Jump to content

Scopperloit

Medlemmer
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 :)

About Scopperloit

 • Birthday 11/18/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvis du lærer deg litt om kvantemekanikk (noe som er tungt og tidkrevende), så kan det kanskje hjelpe deg på vei til å forstå konseptene bak qubits og superposition. Men fortvil ikke, Richard Feynman (veldig kjent fysiker) sa en gang: "If you think you understand quantum mechanics, you don't understand quantum mechanics."
 2. Spillet du tenker på heter "Det Magiske Jordbær", eller originalt "Strawberry Magic". En fetter av meg hadde dette spillet da vi var små. Du finner videoer av det på YouTube, men det er nærmest umulig å få tak i en kopi av spillet i dag. Det ble ikke så populært, så svært få husker eller har hørt om det. Selskapet bak ble avviklet i 1997.
 3. Hobbitten var jo helt forferdelig å se på, nettopp fordi den er filmet i 60. Ja til 24 fps og motion blur. Snur du hodet raskt vil du også se motion blur, det er helt naturlig. Noe annet vil virke unaturlig og fake. Jeg syntes dette var mye mer behagelig å se på - spesielt når man så den i 3D, da bilderaten ofte blir fordelt på hvert øye ved vanlige filmer. Det var riktignok ikke tilfelle med Hobbiten, ettersom de filmet med to parallelle kameraer - så gevinsten ble enda større for min del. Det er sikkert som med alt annet, smak og behag. Jeg er vandt med å spille PC-spill i 120+ fps, og syntes faktisk det blir litt slitsomt å se film i 24 fps. I mine øyne blir videoen svært hakkete, spesielt ved panering over store landskap eller horisonter. Da syntes jeg faktisk motion smoothing har en fin effekt.
 4. Publiserte dere ikke en sak om at dette ble bekreftet i september? https://www.tek.no/artikler/samsungsjef-vi-lanserer-brettbar-mobil-i-ar/445252
 5. Er dette enda et tiltak for å hindre forbrukere i å reparere produktene selv?
 6. Regner med at denne sjefen har en sjef også, som kan ta beslutninger for kjæresten til sjefenHadde skjønt det om det hadde vært en nyansatt Han er toppsjefen i selskapet.
 7. Og ett slag med hammeren og hun hadde vært død, et treff med pistol og hun burde vært død eller paralysert. 10 mot 1 i virkeligheten, hun hadde ikke hatt sjans. Noen ganger må man ta det for det det er, et spill. Noen ganger må faktisk gameplay gå over realisme. Syns selv snikescenene virket veldig bra, med tanke på hvor forskjellig de responderte. Spesielt da hun lå under bilen og man ventet på at hun skulle komme og se under bilen. Jepp, det hadde nok blitt et forferdelig frustrerende og kjedelig spill om alt var helt realistisk. Det må gjøres kompromiss om man vil fortelle en interaktiv historie på en underholdende måte. Jeg gleder meg veldig i hvert fall, og syntes det ser meget pent ut!
 8. Gøy å høre. Jeg solgte min for et par år siden til en som spesifikt så etter en Q6600. Aner ikke hva han skulle bruke den til, men den er vel i bruk til noe antar jeg
 9. Tydligvis tar ikke tesla autopilot serlig seriøst lengere?Blir neppe selvkjørte biler før 2030. Synes ikke vi skal ha selvkjørende kjøretøy i det hele tatt. En maskin kan aldri overgå vurderingsevnen til et friskt og oppegående menneske. Da må maskinen programmeres til alle mulige scenarier som kan oppstå. Problemet med det er at slett ikke alle i trafikken er friske og oppegående. Jeg tror fremtiden er å endre måten man designer infrastrukturen på, f.eks. merking som er mer tilrettelagt autonome systemer. Om vi kommer til det punktet at majoriteten av biler i trafikken er autonome og med en tilrettelagt infrastruktur, er jeg sikker på antall ulykker og dødsfall blir dramatisk redusert.
 10. Det var prosessoren sin, det! Hadde en slik i den første desktop'en min tilbake i 2007
 11. Men de kan kjøpe Steam-versjonen? Godt poeng, Kelo. Spillet må jo kjøpes åkke som. Tviler på at noen kjøper en iOS-versjon av et spill de allerede har kjøpt på Steam, så at de mister potensielle salg er et lite realistisk scenario.
 12. Jeg ville ikke lagt så mye vekt på det. Hvis det er noe galt med elektronikken i en krets så vil det som oftest vise seg veldig tidlig. Jeg vil si det er svært sannsynlig at skjermkort som har overlevd mining over lengre tid holder ut helt til noe annet tar knekken på de, som f.eks. korrosjon.
×
×
 • Create New...