Jump to content

The_Viper

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det slik at beta-WUer kan gjøre at GPU oppfører seg slik? Hva er vanlig å få i base credit? Maskinen har stått på i går og hele natt,
 2. Har passkey. Var en jobb som fikk timeout ettersom jeg ikke fikk lastet den opp. Men satser på at det stiger nå som det står å går her dagen lang
 3. Virker som om jeg får lite poeng for WU. Maskinen har stått på i hele dag og har fått 93000 poeng på siden. Men regner med credits er noe helt annet og PPD er ikke det som kommer på statistikken?
 4. Sliter litt med throttling virker det som, har ikke slitt med dette før i går. Ligger fortsatt stabilt på samme temp som tidligere. Hva er grunnen til dette tror dere?
 5. Du får si i fra hvis det er behov. Har litt å gå på når det kommer til strømregning, og oppvarming trenger jeg også. Kan skru av varmeovner. Har dog bare en skjerm for øyeblikket da.
 6. Ja, når jeg folder så ligger temp der. Viftene bråker akkurat nok til at det ikke forstyrrer noe særlig. War: Men da regner jeg med at tempen kan ligge på dette uten noen fare da, selv om viftene ikke går for maks?
 7. Tenkte å overklokke kortet mitt slik at jeg får maks ut av det. Har dere noen tips? Legger ved bilde av EVGA Preciision.
 8. Det ordnet seg etterhvert. Men virker som om det er store problemer med opplasting av oppgaver når de er fullført.
 9. Nå sliter clienten med å sende WU i tillegg så da står det hvertfall
 10. Sliter veldig med å få lastet opp jobben nå. Så virker som om det er stor belastning på servere
 11. Endelig fikk jeg litt poeng. Nå har jeg nesten 800k PPD. Så nå klatrer jeg forhåpentligvis litt på listene.
 12. Har 2500K overklokket. Så CPU er ikke noe særlig. Men War sa at man kunne forvente 900 - 1,2mill PPD på 1070.
 13. Hvordan får jeg økt PPD på kortet mitt. Er et 1070. Ha trenger dere av info får at jeg skal få mer ut av GPU? EDIT: Nå har kortet mitt gått 24t på denne tempen. Vil den ta skade av det?
 14. Hvordan får jeg ordnet med jobb til grafikkortet mitt? Ser at IPen til jobb for grafikkortet går til en adresse uten jobber tilgjengelige. Har dere løsning på hvordan jeg får satt inn en IP med ledige jobber? EDIT: Fikk oppgave nå
×
×
 • Create New...