Jump to content

_Vegard

Medlemmer
 • Content Count

  3649
 • Joined

Everything posted by _Vegard

 1. Jeg ruller med øynene hver gang noen sånne dukker opp, spesielt når det er snakk om sukkerfri brus eller nordmenns potetgull vaner i media.
 2. Sånn som dette https://www.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=244761404 redigert: Hvis annonsen faktisk ble slettet så var det en seng bygd inn i et lite "rom" der veggene var rett over hode høyde og åpent til stua med en gardin som dør.
 3. Alt tar så jævlig lang tid når man har ME/kronisk fatigue
 4. Ikke langt unna, bare i NOK faktisk 😂
 5. Legger ut noe på Finn til ok pris for begge parter så jeg muligens slipper pruting. En personer kommer med bud langt under halv annonsert pris og klesker på en "for rask og enkel handel". Jeg lærer aldri, mye lettere å kaste ting i søpla eller gi bort til noen jeg kjenner.
 6. Fikk bytta sleperingen i dag, nå tuter ikke bilen når jeg svinger til høyre lenger OG en gnukkelyd er endelig borte. Tilfredsstillende når en fiks faktisker fikser.
 7. Ja, det jeg gjorde siste 2 gangene i hvertfall. Kan sikkert endre rekkefølge også Jeg hadde mikset i rekkefølgen, omregistrering etter forsikring ja.
 8. Salgsmelding -> forsikring -> omregistrering (ca 1700kr) Du får gjort alt i løpet av 10 minutter sammen med nåværende eier av bilen
 9. Vet noen her hvor man får kjøpt røykmaskin for å sjekke vakuum lekkasjer? Syns jeg har googla mange forskjellige kombinasjoner, men det er bare party røykmaskiner som dukker opp
 10. Jeg hadde annonse ute på finn der jeg ønsket å kjøpe et kabinett, en person sender melding om alt han har gjort osv osv og når jeg spør hva han tenker om pris så hører jeg aldri igjen. Hvorfor sende meg melding?!
 11. Legg den ut på finn først i hvertfall før du selger til noen her inne, da får du garantert mer for den ved eventuell budrunde.
 12. DHL er bare å unngå som pesten, de legger på avgifter for alt. 400,- bestilling blir fort 700-800,- når de er innblandet.
 13. Hvis jeg sier ja, kan det selges til en kommune for 230.000 til bruk i en rundkjøring?
 14. Første print er en suksess 👍
 15. Skal stemme for å dele opp Innlandet til Oppland og Hedmark bare på trass fordi vi ikke hadde mulighet til å si nei før sammenslåinga.
 16. Det er pga oppløsningen, 1080p er ok på 24", men det blir veldig lav pikseltetthet på 27" som gjør at alt er uklart.
 17. Sitter her med støtedempere og fjærtårnlager framme, stabstag foringer, tennplugger og vannpumpe... Og div interiør... Og foringer til girspak og et par gassdempere til bakluka er på veg. Tror ikke jeg blir ferdig med bilen før jul for å si det mildt
 18. Så mange nye deler å sette på bilen... så lite motivasjon til å skru selv
 19. Forstår meg ikke på slike folk. Han sier han ikke gidder å skrive utfyllende annonse, men vil heller si det opp igjen og opp igjen med hver eneste dekksparker som ringer.
 20. Japsebil med bensin motor er veien å gå. På 6 år gjorde jeg bare oljeskift/filter, bremser en sjelden gang og 1 hjullager på en mazda 6. Burde nok gjort mere, men bilen kjørte som den skulle så... Og lyspærer så klart. Hvis du er nevenyttig så er det enda billigere å gjøre slike ting selv. Man trenger heller ikke delkasko, sparer et par tusenlapper i året der, men det er jo ettersom hva du selv syns er verdt å ha med i forsikring. Jeg betaler lett et par hundrelapper mere i måneden for glass, brann, tyveri og bergingsbil. Bare for sammenligning så har jeg eid en BMW 5-serie i 2 måneder nå og har vel brukt godt inne i 10.000'ene på deler. Absolutt billigste og det jeg hadde gjort er å låne bil når du trenger og så kjøpt en bil når du har gått opp i lønn.
 21. En Coop butikk jeg handler på fjernet de lette små handlekurvene og byttet de ut med disse klumpete ubrukelige trallene. Enda verre er disse "singelkurvene" selv om det er samme fasongen som de fjernet tidligere. Jeg vil da ikke gå rundt og annonsere at jeg ser etter drømmedama på Coop klokka 21.00 på kvelden.
 22. Ja, regner med det siden det dukker opp forskjellige typer feilmeldinger på appen, men ikke noe om denne typen feil spesifikt
 23. Dette hos Posten. Pakke er innlevert, men en time seinere sier status noe annet og ikke noe ny oppdatering på 2 dager.
 24. Jeg er faktisk sjalu, det er ingenting under 8000,- månedsleie i området her med brukbart internett.
 25. Mindre kalorier inn enn ut. En app som f.eks MyFitnessPal funker fjell til å telle, der kan du også sette inn høyde, kjønn, vekt og aktivitetsnivå så får du ca riktig daglig kalorier du må holde deg innenfor.
×
×
 • Create New...