Gå til innhold

terjelu

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av terjelu

  1. Hei, har et litt kinkig problem..håper noen kan hjelpe meg!

     

    Jeg har nettopp re-installert windows xp på min pc, det ble litt sur underveis, noe som førte til at jeg måtte installere xp flere ganger.

     

    Nå virker alt å være i orden, bortsett fra 1 ting...når jeg skrur på pcen får jeg beskjed om å velge hvilket operativsystem jeg ønsker å starte? Det er da 2 linjer å velge mellom, begge heter Microsoft Windows XP Proffesional. Det virker som om Biosen på pcen har registrert at jeg har innstallert xp 2 ganger, mens det i realiteten bare er en av installeringene som fungerer.

     

    Det ene valget er nemlig bare et "tomt skall" for når jeg velger dette får jeg beskjed om at diverse filer mangler så restarter maskinen seg. Når jeg velger det andre valget starter maskinen og alt er som det skal. Spørsmålet er derfor hvordan fjerner jeg det ene av de 2 valgene, veldig irriternde å alltid måtte velge operativsystem når jeg kun ønsker å ha et fungerende alterntiv!

     

    På forhånd takk til de som kan hjelpe!!

  2. Hei,

    Jeg har linje fra Nextgentel hjemme. Jeg har nå problemer med at PC'en min nesten daglig, når jeg skrur den på, automatisk laster ned masse små dritprogrammer. Disse programmene heter "ebates money maker", "toptext look-it up" og et par til.....utrolig irriterende siden jeg da må gå inn manuelt å fjerne de, bare for at de skal lastes ned igjen om en dag eller to. De lastes ned uten at jeg gjør noe annet enn å trykke på internet explorer. Når startsiden (som er VG.no) dukker opp, er programmene allerede der....er dette et virus? siden jeg hele tiden får de samme programmene på maskinen? uten at jeg gjør noen verdens ting for å tilegne meg disse.....fint hvis noen hadde medisin:=)

  3. Hei! Jeg har en bærbar Dell Latitude hvor det ser ut som om HDen har crashet, står ihvertfall bare og hakker uten at Windows XP startes. Får tilslutt en blå skjerm med feilmelding om "critical HD error". :( Jeg lurer i den forbindelse om noen kan hjelpe meg med hvordan jeg kan få hentet ut "mine dokumenter" gjennom DOS? Har endel viktige dokumenter der som det hadde vært supert å få ut......noen som kan hjelpe meg med en guide mhp hvilke kommandoer jeg kan bruke i DOS? :p

×
×
  • Opprett ny...