Gå til innhold

Tuxedo

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tuxedo

  1. Jeg fikk for noen dager siden et tilbud fra sit om bolig på Moholt i en hybel, men stusser litt rundt depositumbetalingen. Her står det at jeg må betale dette 5 dager fra 5.5.2017, men jeg har ikke i nærheten av nok penger til å kunne betale dette akkurat nå. I tillegg går jeg fortsatt på vgs, og er ikke sikker på om jeg i det hele tatt kommer inn på en av de studiene jeg ønsker på ntnu. Kan jeg signere avtalen uten å betale depositumet?

  2. Hei!

    Jeg er en gutt på snart 16, og har vært interessert i å prøve cheerleading en stund nå, og jeg lurer på hvordan det er (fra en gutt sitt perspektiv)!

    Hva driver man med på trening? Behøver man noen spesielle egenskaper? Hvordan foregår konkurranser?

    Andre tips er også velkommen!

    Takk! :)

  3. Hei!

    På mandag fikk jeg et stort og vondt smell i hodet etter å ha falt i bakken. Jeg hadde akkurat tatt en vaksine, og jeg besvimte, som førte til at jeg falt og slo meg. Når jeg våknet igjen etter å ha besvimt, hadde jeg fryktelig vondt i hodet, nakken, og halsen.

     

    Nå har 2-3 dager gått siden jeg fikk det kraftige smellet, og smerten i hodet og nakken er borte. Men jeg har fortsatt fryktelig vondt i halsen. Det føles litt som å ha blitt solbrent, og er fryktelig ubehagelig!

     

     

    Finnes det noe annet enn paracet som kan fjerne smerten?

    Takk på forhånd! :)

  4. Hei!

     

    Jeg fikk for ikke så veldig lenge siden problemer med min Iphone 4S. Jeg satt i sengen min og sjekket facebook og flere sånne ting på telefonen. Jeg syntes den var fryktelig mye varmere enn den vanligvis er, men jeg fortsatte å bruke den siden jeg chattet med noen jeg likte å snakke med. Men etter en stund ble plutselig skjermen GUL, og så restartet den. Den var VELDIG varm, mye varmere enn det som var meningen. Da satte jeg den bare fra meg og begynte å sove. Når jeg våknet igjen skulle jeg ta opp mobilen for å sjekke om jeg hadde fått noen andre meldinger. denne gangen var den enda varmere, og den ville ikke skru seg på.

     

    Etter en stund inne i et kjølerom ble iphonen kald igjen, og jeg greide å skru den på. Men dem lader opp fryktelig tregt, og batteri tiden var fryktelig dårlig! Ikke bare det! Den ble også unormalt varm enten den ladet eller ikke.

    Jeg hadde tenkt til å sikkerhets kopiere, men det var for sent. Den skrudde seg av igjen, men nå vil den ikke lade i det hele tatt. Den har vært jailbreaket før, så garantien gjelder ikke (tror jeg). Den er et og et halvt år gammel, fikk den i julegave i 2011.

     

    Har noen opplevd det samme? kan noen hjelpe meg? Jeg setter virkelig pris på all hjelp jeg kan få! Har ikke kontaktet Apple Support, men gjør det kanskje hvis jeg ikke finner noen løsning på problemet.

    Takk!

     

    PS. Hvis dere trenger mer info for å løse problemet så er det bare å si ifra!

     

    Kommer aldri til å kjøpe an Iphone igjen. Har hatt alt for mange problemer med min Iphone. min gamle HTC Tattoo hadde ingen sånne problemer!

  5. Hvis disken ikke har en bokstav så må du selv tildele en. Høyreklikk så får du opp en meny.

    Eller du må legge ut bilde av din Diskbehandling slik at vi kan se hva problemet er.

     

    Man flytter ikke Programfiler. Den må være der den er.

    Når du installerer programmer kan du nesten alltid velge hvor du vil ha det, og da velger du en folder på HDD.

     

    Jeg føler meg så utrolig dum...

    Tusen takk for hjelpen! :D

  6. Hei!

    Jeg er nå ferdig med min nye pc som har hatt en del problemer...

    Nå dukket det opp et til!

    Jeg hadde lastet ned Windows 7 på en SSD. Når instalasjonen var ferdig, skulle jeg sjekke om både SSD'en og HDD'en var der, men det viste seg at bare SSD'en var koblet til.

     

    Poenget var at jeg skulle ha OS på SSD'en, og kanskje noen andre nyttige programmer, og spill og alt annet på HDD'en. Men det er jo bare SSD'en som viser seg på "min datamaskin"! Jeg la også merke til at "Programfiler (x86)" var inne i SSD'en, og det er jo der jeg skal ha alle spill og sånt!

     

    Hvordan kan jeg få HDD'en til å vise seg på "Min Datamaskin"?

    Og i tilfelle du lurte, så er jeg en STOR n00b når det gjelder sånne ting!

     

    Takk! :)

  7. Hehe ... Jeg må nesten si "amatør" håper ikke du blir sur ^^

     

    CPU FAN ERROR: Har du en kjøler som IKKE er koblet til HK vba 4pins PWM kabel? Uansett, hvis CPU viften roterer, så kan du de-aktivere denne feilmeldingen i BIOS. Se litt i manual, kanskje under "Monitor". Her kan du sette CPU fan til "Ignore". Jeg tar det ikke helt i hue, men du skjønner tegninga?

     

    Hvordan klarte du å koble SSD feil???

     

    Er nok en amatør når det gjelder sånt, ja :S

     

    CPU viften bruker en 4-pin PWM kabel ja, og den funker som den skal! Så da må jeg nok bare deaktivere denne feilen i bios som du sa! ^^

     

    Jeg skjønte heller ikke det med SSD'en. Men jeg hadde lest litt om folk som hadde det samme problemet. Jeg må ha gjort en feil, men vet ikke hva det skulle vært... Skal prøve å koble den inn igjen snart, så vi får se hvordan det går :)

  8. En liten update...

    Jeg fant grunnen til at det ikke kom noe bilde på skjermen...

    Jeg hadde rett og slett ikke koblet DVI kabelen ba nok inn i skjermen... DUMME MEG

     

    Jeg har også koblet en speaker til motherboardet! Den lagde noen forferdelige "Beep" lyder, som gjorde meg redd for at noe var ødelagt. Den beep: - . . . . -

     

    - = Lang "Beep"

    . = Kort "Beep"

     

    Jeg leste i motherboard manualen at det betydde "Hardware component failure".

    HEL%#/%, tenkte jeg, og jeg var døds redd for at jeg måtte ta ut motherboardet, og finne feilen!

     

    Etter det snakket jeg med min storebror på telefon som mente at jeg hadde koblet SSD'en inn feil, så jeg koblet SSD'en fra motherboardet. Da forsvant "Beep" lyden, og jeg ble lykkelig igjen!

     

    Men det virker som om det fortsatt er noe galt. PÅ skjermen står det "CPU FAN ERROR!", så jeg tror ikke jeg er helt ferdig enda... Og A2 koden er der fortsatt!

  9. Alt starter og er tilsynelatende OK, men det er bare svart på skjermen?

     

    BIOS skal du få opp uten spesielt mye HW tilknyttet. Har du prøvd forskjellige utganger fra skjermkort?

    Prøv også å nappe ut alle RAM-brikker utenom 1. Du kan plukke av harddisker, CD-rom osv også. Ha kun HK+CPU+GPU+1 RAM brikke og start opp. Vær sikker på at kabling er utført riktig.

     

    Har ikke prøvd andre utganger fra skjermkortet heller... Skal prøve alt det du ønsker i kveld, når jeg har bedre tid :)

    Takk for hjelpen så langt!

     

    ... Og at RAM-brikken står i riktig slot.

     

    Ifølge manualen så her jeg plassert de 4 ram brikkene i riktig slot, så jeg er ikke fult så sikker på om det er problemet! Men skal fortsatt prøve å ta ut 3 av brikkene.

  10. Ta noen detaljerte bilder av HK med alle tilkoblinger så er det kanskje lettere å svare på.

    Veldig ofte kobler folk feil.

     

    Hva mener du med "ingenting dukket opp på skjermen"? Var det HELT svart, eller får du frem BIOS?

     

    Skal skaffe bilde i løpet av dagen :)

     

    Vel, når jeg skrur PC-en på, dukker ingenting opp på skjermen. Den er helt svart, og jeg kommer meg ikke inn på noe som heldst.

  11. Hei!

    I dag fikk jeg den siste delen jeg manglet før jeg kunne skru på min nye PC for første gang! Jeg kobla den til, og skrudde på pc-en.

    Men ingenting dukket opp på skjermen! Jeg så inn i kabinettet, og alle viftene og led lysene fungerte som de skulle. Så så jeg på motherboardet, og der var det en Error code; A2. Jeg så i motherboard manualen, og fant ut at A2 betydde "IDE Detect".

     

    Problemet er at jeg ikke aner hva det betyr, og aner heller ikke hvordan jeg skal fikse det. Har lest litt rundt om kring på nettet, og det kan hende det er noe galt med GPU'en, og det håper jeg ikke...

     

    Motherboard: Asus P9X79 DELUXE

    Memory: Kingston HyperX 16GB

    GPU: Asus GTX 770

    CPU: Intel-core I7-3820

     

    Husker ikke resten av sakene jeg har inne i kabinettet..

     

    Jeg er helt N00b når det gjelder PC bygging, så jeg trenger hjelp av noen proffe!

  12. Hei der!

    Jeg holder på med mitt første build som jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med! Jeg har kjøpt CM Storm Trooper case og Asus P9X79 Deluxe motherboard, og får PSU'en (Corsair TX7500w) om noen få dager.

     

    Men jeg har ikke bestemt meg for hva slags skjermkort jeg skal kjøpe. Jeg har ikke lyst til å bruke over 3500 kr på skjermkortet. Jeg vil at det skal kunne kjøre BF3 på ultra, men det har ikke så mye å si. Kan også kjøpe 2 skjermkort og bruke SLI/Crossfire, bare det ikke koster over 3500 kroner.

     

    Noen tips? Takk :)

  13. Hei!

    I over 3 måneder har jeg hatt problemer med FSX.

    Når jeg f.eks skal ut og fly 2-3 timer så stopper FSX å funke.

    Det har skjedd alle gangene jeg drar ut på langdistanse tur, og det er en smule irriterende. Det hender også at programmet slutter å svare når jeg høyre klikker med musa. Alt annet fungerer helt perfekt.

     

    Har du hatt det samme problemet? Hva gjorde du for å løse det?

     

    Takk på forhånd! :)

  14. Funnet ut at jeg skal skaffe meg et SD kort isteden.

     

    Er det noen her inne som har lagt over en emulator på sin Wii og spilt 64 spill der?

     

    Er det vanskelig? Har søkt mye rundt, og sett en del videoer, men det er så mye forskjellig, blir forvirra. HackMii, Homebrew Channel osv.

    Ja, jeg har flere emulatorer på min wii. Det er ikke murlig å bruke USB stick til emulator bruk, så du trenger SD kort. Men om du skal få en emulator inn på din wii, må du skaffe Homebrew Channel OG Homebrew Browser på den. Det er ikke så vanskelig som du tror, og jeg kan godt hjelpe deg. Søk "How to get Homebrew on my Wii" på youtube eller noe sånt. Du forstår det etterhvert ;)

×
×
  • Opprett ny...