Jump to content

Doktor Greve

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)
 1. Ps5 kommer om ikke så lenge, og den kjører fint 8k i 120fps. Også vil den kun koste ca 2500kr. Konge!
 2. Hva er det som får folk til å tro på tullprat som 120fps ved 8k? Dagens råeste gpu klarer knapt nok 60fps ved 4K, og den koster bare 13000kr. PS! Jeg venter enda på såkalte «skreddersydde» spill til ps4, disse skulle være minst like bra som på PC.
 3. Ja! Mest fordi du viser en dårlig evne til å planlegge.
 4. TVen min er nå ødelagt, står bare å blinker. Det er en 6 år gammel LG 47’’, tror den kostet 10000kr i sin tid. Må kjøpe ny TV, og hadde egentlig bestemt for en Philips 65’’. Har ikke råd til en oled TV, og syns at å investere masse penger i en TV som ikke har siste tech er bortkastet. Hva synes dere om en billig 65’’ som ikke engang har HDR støtte via HDMI? https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/65PUS6503/philips-65-4k-uhd-smart-tv-65pus6503-12
 5. Slapp helt, dette vil ikke skje. I Oslo får man ikke helautomatiske trafikklys til å funke engang, til å le av! Og nå snakkes det om selvkjørende busser? Hvis du er en komplett idiot så tror du sikkert på dette.
 6. Hvor høy FPS klarer GTX 1070 i 4K? Kanskje ikke så viktig, da jentene som fikler med TV spill ikke vet hva FPS er.
 7. Er du påvirket av kjemikalier? I følge kriteriene dine må vi holde oss unna all sivilasjon... 100%
 8. Dollaren har styrket seg i forhold til den norske krona i 2015, om dette fortsetter er det ingen som vet.
 9. Elkjøp har Xbox One på tilbud, 2490,- inkl LEGO Movie spill. Jeg har bestilt, men jeg lurer fælt på om kontrolleren følger med. Dumt hvis ikke, esken har bilde av kontrolleren.
 10. Kunne tenkt meg å reise til Thailand, deretter til Vietnam før turen bærer videre til Europa igjen. Noen som har reist til Thailand med kun en enveisbillet? Er det fare for at man ikke slipper inn?
 11. PageUp = alt + pil opp eller SHIFT + mellomrom tasten PageDown = alt + pil ned eller mellomrom tasten Home = cmd + pil opp End = cmd + pil ned Skroll = pil opp/ned, funker til og med i windows
 12. Hvis du uansett slår av multitouch, hvorfor irriterer den deg? Jeg derimot hater å gnikke 10km med styreflaten bare for å utføre noe en enkel finger gest kan gjøre.
×
×
 • Create New...