Gå til innhold

zizou

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zizou

  1. Men hvorfor bare går folk ut fra at andre språk har samme grammatiske struktur som deres eget? Det er jo ikke SÅ vanskelig å fikse den delen i sånn en kort tekst... hvis jeg skulle søkt jobb i Hellas ville jeg ikke bare brukt et oversettelsesprogram og gått ut fra at det var perfekt... og det finnes da jammen meg språkkurs for innvandrere, gjør det ikke?

     

    For dem høres det de skriver riktig ut. Men kan man seriøst forvente at en innvandrer etter 3 år i Norge skal lære seg noe særlig bedre norsk enn det her uten å få hjelp? Det første man gjør når man kommer til et nytt land er jo å bli kjent med kulturen og lære seg å snakke norsk. Etter 1-2 år (hvis man er heldig) får man plass på et språkkurs, og kan lære seg å skrive forståelig norsk.

  2. Huff, det er ikke lett å skrive på et annet språk med bare ordboka til hjelp. Jeg husker jeg prøvde å skrive en stil på tysk ved å bla opp de fleste orda i ordboka, læreren skjønte ingenting :)

     

    Jeg har også prøvd å rettskrive en annen medelevs oppgave flere ganger (han er fra kosovo). Selv om han snakker bra norsk, er tekstene hans helt håpløse å rette fordi de gir rett og slett lite mening, ordene er stokket om og det ender med at jeg må skrive om nesten alt.

  3. Jeg har to kompiser som begge har en zepto maskin. Begge fikk problemer omtrent samtidig og det tok rundt 1-2 måneder før netshop fikk "fikset" maskinen. Den ene fikk igjen for lite RAM, og det medførte at han måtte vente enda litt over en måned. Han andre har hatt problemer med trådløse nettverkskortet, og har det fortsatt. Virker som om netshop ikke har kontroll på zepto-maskinene, og at de derfor gjorde et lurt valg å selge seg ut nå.

  4. sikkert litt dumt spørsmål, men etter at jeg byttet mobil leverandør fra chess til no-extras, har mobilen skjult ID på utgående samtaler. Hvordan får jeg vist ID?

     

    Nå må jeg velge "Ring og vis ID" hver gang før jeg ringer. Prøvd å finne instillingene "overalt" på mobilen. Har en SE630.

  5. lagde en account idag, men kommer meg ikke inn i spillet.

     

    skriver inn brukernavn og passord og trykker login, connecting vindu dukker opp, så skjer det ingenting.

     

    har windows firewall av. prøvde å skru av norton internet security også, men den vil fortsatt ikke connecte. Har adsl fra ngt. greier å komme inn og spille helt fint på warcraft 3.

     

    noen som vet hva som kan være problemet?

  6. Harddisken min har vært veldig ustabil har jeg erfart etter at jeg kjører den som slave. Det er et rart problem som har dukket opp de to siste gangene jeg har gjort akkurat det, nemlig at d: har rett og slett forsvunnet, eller den er fortsatt der, men et eller annet, et sted jeg ikke vet hvordan jeg kan hente tilbake.

     

    Harddisken min er en wdc 200gb. jeg har delt den inn i 2 stasjoner, på 50 og 150 gb. jeg opplever få problemer med den, utenom når jeg skal kjøre den som slave. sist gang jeg gjorde det, var da jeg fikk blåskjerm før jeg startet winxp(en av de få gangene hd'en klikka), maskinen nektet å komme inn i win, jeg så det sånn at jeg ikke hadde noe valg, jeg måtte formatere c:. Det jeg gjorde var at jeg flyttet over all data som var viktig fra c: til d:(kjørte en annen harddisk som master). det som skjedde da jeg måtte restarte, var at plutselig var d: borte. Forrige gang det skjedde gadd jeg ikke å gjøre så mye med det, jeg kjørte bare partition magic og formatere det den fant som unformated. men denne gangen ville jeg ikke formatere, jeg hadde flyttet alt det jeg trengte fra c: til d:, alt jeg hadde var jo der, så derfor kunne og ville jeg ikke formatere.

     

    Problemet er bare hvordan jeg kan unngå å formatere, unngå å miste all den data jeg har i den d: som plutselig forsvant. hvordan får jeg all den data jeg hadde i d: tilbake? er det mulig å feks formatere, for så og hente tilbake data'ene vha et program?

     

    som er litt pussig er også at hvis jeg velger å formatere i partition magic, så velger den automatisk stasjon e: som navn, og ikke d:. ikke får jeg valgt d: heller. og det syntes jeg er rart, fordi jeg ikke har noen d: og maskinen pleier vel å velge stasjonsnavn etter alfabetet, ikke sant?

     

    Uansett, jeg håper noen gidder å hjelpe meg... :grine:

  7. Det første jeg gjorde var å la maskinen kjøre fra xp cden, så delte jeg den i 2 partisjoner også formaterte jeg. Da jeg skulle sjekke hvor stor hd var, så jeg at den var på 39gb og 90 gb. Jeg leste på dinside at xp ikke støttet så store hd da den kom ut, derfor lastet jeg ned sp1. Men det hjalp ikke noe særlig. Jeg prøvde å formatere den ene partisjonen i windows, men fortsatt finner den ikke hele hd. Noen som har en tips om hva jeg kan gjøre?

  8. jeg har sendt endel mailer til ngt og ringt dem endel ganger.. de har faktisk å lagt inn portene for meg. På endring.nextgentel.no ser jeg;IP-adresse på lokalnettet: 10.0.0.2 og Port : 4000 (starcraft)

    Jeg hadde ip-adresse lokalnett, 10.0.0.1, men forandret 10.0.0.2. likevel ser det ikke ut som det funker. Nå vet jeg ikke lenger hva jeg må gjøre...

     

    www.tellefsen.net/netopia.php, funker ikke her.. :(

  9. Jeg har slitt med et problem i snart et år med enorm lagg på sc når jeg spiller 2v2 eller 3v3 osv. 1v1 går problemfritt. Jeg spiller også warcraft 3, og der går alt som det skal. Jeg har vært innom diverse sider, og fått mange tips om hvordan jeg kan løse problemet. Et tips som går igjen er å åpne port 6112. Etter mye streving på både telnet og endring.nextgentel.no har jeg enda ikke fått det til :cry: . Er det noen som har fått fiksa problemet?

    jeg bruker Netopia 4542 router..

×
×
  • Opprett ny...