Gå til innhold

Stuttjukk

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stuttjukk

  1. Dubious skrev (21 timer siden):

    Jeg har svart på alle møbler, så kan jeg bruke samme lakk til alt og trenger ikke kjøpe mange forskjellige farger

    Er såpass liten stue at det blir litt for mye med svarte møbler. Men tanken om å bruke samme farge på alt er fornuftig - det skal jeg ta med meg. 

  2. Skal pusse opp en del møbler til sommeren så har begynt å tenke litt farger og hvilken maling som skal til. Så har noen spørsmål jeg tenkte å spørre dere her inne om. Har et framskap, en bokhylle, et spisebord, stoler og et salongbord. Veggene er lyse, sofaen er grå og har også en svart godstol. Hvilken farge kan passe? Er ikke av den som følger så mye med på trender så veit ikke helt hva som er poppis for tiden....veit bare at jeg ikke vil ha veldig mørke farger.

    Har også en pidestall som jeg skal male i en skikkelig kontrastfarge. Og den er ikke større enn at den kan jeg stå inne og male. Hvilken type maling vil være best å bruke her, og bør den eventuelt lakkes? På en pidestall kan det jo bli litt vannsøl om en er uforsiktig når man skal vanne planter.

  3. Arig tråd som jeg fant ved litt googling :) Hører masse lydbøker, er jo bar elt fantastisk å høre på tur til og fra på jobb med buss. Husarbeid blir en lek med lydbok på øret :)

     

    Noen tips fra meg.

     

    Wheel of time, gigantisk prosjekt. i mine ører soleklart beste fantasy noen gang skrevet.

     

    Allt av finnske "Arto Paasilinna" masse absurde historier/bøker de fleste ruller en 6 :)

     

    The Dark Elf Trilogy, er fin fantasy.

     

    Har ikke vært mye aktivitet i denne tråden i det siste - men våger meg på et spørsmål for det. Vet du om Wheel of time finnes på en av lydbokappene? Er på jakt etter noe å høre på som varer en stund....

  4. Med billige flyturer har Interrail mistet mye av apellen og de som reiser tar gjerne billigfly ned til kontonntet for å spare tid ... og i noen tilfeller også penger. Ellers er det å reise til de samme destinasjonene som ellers er av interease.

     

    Og for nattog er det idag stor sansynlighet for å bli ranet nedover kontinentet.

     

    Greit nok det, men regner med at det er flere enn meg som liker bedre å reise med tog enn med fly. Dessuten er det miljøaspektet.

  5. Noen som har det? Og kan/kan ikke anbefale det? Jeg er aleine med 3 tenåringer og kunne tenkt meg en en slik en som erstatning for telt når vi skal på ferie. Begynner å føle meg gaaaammmel og har ikke veldig lyst å ligge i telt lenger...Vil det være plass til det meste man trenger i den slik at man ikke behøver så mye bagasjeplass? Tenkte på litt større ting som campingstoler, bord osv....og hva bør jeg eventuelt se etter når jeg skal velge...?

  6. Siden iphonen min har blitt borte :realmad: så må jeg ha ny telefon...har ikke penger nå til en like dyr telefon - har maks 1500 å bruke på den, helst ikke så mye heller på en uten abb. Er det noen som har vært borti xperia tip ST21? Så den koster 1000 kroner ca...Eller er det noen andre som kan være aktuelle? Må ha wifi, epost og kalender som kan synces mot f.eks. gmail....

     

    og skal helst også kunne brukes som mp3-spiller....men kamera er det ikke så farlig med....

  7. Det finnes mange biler som kan passe, så du bør absolutt se på flere modeller. Det første jeg tenkte på var Seat. I all hovedsak er det VW produsert i Spania. For 5 år siden var deletilgangen stor (ettersom det meste av VW deler kunne brukes) i tillegg til at bilene i seg selv ikke holder høy pris. Her er ett eksempel, det finnes flere merker/modeller hvor de aller fleste vil fungere fint: http://www.finn.no/f...nnkode=36828951 (Jeg vet ikke om akkurat den bilen er kostbar i forhold til andre av samme år/modell.)

     

    Det viktigste er å finne en bil som ikke vil få noen feil etter kort tid. ;)

     

    Takk :) skal holde et øye med hva som kommer av Seat også. Er Peugeot 206 en grei bil også? Enig med at det viktigste er en bil som ikke får feil med en gang - hadde noe med forrige bilen men da hadde jeg heldigvis vært hos en bilforretning og handlet så hadde bruktbilgaranti ;)

  8. Skal kjøpe meg en liten bil - og har en 70-80.000 å bruke...blir å kjøre fram og tilbake til jobb (3 mil hver vei, omtrent ingen bakker) og småkjøring - mannen min har en passat som skal bli brukt dersom vi skal på langkjøring...MEN jeg klare ikke helt å finne riktig bil...den skal helst ikke ha gått veldig langt, og ikke et dyrt merke å reparere når den tid kommer. Jo, og så må jeg ha plass til meg og tre unger og helst svigermor også selv om det blir sjelden det blir 5 i bilen samtidig.

    Noen forslag om hva jeg bør se etter evnt holde meg unna?

×
×
  • Opprett ny...