Gå til innhold

Kvakk_

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kvakk_

  1. Holder på å slanke meg, har gått ned en god del, men nå har vekta stagnert og har stått stille i snart 2 måneder, har ikke endret på noe siden jeg begynte å slanke meg så jeg skjønner ikke hvorfor. Har ligget på mellom 1100 og 1500 kcal daglig, men vurderer nå å legge meg på 500-800 kcal daglig en periode (eventuelt bare noen uker) for å se om jeg får gang på vektnedgangen igjen, er det farlig å spise så lite kalorier bare for en periode? Hva er eventuelt farlig med det?

  2. Da har jeg gått ned rett over 20kg og det er jeg veldig stolt over :) Da er jeg ca. halvveis med vektnedgangen i forhold til målet mitt.

     

    Angående kalorier når det gjelder steking av mat, dersom jeg f.eks steker kyllingfilet i melange eller olivenolje, hvor mye ekstra kalorier blir det da pga oljen/margarinen?

  3. Skal kjøpe meg min første bil og har sett litt rundt, vet ikke helt hva jeg vil ha, har sett på både bmw, vw, audi, opel osv. Men jeg lurer på om jeg skal gå for en audi A3 (evt. noe lignende, forslag?) Det jeg lurer på er motoren i A3, hva er forskjell på f.eks 1.6 eller 1.9 TDI og 1.4 eller 1.8 TFSI ? Burde jeg gå for TDI eller TFSI ?

  4. F.eks så er jeg nå 0.5 kg tyngre enn jeg var for 20 minutter siden. Pga væsketilførsel. Jeg har tidligere drevet på med kampsport, og da var det ikke uvanlig for meg å ta av 4-5 kg kvelden før kamp. Dette var selvsagt ikke vekttap i form av fett-tap, men kun dehydrering for å nå en bestemt vekt.

     

    Skjønner, men veier meg på morgenen hver dag og disse 2 kiloene er fortsatt borte... er det væsketap da tror du?

  5. Da jeg valgte å begynne viste vekta 101 kilo, er nå nede i 87 (23år)

     

    Synes forresten selv at to kilo den siste uka var mye, har ligget på ca. 1 kilo i uka i det siste, men har ikke gjort noe annerledes, utenom at jeg har gått, løftet og båret mye på jobb, kan dette være det som har gitt utslag?

  6. Har gått ned to kilo denne uka, har holdt kostholdet og vært på jobb hver dag, tror nok aktiviteten på jobben også hjelper noe :) Har jo gått ned en del nå og trent noe, men ikke så altfor mye. Er det fare for å at jeg evt. får løs hud etterhvert som jeg går ned mer, dette vil jeg ABSOLUTT unngå, er dette mulig med trening eller vil jeg få noe uansett? Noen som vet?

  7. Har gått ned enda noen kilo siden sist jeg skrev og er storfornøyd, kjenner jeg blir mer motivert også for hver kilo som forsvinner og setter hele tiden nye små delmål :wee:

     

    Men, "problemet" mitt nå er at jeg har begynt i ny jobb (på en relativt stor coop butikk) og derfor sliter jeg med å få til trening utenom jobb, jobber hver dag og siden jeg er dårlig trent er det ganske tungt, mye løfting av tunge varer (fruktkasser f.eks) er mye i bevegelse, gåing osv. så kjenner ganske godt når jeg kommer hjem at jeg har jobbet "hardt" både i rygg, bein osv. (er ganske støl) Tror dere det har mye å si om jeg kutter ut trening for noen uker bare, til jeg kommer inn i rutinen i jobben (regner med plagene vil forsvinne etterhvert da) beveger meg jo ganse mye på jobb så er jo ikke inaktiv en hel dag, i tillegg klarer jeg å fortsette med det kostholdet jeg har hatt og har jo fortsatt å gå ned i vekt selvom jeg ikke har trent på 2 uker ca... tips? :)

    • Liker 2
  8. Har skrevet flere innlegg om at jeg ønsker å slank meg, da jeg bestemte meg for å starte stod vekten på 101kg og der vil jeg aldri tilbake, er nå nede i 91kg og føler jeg gjør det riktig :thumbs: blir glad for hver kilo jeg går ned og blir bare mer og mer motivert !! Det jeg derimot lurer på er visse matvarer jeg spiser, lurer på om de er sunne eller om jeg bør kutte det ut/erstatte det med noe annet, vil jo ned i vekt så fort som mulig, men sånn at jeg klarer å holde vekten nede selvsagt, så her kommer en liste med matvarer jeg lurer på:

     

    Makrell i tomat

    Leverpostei (kyllingpostei)

    Kjøttdeig (eventuelt kyllingkjøttdeig)

    Grove knekkebrød (rugsprø, husmann osv.)

    Ketchup (sukkerfri), dette er vel ikke sunt, men klarer meg ikke uten

    Pasta,ris,poteter (eventuelt fullkornspasta og ris) i moderate mengder

    Tomatsuppe

    Er det best å steke kjøtt i melange eller olje?

    Skummetmelk

    Havregrøt (laget med skummetmelk)

    Hamburgerrygg, kyllingpålegg, kokt skinke

    Ost (bruker dett veldig sjelden)

    Potetstappe

     

    Alt dette har jeg spist mens jeg har slanket meg, men i mengder som gjør at jeg passer på å ikke gå over 1400-1500 kalorier om dagen, tar gjerne imot tips om andre matvarer som er gode å bruke mens man slanker seg :)

  9. Klarer du å sove rett etter trening? Selv klarer jeg ikke sove 3-4 timer etter endt trening. Fin nedgang. Er ikke anbefalt å gå ned mer enn ca 1 kg i uka. Men i begynnelsen vil du rase raskt ned. Etter en stund vil vekta stoppe. Ikke bekymre deg over det. Muskler veier mer enn fett. Så det beste verktøyet du kan bruke er speil og målebånd, og pakk vekk vekta.

     

    Det har jeg egentlig ikke tenkt på, har aldri trent så seint før, men kan jo prøve, ellers vet jeg ikke hva jeg skal gjøre kommende uke for alternativet er å droppe trening helt, noe jeg ikke ønsker.

  10. Arbeidstiden min og ting jeg må ordne neste uke gjør at jeg ikke får tid til å trene når jeg pleier (får faktisk ikke tid på dagen i det hele tatt) :hm: Jeg vil absolutt ikke komme ut av treninga og lurer derfor på om jeg skal trene seeeint på kvelden (det vil si at jeg begynner i 22-23 tiden) det jeg lurer på er hvordan effekten blir av treningen da? dersom jeg trener så seint og legger meg ikke så lenge etterpå, går dette fint?

     

    En annen ting er at jeg reiser bort fredag-søndag neste helg, blir da også vankelig med trening, men det jeg tenker mest på er hva jeg skal spise, for da kan jeg ikke lage det samme som jeg har pleid å spise hjemme nå og er redd for at restaurantmat inneholder mye kalorier eller at jeg ender opp med å måtte spise junkfood på en kiosk/bensinstasjon eller mcdonalds f.eks... Noen som har tips til hvordan jeg kan gjøre dette?

     

    Har forresten gått ned 3 kilo til siden sist :):w00t:

    • Liker 1
  11. Lurer på om noen vet om andre steder å finne ledige jobber enn finn og nav sine sider? Har ingen utdannelse så det eneste jeg kommer på er butikkjobber, men dette finner jeg lite av nå. Finnes det andre jobber jeg kan søke på uten utdannelse?

  12. Nå har jeg trent noe hver dag de siste 4 dagene, i går trente jeg i tillegg til en treningsvideo jeg fant på youtube noe styrkeøvelser (push-ups, sit-ups, knebøy osv.) Dagen før trente jeg også noe styrke og i dag har jeg vært ute og kjøpt meg hoppetau og hoppet 2*20 minutter. Synes faktisk det er utrolig gøy :) Men, nå kjenner jeg at jeg har vondt i musklene både i mage, lår og armer, er det lurt å hvile en dag eller kan jeg trene noe i morgen også? Har lyst å utføre noe trening da også...

  13. I dag fant jeg et program som var litt lettere enn det jeg prøvde sist som varte i 30min og jeg klarte å gjennomføre hele programmet :) hadde høy puls hele tiden selvom jeg ikke ble helt utmattet...

    Hvor mange dager er det lurt å trene til å begynne med? Vil gjerne prøve å trene noe hver dag, men lurer på om det kanskje er for mye? har lest at kroppen trenger tid til å hvile også innimellom

     

    Så lurer jeg på en ting om kostholdet også, er det sunt å spise veldig grove knekkebrød med f.eks leverpostei, makrell i tomat osv? Har spist det til frokost og/eller kvelds de siste 2 ukene... Enten det eller havregrøt, har gått ned ca. 4 kilo på de 2 ukene som har gått, har da i tillegg til knekkebrød og havregrøt spist normal middag som kylling, fisk, kjøtt osv. med tilbehør, men i mindre porsjoner enn jeg vanligvis pleier å spise (sånn at jeg ikke føler meg sulten lenger, men heller ikke så mett som jeg pleier å føle meg etter jeg har spist middag) noen som har andre gode råd?

  14. Jeg føler selv jeg er motivert nok selvom jeg ikke velger å trene på et treningsstudio. Kommer bare til å miste all motivasjon dersom jeg går dit og føler at folk glor, noe jeg somoftest gjør da jeg har utrolig dårlig selvtillit. Derfor ønsker jeg å trene hjemme ihvertfall til å begynne med.

     

    I dag prøvde jeg meg på en sånn treningsvideo jeg fant på youtube. Den varte i 10 minutter, men jeg var helt kjørt etter 3-4 minutter... vet ikke hva jeg skal gjøre? Men de minuttene jeg klarer er vel bedre enn ingenting? og regner med at det kanskje blir bedre etterhvert?

  15. Er en overvektig jente som ønsker å gå ned i vekt. Er veldig motivert for å slanke meg nå, har allerede lagt om kostholdet og gått ned noen kilo.

     

    Nå er jeg utrolig motivert for å begynne å trene, men problemet er at jeg ikke vil gå til treningsstudio eller gå ut på joggeturer/løpeturer osv. da jeg syns dette er utrolig ubehagelig fordi jeg føler folk ser rart på meg fordi jeg er stor og har dårlig utholdenhet (noe som fører til at jeg ser utrolig raskt sliten ut)

     

    Derfor lurer jeg på om noen har gode tips til hva jeg eventuelt kan trene hjemme hos meg selv, helst uten utstyr?

    Da jeg ønsker å gå mest mulig ned i vekt er kanskje ikke styrketrening den rette tingen, tenker jeg gjerne må jobbe mer med kondisjonstrening??

     

    Har lest at hoppetau skal være god trening... noen som har erfaring med dette? Det kan jeg jo eventuelt gjøre inne, eller ute i hagen

  16. Søtsug får mest sannsynlig på grunn av sukker og raske karbohydrater du spiser. Som fører til at du får raskt høyt blodsukker, og deretter lavt blodsukker som medfører søtsug. Løsning er at du spiser mindre sukker og raske karbohydrater. Spis en større andel proteiner, fett og trege karbohydrater.

     

    For eksempel hva kan jeg spise da? Er ikke så flink til å vite hva slags mat jeg bør spise og innhold av proteiner, karbohydrater osv...

×
×
  • Opprett ny...