Gå til innhold

w1I3bmv7PRFfKNkpTOlmGVrzkvXvbA5lcIelI/X9

Medlemmer
  • Innlegg

    3 651
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av w1I3bmv7PRFfKNkpTOlmGVrzkvXvbA5lcIelI/X9

  1. Laffe skrev (3 timer siden):

    Min venn og kosthold-mennesker generelt. Hvorfor skal dem hele tiden prakke på hvordan andre skal leve.

    Har dem ikke hørt om ordet gen? Familien min lever som de selv ønsker, og flere av familiemedlemmene har levd og er 95+

    Også kommer denne gjøken som mistet sine besteforeldrene i 80årene, om hvordan mitt kosthold kan gjøre at jeg dør tidlig. Eeeh? Kostholdet til morfaren min er langt i fra sunt enn hva jeg eter i dag. 

    Jeg ruller med øynene hver gang noen sånne dukker opp, spesielt når det er snakk om sukkerfri brus eller nordmenns potetgull vaner i media. 

  2. Cocola skrev (23 minutter siden):

    Sikker? Da har det endret seg siden sist jeg omregistrerte bil. Da måtte jeg ha forsikring på bilen før jeg fikk registrert den i mitt navn.

     

    Og svar på siste spørsmål til TS. Du kan kjøre med en gang du har registrert forsikring på deg.

    Ja, det jeg gjorde siste 2 gangene i hvertfall. Kan sikkert endre rekkefølge også

    Jeg hadde mikset i rekkefølgen, omregistrering etter forsikring ja.

  3. Sjørøver skrev (3 timer siden):

    Jeg fikk akkurat en god eske med deler. Må bytte en abs sensor. Bør også fikse vindusheisen, vinduet sklir litt ned over natta. Men motivasjonen er ganske nærme null. 

    Sitter her med støtedempere og fjærtårnlager framme, stabstag foringer, tennplugger og vannpumpe... Og div interiør... Og foringer til girspak og et par gassdempere til bakluka er på veg. Tror ikke jeg blir ferdig med bilen før jul for å si det mildt

  4. Japsebil med bensin motor er veien å gå. På 6 år gjorde jeg bare oljeskift/filter, bremser en sjelden gang og 1 hjullager på en mazda 6. Burde nok gjort mere, men bilen kjørte som den skulle så... Og lyspærer så klart. Hvis du er nevenyttig så er det enda billigere å gjøre slike ting selv.

    Man trenger heller ikke delkasko, sparer et par tusenlapper i året der, men det er jo ettersom hva du selv syns er verdt å ha med i forsikring. Jeg betaler lett et par hundrelapper mere i måneden for glass, brann, tyveri og bergingsbil.

    Bare for sammenligning så har jeg eid en BMW 5-serie i 2 måneder nå og har vel brukt godt inne i 10.000'ene på deler.

    Absolutt billigste og det jeg hadde gjort er å låne bil når du trenger og så kjøpt en bil når du har gått opp i lønn.

  5. En Coop butikk jeg handler på fjernet de lette små handlekurvene og byttet de ut med disse klumpete ubrukelige trallene. Enda verre er disse "singelkurvene" selv om det er samme fasongen som de fjernet tidligere. Jeg vil da ikke gå rundt og annonsere at jeg ser etter drømmedama på Coop klokka 21.00 på kvelden.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...