :p ett år til

  7. Du kan vel risikere alle tre, ja. Er vel rundt 4200 kr i bot, avskiltning(slik at du må "av"-trimme den og vise den hos vegvesenet før du får lov til å kjøre med den igjen) og eventuell utsettelse på 6 måneder til billappen(fra dagen du fyller 18)

     

    Med andre ord - surt!

    Trur fartsgrensane va 70km/t i norge so hadde de vore mindre trimming da :D hadde vore kjekkere som oss som e unge å som skal vokse opp her i verden :p

    men men YOLO#

  8. vil anbefale å ikkje trimme den nå.. de e vinter å då vil du ikkje ha meir aks :) vent heller til vinteren e ferdi :) he ingen erfaring me TS men he bare erfaring av Bation RMX soo kan ikkje hjelpe dej der ;) men de høres kjekt ut.. he kjørt idag på snøven å tryna 4 gonga :D iste gongen so va de i 40km/t men sladda som bare faen :D hehe

     

    #Yolo :D

  9. På trøsykkel er det såvidt jeg vet ingen promillegrense. Men om du kjørte i fylla blir et åpent definisjonsspørsmål.

    Havner du i en ulykke vil jeg tro du "fylle"kjørte, selv om du kun hadde en halv øl.

     

    De e ikkje lov å sykkle me trøsykkel me promille. du får ikkje like stor bot/advarsen men du har ikkje lov. :p

  10. Kommer vel litt an på om den er godkjent til veibruk eller ikke, men det du uansett bør tenke mer på er hva som skjer hvis du havner i en ulykke med et kjøretøy du ikke har lov til å bruke. Da kan du fort havne i store økonomiske vanskeligheter.

    De e nesten de samme som å trimme en scooter/moped å sant.. viss du trimma so står du ansvarili over skade omfange å forsikrings selskape vil sikkert ha penga av dej.. sooo? #Yolo

  11. Kanskje i teorien, men ikke i praksis. Du måtte bygget om motoren kraftig med ny sylinder, nytt stempel, modifisert bensintilførsel og så videre og fått dette godkjent og registrert. Mye jobb og mye penger, tvilsomt om resultatet hadde blitt bra. Kjøp heller en vanlig moped.

    he en susuzki RMX 50 men vil kjøre ATV på vintere san ej kan drifte bedre :p idag va de ett helvete.. velta 4 gonga :p veit noken ka straffa e viss du kjøre 160ccm ATV på veien?

  12. Jeg har lettsykkel og skal begynne å kjøre på kjøreskole til våren gleder meg til jeg kan begynne på virkelig :D. man har kjørt lettsykkel og så prøver mopedvirker det ganske pinglete vil jeg tro wink.gif hvertfall slik jeg opplevde det da jeg kjørte "langtur" på 350cc og så satte meg på 125'en tongue.gif Ta lett sykkel mye råere wink.gif

    7121869[/snapback]

    Jeg kjører orginal lett-mc (15hk) å prøvde for noen dager siden en orginal moped.. Fy faen!! Følte ikke det var no vits i å gire opp uansett, den gikk jo ikke no fortere..

    Bremsene er vanligvis mye bedre på lett-mc enn moped også smile.gif

    Scooter ramme kan bare holde 80km/t ramma til lettmotorsykkel kan holde meir..

  13. Hei.. he noken en god side å kjøpe turbo ifrå treng ikkje til noke spesielt merke eller noke. :) men bare heilt teoretiskt sett en side me turbo på.. trudde BSBildere hadde men finn ingen.. :)

     

    Takker for alle tilbake meldinga å svar ;) hee

  14. Powerfilter på moped er oppskrytt. Lager bare mer unødvendig lyd og gir nærmest ingen effekt. Kraftig lyd er jo alltid kult, men øker dine sjanser betraktelig for å bli stoppet av Politiet.

    Heilt eni der! men noken ganga e politie noken amøbe i ditta ej skulle kjøre en kompis av mej på fest men halveis på veien so blei vi stoppa av politiet fikk bot for å ha 2 på scooteren.. dei såg masse på scooteren fordi vi hadde lakka scooteren kvelden før. vi hadde power-filter & ATV gass-handtak på.. dei sa ikkje noke på de va litt heldi der haha
×
×
  • Opprett ny...