Jump to content

The_Viper

Medlemmer
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Må jeg installere temp sensor selv til vram eller skal den dukke opp i HWinfo?
 2. Akkurat nå ligger jeg på 52MHs på ett 3070. Skal fikse bedre klokk etterhvert. Så håper på å få litt bedre rate. EDIT: Fikk opp stats nå. Så mulig det lå inn feil adresse.
 3. Hei, Hvor lenge må jeg mine før jeg kan se stats på ethermine? Har lastet ned Phoenixminer og redigert start_miner med min egen adresse. Men får ikke opp noe progress i wallet eller på ethermine. Tips?
 4. Er det en smart måte å få kopiert en samtale til f.eks word uten at det blir så rar formatering?
 5. Hei, Lurte på om noen av dere vet om en god måte jeg kan kopiere meldinger(SMS) over fra tlf til PC? Har søkt litt på internett, men fant ikke noen god løsning på dette.
 6. Fikk faktisk leveringsbekreftelse fra Proshop i dag. 3070 Tuf OC 8390,-. Trodde ikke jeg skulle få kort før sommeren Bestilt 03/03
 7. Venter jeg og. Bestilte 06/01. Tror nok det vil ta sin tid desverre.
 8. Såpass ja:P Jaja, noen er heldigere enn andre. Når bestilte du?
 9. Har også en bestilling jeg venter på Bestilt 08/03. Håper nettbutikkene får inn om ikke så lenge. Har bestillinger så og si på de fleste nå.
 10. Noen som har fått 3060Ti kort fra komplett? Bestilte selv 11/01.
 11. Holdt meg under 50k. Er veldig usikkert hva som kommer til å skje, så var forsiktig. Men kunne tenkt meg å trade med options. Ser det er der pengene ligger, men kan for lite til at jeg tillater meg selv å prøve.
×
×
 • Create New...