Gå til innhold

SoveSarah

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

Nylige profilbesøk

581 profilvisninger

SoveSarah sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du sparte meg 1100 kr i dag, så tusen takk til deg 💐
  2. 14" blir for lite, men jeg skal se på den andre. Takk for hjelpen
  3. Wow, takk for tipset! Sletter alltid de mailene med en gang Åja. Liker du den best kun pga. det, eller er det andre årsaker?
  4. Skjønner. Jeg tror ikke bedre farge og lysstyrke er verdt 2000 kr for meg, men takk for at du tok deg tid til å finne dem :) Du anbefaler nr. 3 da?
  5. Tusen takk! Hva gjør at du trekker frem disse nye fremfor de tre jeg foreslo? Regner med det er noe ved dem jeg burde ønske meg?😊
  6. Jeg skal kjøpe ny PC, men har svært begrensede kunnskaper å støtte meg på. Jeg har gjort så mye research som jeg klarer/orker, og på den måten funnet frem til tre PC-er jeg tror vil dekke mine behov. Er det noen her som er villige til å titte på de tre alternativene og fortelle meg om noen virker som bedre kjøp enn de andre (og gjerne hvorfor)? PC 1 (HP) PC 2 (Acer) PC 3 (Asus) Info om bruk og behov: Windows PC, budsjett maks 8000. Jeg bruker maskinen til surfing, streaming, youtube og selvfølgelig office-pakken og tilsvarende småplukk. Jeg er ingen gamer, så trenger ikke den sterkeste maskinen, men jeg strømmer av og til sportsarrangementer live, og det vil jeg gjerne kunne gjøre med god kvalitet (gjør ikke det ofte, men den må tåle at det skjer innimellom). Alle innspill tas imot med takk!
×
×
  • Opprett ny...