Gå til innhold

Nevnarion

Medlemmer
  • Innlegg

    10 097
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nevnarion

  1. seth_vacn skrev (3 timer siden):

    Må si jeg ikke forstår hva de driver med, er disse kapitlene fullverdige spill? Hvor mange skal slippes før hele historien fra VII er fortalt?

    Det skal bli tre spill. Dette som kommer i februar er spill nummer to.
    Litt usikker på hva du mener med fullverdige spill, nå er det bare ett som har kommet som vi kan uttale oss om, men det har en begynnelse og en slutt (som selvsagt er åpen og bygger opp til fortsettelsen). Og det tar vel rundt 30 timer å spille igjennom.

    Spillet er vel like mye et fullverdig spill som det første film i Ringenes Herre-trilogien er en fullverdig film. 

  2. Jeg har ikke reflektert mye over dette og i et langvarig fast forhold har jeg minimalt med kjennskap til datingmarkedet i dag, så dette blir mest å bare kaste ut noen tanker. Men hvis jeg skal gjette så tror jeg at sosiale medier og datingapper som Tinder har ødelagt mye fordi i stedet for å stoppe opp og se personen man har foran seg så tenker man hele veien at det kan være noe bedre rundt neste sveip. Det har blitt en bruk -og kast-kultur og et evig jag etter det perfekte som ikke finnes. 

    Verden har blitt mindre og det har blitt flere potensielle partnere å velge i enn det var før når man kanskje mer eller mindre var låst til de man møtte på bygda eller byen der man bodde. Dermed har også tanken og håpet økt om at man kan finne den perfekte partneren som oppfyller alle 74 krav på lista. Så i stedet for å være i et forhold der man kanskje må gi og ta litt og akseptere at partneren ikke er perfekt så ender mange i stedet opp alene. 
     

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  3. DukeRichelieu skrev (På 22.7.2023 den 13.46):

    Er jeg crazy om jeg begynner å se opp igjen hele Lost? Fikk litt lyst etter å ha sett From.

    Nope, den har holdt seg veldig godt og hvis det er lenge siden du har sett den og gjerne kanskje bare har sett den en gang før, så er det veldig gøy å se den på nytt. Storkoste meg med å se den igjen for et par år siden selv.

    • Hjerte 1
  4. Er ikke nødvendig med noe forkunnskap. Hvert spill i hovedserien er separate historier. Det eneste som eventuelt går igjen er enkelte navn og skapninger, men det er kun fanservice. Spillene foregår ikke i samme univers.

      

    ReaveЯ skrev (5 minutter siden):

    men litt forvirrende når man ikke vet noe som helst om verden der eller hvorfor han du styrer skyter flammekuler osv. Er karakterene gjenganger fra tidligere spill i serien eller? Slik jeg har forstått det er ny historie hvert spill? 

    For å tydeliggjøre det da; Jeg har spilt omtrent alle spill i serien, og jeg vet akkurat like lite om historien og karakterene i dette som du gjør. 🙂

    • Liker 1
  5. Ganske enig der. Hadde egentlig et håp om noe ala de pressekonferansene de har hatt på E3 for noen år siden der det bare renner inn med store kanoner. Det gjorde det ikke her, selv om det var noen interessante punkter. Kult med Alan Wake, remake (eller hva det er?) av Metal Gear Solid 3 er jo gøy og Spider-Man ser fett ut, men det regna jeg liksom med på forhånd. 

    • Liker 1
  6. Gjest 2149b...b4e skrev (5 timer siden):

    Han sa rasitiske ting til meg

    Anonymous poster hash: 2149b...b4e

    Var dette ting som var åpenbart rasistiske, eller var det ting som du oppfattet som rasistisk men som det kan tenkes at han i øyeblikket ikke forsto selv var rasistisk?

    Ellers så vet jeg flere eksempler på at folk som er rasister har denne logiske bristen i at de kan ha venner/partnere med en annen hudfarge, men som de ikke oppfører seg rasistisk mot fordi disse er kjente/nære sånn at de evner å se på dem som individer med tanker og følelser og ikke bare en hudfarge (som de gjør med resten).

    • Liker 2
  7. To episoder inn i Kids in Crime, liker den godt. Er selv oppvokst på bygda uten et sånt ekstremt nivå av diverse som vises i serien, men syns likevel den er veldig gjenkjennbar på mange måter. De har gjort en formidabel jobb med den, musikken, hvordan den ser ut, hvordan folk prater. Meget autentisk, og jeg ble dratt rett tilbake til tidlig 2000-tall.

    Også cred til skuespillerne, mange ukjente fjes også som gjør en veldig god jobb. 

  8. Knetten82x skrev (6 timer siden):
    Peteguy skrev (9 timer siden):

    Gleder meg til å slippe kamera foran tven og bedre oppløsning!

    Samme her. Tror du man blir mindre kvalm ved høyere oppløsning i vr? Blir forferdelig kvalm i det gamle settet:)

    Vanskelig å si sikkert, da det kan være flere faktorer som spiller inn. Vet at mange reagerer på f.eks bevegelse mens kroppen står stille, at det blir en slags disconnect der som gjør at man blir dårlig. Samboeren sliter veldig med dette, og kan ikke røre spill som Resident Evil VR eller spill der man beveger seg mye. Beat Saber derimot har hun null problemer med. 

    Men såklart, høyere oppløsning og FOV (kanskje spesielt det siste) vil nok kunne hjelpe en del. :)  Det vil i hvert fall ikke gjøre det verre.

  9. CommanderKeen skrev (5 timer siden):

    Når det er sagt er faktisk jeg mindre interessert i spill hvor man spiller som en kvinne. Jeg spiller for innlevelse, og akkurat det gjør det litt vanskeligere for meg. Beklagelig, men sånn er det.

    Disclaimer: Det jeg skal spørre om nå kan lett tolkes som dømmende og kritisk, så jeg ønsker først å påpeke at det er det ikke ment som! Jeg er oppriktig interessert i ditt perspektiv, og nysgjerrig fordi jeg selv kjenner meg ikke igjen i å slite med innlevelse fordi den figuren jeg styrer er en kvinne og ikke en mann. For min del handler historiedrevne spill om å følge historien til den figuren spillutvikleren har valgt ut til meg. Om det er en mann eller kvinne er totalt likegyldig.

    Så til det jeg lurer på: Gjelder dette bare spill, eller også filmer, serier, bøker etc.? Og hvis det bare gjelder spill, handler innlevelsen for deg om at du må kunne late som/rollespille/føle at du er figuren du styrer, at det er deg? Har du da samme problem når hudfarge/alder/lignende ikke matcher med din egen, eller gjelder det bare kjønn? Og hva skjer da i spill der den/det du styrer ikke er et menneske i det hele tatt, men et dyr/en bil/annet?

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 2
  10. Mala skrev (1 time siden):

    Hun syns ikke spillet føltes "korrekt" å spille rett og slett. Kan være hun var ekstremt sær, men dette er ett kvinnfolk som har hatt en del timer med spillene opp igjennom årene ? De endret vel noe greier med kontrollene, hopping eller noe? 

    Vet det har vært flere som har reagert på dette. Grunnen er at de har brukt hoppefysikken fra Crash 3 i alle spillene for at de skulle føles like ut å spille, siden de selges sammen. 
    Selv hadde jeg ingen problemer med dette selv om jeg har spilt alle de originale, så tydelig at folk reagerer forskjellig. 

  11. Man kan jo håpe, men realistisk sett tror jeg de fleste nettbutikker ikke kommer til å ta veldig hensyn til dette, og samtidig har sikkert posten kraftig redusert kapasistet hele påskeuka. Tipper vi kommer til å se mange frustrerte folk påskehelga som må vente helt til uka etterpå med å få spille. 

    Har selv bestilt fysisk Deluxe Edition, men er fortsatt litt usikker på om jeg bare bør avbestille den og gå for digital.

  12. IcedInsanity skrev (21 timer siden):

    Men når ting etter Midgar er open world så kommer det vel til å ta lang tid tenker eg, uansett hvor mange assets de allerede har fra spill nr 1.

    Vel, tingen er at hvis man begynner å se litt tilbake, så er egentlig ikke Final Fantasy VII open world heller. Joda, du har en slags free roam ute på kartet, men det er langt i fra det som vi i dag kjenner som open world. Derfor tror jeg heller ikke at resten av remaken kommer til å være det. Ja, det kommer sikkert til å virke stort og "åpent", men med mindre de gjør voldsomme endringer til hvordan alt fungerer og utspiller seg, så tror jeg neppe vi kommer til å få noe ala Witcher 3, RDR2 og andre open world-spill som har satt dagens standard. 

  13. Mala skrev (18 timer siden):

    Er spent på hva du syns om denne utgaven og tilnærmingen av ett spill du tydeligvis holder veldig høyt og kjært :)

    Har hele tiden vært "redd" for remaken, fordi fallhøyden er så stor og jeg tenker at mine krav og forventninger aldri kan innfris. Likevel har jeg tatt meg selv i å bli hakket mer hyped for hver gang de har vist fram noe nytt fra den. Og det skjedde også med denne demoen. Jeg elsket den og vil bare ha mer, det ser utrolig bra ut, jeg kan kjenne igjen områder og dialog fra  originalen samtidig som det er ting som føles nytt her. Kampsystemet føles veldig bra, det var skikkelig gøy å spille og den bosskampen var intens. Nå er jo jeg også i gjengen som ønsker et nytt kampsystem velkommen og ikke nødvendigvis mener at det MÅ være turbasert og "som i originalen". Det jeg liker så godt med det jeg har prøvd til nå er at det føles nytt og moderne samtidig som det har nok kjerneverdier fra originalspillet. Gleder meg enda mer til april nå. :) 

×
×
  • Opprett ny...