Jump to content

The_Viper

Medlemmer
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prøvde med en driver noen versjoner bak. 516.59, men problemet er der enda. Skal sjekke om jeg får tatt opp slik at dere får sett. Når jeg spilte Warzone var det enda mer merkant, da ble det en god del latency også. Så det blir ett problem. Ganske sikker på at det ikke er ett gsync problem heller, men skal sjekke det ut😊 Men takk for godt forslag😊
 2. Er en enkel linje som går nedover bildet. Er ett problem som oppstod for en måned siden kanskje. Aldri slitt med det før. Så tenkte kanskje det kan være strømforsyningen eller grafikkortet. Har MSI Afterburner og temperaturene er fine.
 3. Hei, Sliter med at jeg får en slags refresh på skjermen under spilling. Er snakk om en horisontal linje som går nedover skjermen. Føles også som jeg får en del latency med dette i tillegg. Har prøvd å avinstallere drivere. Litt vanskelig å forklare men er som om bildet blir oppdatert i slow motion. Er bare under spilling. Kan dette være skjermkortet eller strømforsyningen? Sitter i ett 3070 og en aaaalt for gammel hx750 psu
 4. Er det noen andre timings jeg kan prøve å sette ned? Har prøvd å fulgt MemTestHelper. Sliter også med TM5, testen vil bare kjøre i 3min. Noen som har tips her og? Satt ned tRFC2/4 selv om det sikker ikke har noe å si Takk for det.
 5. Har dere noen tips her? Har lyst til å få ned volt litt ettersom jeg ikke har noe direkte kjøling på rammen, men får maks 42c på den ved stress.
 6. Hvor mye tror dere jeg kan overklokke minnet? Akkurat nå ligger det på +1200
 7. Når er det vanlig at man får payout? Hvor mye må jeg ha minet før det skjer? Miner ETH og bruker Phoenixminer.
 8. Ikke hørt noe som helst egentlig. Lot bare ordrene stå i tilfelle, hadde jo ingenting å gå ut ifra. Alt av kort var jo tatt bort og ingen info ellers, så ble ganske overrasket for å si det slik.
 9. Fikk beskjed i dag om at EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA 8GB ble sendt fra Dustin i dag. Så virker som om Dustin også har fått inn litt kort. Bestilt 06/01
 10. Må jeg installere temp sensor selv til vram eller skal den dukke opp i HWinfo?
 11. Akkurat nå ligger jeg på 52MHs på ett 3070. Skal fikse bedre klokk etterhvert. Så håper på å få litt bedre rate. EDIT: Fikk opp stats nå. Så mulig det lå inn feil adresse.
 12. Hei, Hvor lenge må jeg mine før jeg kan se stats på ethermine? Har lastet ned Phoenixminer og redigert start_miner med min egen adresse. Men får ikke opp noe progress i wallet eller på ethermine. Tips?
 13. Er det en smart måte å få kopiert en samtale til f.eks word uten at det blir så rar formatering?
×
×
 • Create New...