Jump to content

Agarthian

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)
 1. Det kan også være loddinger så har blitt dårlige, et vanlig problem på Tver. Hvis du er loddekyndig, eller kjenner noen som er det, så kan det være verdt et forsøk å lodde over kopmponenter som sitter på kjøleplater og loddepunkter til trafoer. Har fått mange apparater opp og gå igjen på den måten.
 2. Det er tydeligvis fortsatt mulig med go'funn. Sitter å ser på et 46'' Samsung 3D smart tv 2013 årgang som jeg bar med meg fra en av de lokale el-returene for noen dager siden. Sikkert noen som har oppgradert til 4K, men så langt virker det som om bildet er perfekt, og svartnivået ligger ikke noe tilbake for 42'' plasmaen (en del eldre og ikke full HD) det erstatta.
 3. Når det gjelder mine siste funn så fant jeg nylig noen kameraer, deriblant tre 16 MP Casio, og i dag to esker med USB 3 tilleggskort, og to intrene dockingstasjoner for 2,5" disker. (ikke på Elkjøp riktignok).
 4. Det virker som om østrottene har en velfungerende jungeltelegraf. Her jeg bor har plukkinga fra Elkjøp bortmot stoppa opp (bortsett fra meg da... ), det til tross for at butikken har flytta el-avfallet ut fra en låsbar container. Nå er vi riktignok ikke plaga med de omtalte bandede som fyller bilene, her er det som regel enkeltindivider som er her som håndverkere.
 5. Har lagt merke til rotinga til østrottene. Jeg klarer å sjekke innholdet i ett plastnett for godsaker uten å ta ut noe, mens disse tømmer ut innholdet uten å rydde opp igjen etter seg.
 6. Så noen Brennpunkt programmet om bilene som ble fylt med elretur og sendt til Afrika? La merke til en uttalelse i programmet, tror det var fra en representant fra Elkjøp i Bergen, vedkommende innrømte at det ikke var noen hjemmel i lovverket som sier at det er ulovlig å plukke med seg elsøppel som ligger åpent, så de har egentlig ikke rett til å stoppe de som plukker.
 7. Bruker CrystalDiscInfo og det klarer iallefall å lese disker som står i en docking stasjon.
×
×
 • Create New...