Jump to content

SokkerBlå

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Får håpe jeg får inn 3080 i løpet av de 2 neste ukene ellers blir det kansellert og får meg 3070 istedenfor.
 2. Hei! Vil lvle meg opp fra 60 hz gamer til 144 hz gamer. Pcen skal for det meste brukes til gaming+recording+edit: Ønsker at den skal kunne kjøre framtidige spill som cyberpunk 2077 (har ikke behov for å kunne makse, så lenge den kjøre normalt) Skjerm - 144hz (Har en nåværende BenQ GL2460 som skal brukes til dual monitor, ser at det blir vanskelig med tanke på utdatert input, kun dvi og vga lol) HK - x570 tomahawk wifi CPU - Blir mellom r7 3700x eller r9 3900x - er 10% rabatt atm GPU - Velge RTX 3070 eller 3080 avhengig av budsjett. SSD - Kingston A2000 M.2 NVMe SSD - 1TB - 1049 kr (kjøpt) HDD - Seagate BarraCuda 3.5" ST2000DM008 Harddisk - 668 kr (kjøpt) RAM - Kingston HyperX FURY DDR4-3200 C16 DC - 32GB - 1219 kr (kjøpt) PSU - corsair 750 rm Kabinett - Bra airflow, utseende spille lite rolle Nåværende sum: 2936 kr Har ikke tenkt å kjøpe nye deler etter 5år+ så delene bør holde ut. Takk på forhånd!
 3. Jeg bruker PS3 kontroller når jeg spiller rocket league men når jeg spiller en stund så begynner kontrolleren og skru av og på et par ganger så slutter kontrolleren og fungere, samtidig slutter tasturet og muset og fungere. Spillet går fortsatt i bakgrunnen og lyd og musikk. Jeg lurer på hva som kan være feilen? Ender opp alltid å restarte pcen for at alt skal gå som normalt. Kan også nevne jeg bruker scpdriver programmet for å få ps3 kontrollet til å kjøre.
 4. Liverpool - Swansea H Stoke - Man Utd U Crystal Palace - Everton B Middlesbrough - West Ham U Bournemouth - Watford B West Bromwich - Sunderland H Man City - Spurs* H Southampton - Leicester H Arsenal - Burnley H Chelsea - Hull H
 5. Hei, jeg hadde matematikk 1t-y og 2p-y hvor jeg fikk en 5'er og en 3'er og lurer på om hvis jeg tar matematikk r1 privatist, vil det overskriver matematikk 1t og 2p fra mitt vitnemål eller vil jeg har alle de 3 matematikk karakterene? Siden jeg lurer på om jeg bør tar 2p-y igjen samtidig jeg tar r1.
 6. Heroes of the storm key: ZG2DNH-XBTF-EW8FBF-WNXT-8XXDTB D22K29-X82X-FHRB2M-GH62-VNNJRG 666EJF-RCZN-F4Y7P9-VCRE-HCXJ8N Har ingen anelse hvordan jeg fjerne copy pasta, og orke ikke å omskrive det.
 7. ok, etter litt lesing fant jeg ut at det skulle være X=a+deltax istedenfor X=(a+deltax/2), vil jeg tro, men jeg trenger fortsatt hjelp med oppgave 2 hvis noen kan..
 8. Hei, jeg har to oppgaver som jeg må løse men fikk tilbakemelding at jeg hadde feil, så jeg lurer på om noen kan hjelpe meg. Jeg har vært til og med i ekstraundervisning uten å forstå helt. Oppgave 1. Lag en kode som gir oss en tilnærmet verdi av integralet: Vedlegg: http://imgur.com/YAX7FSm Dette har jeg i koden: a=0; % Lavest verdi b=pi; % Størst verdi N=1500; % Tilfeldig antall rekker deltax=(b-a)/N; % Deltax verdi X=(a+deltax/2) F=(exp(X^(1/3))*sin(X^2))*deltax % Likningen til oppgaven for n=0:N X=X+deltax F=F+(exp(X^(1/3))*sin(X^2))*deltax; end F ----- Oppgave 2 Vedlegg: http://imgur.com/p8QsIoc Dette har jeg i koden: function y=F(x) x=mod(x,3); if x<1 y=-x+2 elseif x<2 y=1 else y=x-1 end end Takk.
 9. Har ikke re-installert windows, siden jeg trodde d la i det gamle hdd min. Så jeg få tak i windows et plass. Takk for hjelpen!
 10. Ok eg gikk i bios for andre gang og nå fungerte d. Cpu temp ligger stabilt +34/35 grader, alle vifter går rundt. Alt er koblet. Problemet herfra er at jeg komme ikke forbi oppstartsreparasjon. Bør jeg velge " start windows på vanlig måte"? Det er vel ingenting jeg skal gjøre i bios?
 11. Hvordan skal jeg kunne fjerne cpu da den "kinda" sitte fast? Sist jeg fjernet (gamle) det knakk jeg et par pinner... Da fjerner du ikke CPU. Bare ta bort f.eks noe som går lett, som f.eks harddisker og slikt (bruker 5V en del, så de er nok viktigst), gjerne skjermkort også, eller bare start den som den er. Ok da startet eg me alt og alt fungerte. Skjermen gikk til oppstartsreparasjon og kunne ikke reparere automatisk. Så jeg trykte fullført og avsluttet maskinen. Deretter skrudde eg på og trykte f2 for å komme inn i bios og frøs seg og kunne ikke gjøre noe enn å skrur av direkte. Hva er løsningen herfra? Skaffe mg w7 cd og reinstallere alt? Mistet z97 pro manual et plass, så er usikker om eg skal laste ned driver til hk før elr etter w7. Takk
 12. Hvordan skal jeg kunne fjerne cpu da den "kinda" sitte fast? Sist jeg fjernet (gamle) det knakk jeg et par pinner...
×
×
 • Create New...