Jump to content

baRs

Medlemmer
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About baRs

 • Birthday 03/11/1986
 1. Funket, takk! Men i IE er det en liten glipp til høyre som du ser... Ser ut som frames fordi jeg bruker www-forward til serverplass på rullan.net. DNS funket ikke på den serveren (servetheworld som tuller seg visst)..
 2. Funket, takk! Men i IE er det en liten glipp til høyre som du ser...
 3. Tror du har misforstått. Det er blokken til høyre som skal klistres opp. .scam skal ikke 8px ned.. .strekk skal 8px opp heller og kant i kant mot browseren til høyre! Takk for respons though.
 4. funket ikke! Hvorfor javascript? CSS må vel kunne klare et enkelt problem som dette!
 5. Er jo det jeg har gjort, trenger bare hjelp til rette litt på det slik at det funker. Orker ikke lese side opp og side ned midt på natten, er det ikke en enkel løsning på dette?
 6. Se her: fjellbar.com EDIT: Problem delvis fikset. IE tuller seg som vanlig... Som du ser er det noe som ikke henger på greip. Linjen oppe går ikke parallelt! CSS: <style type="text/css"> <!-- body { background-color: #0668B4; } .scam { background-image: url(scam.jpg); background-repeat: no-repeat; height: 417px; width: 611px; left: 0px; position: absolute; top: 0px; } .strekk { background-color: #5F98D0; height: 105px; width: auto; left: auto; top: 0px; } --> </style> </head> <body><div class="scam"></div><div class="strekk"></div> </body> </html> Hva gjør jeg? Takk. (Og for de som ikke skjønte det har ikke jeg et eget utested med slike flotte artister, leker meg bare litt)
 7. Liker formuleringen din totalslakt. Lensflare kunne jeg spart meg for, smertelig klar over det. Men for et uttrent "Photoshop 0ge" sier ikke "cutout" en døyt. Så og si de eneste jeg kjenner som kommer til å se den siden har aldri vært borti PS eller noen form for web-design, det er kun nerde-kompaniet på hw som stripper hver bidige pixel for PS effekter. Ville resultatet blitt bedre hvis jeg kvittet meg med lensflare og den klompete skriften på tvers? Fargene er jeg fornøyd med, px fonten også. Skulle jeg laget en ordinær hjemmeside hadde jeg ikke brukt noen av de fargene, men slik den er nå kommer den altid til å være. Kjedelig, ikke stort å trykke på, det oppstår heller ikke en følelse av glede idet du snur ryggen til og taster inn hw.no i browseren og aldri vender tilbake. Takk for svar! EDIT: Utrolig nok er det et juleball-bilde :!:
 8. 56k akkurat nå, men det er i grunn irrelevant, jeg tar jo selvfølgelig med det i beregningen. Det gikk mye saktere å loade sida di enn andre «lignende» sider. Det som er irrelevant er hastigheten, det er ikke 2advanced.com eller en heidundrene målgruppe jeg søker. Elementet er tungt for å gi best grafisk resultat, hvis jeg hadde hatt en "loading" bar tror jeg ikke du hadde brydd deg.. Men men, det er et minus, det er jeg klar over. Takk for responsen!
 9. Farger er gøy. Effekter har jeg null peiling på, nybegynner i PS for å si det sånn. Men man må begynne et sted.
 10. Hehe, bra folkens... Det er ikke en pappbrikke som skal printes ut på noe, er bare ment som et slags lite visittkort på nett. Og det er lensflare dere ser.. fant ikke en brukbar stjerne noensted. Lurte bare på hva dere syntes om designdelen, og det vet jeg nå. ISDN el. 56K du kjører? Takk for svar.
 11. Hei. Har laget et slags vistitt-kort for meg selv idag og tenkte dere kunne gi en like tilbakemelding på hva som er bra og dårlig her.. Plukk en link: http://fri.bar.subnor.com http://retro.bar.subnor.com http://disco.bar.subnor.com http://zyre.bar.subnor.com http://gin.bar.subnor.com http://free.bar.subnor.com Og ja, de er like hele gjengen! Håper dere legger merke til fargefunksjonen oppe i venstre hjørne Takker for respons!
 12. Siden vil mest sannsynlig ligge her: http://www.fanarussen.subnor.com/
 13. Bygget litt videre på forrige fisk. Her er et eksempel med tekst. Tror det blir iframe eller noe i den duren der, eller blir helhetsinntrykket ødelagt.. som dere ser er det et åpent felt på høyre siden igjen, vet ikke helt hva som skal der enda. >>>>>>>> bedre font!
 14. Jeg jobber sammen med gordito på dette prosjektet og lekte meg litt med v2 av gordito: På et ferdig resultat vil bilen bli bedre, gikk litt fort dette.. Hvor teksten skal plasseres er jeg litt usikker på, men tenkte på en fadet blokk over bilen!? Hva syntes dere?
×
×
 • Create New...