Gå til innhold

Tomzann

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tomzann

  1. Selv om du ikke spiller høyt, vil en skikkelig forsterker bedre lydkvaliteten betraktelig. Vel verdt å vurdere hvis du er ute etter god lyd.

     

    For meg er det ikke verdt det lengre og jeg bruker bare den innebygde forsterkeren i spilleren min.

     

    Jeg ville valgt forsterker(e) som har like mange utganger som du skal ha kanaler/høyttalersett i bilen. Skal du ha 4 (for eksempel to fremme og to bak), ville jeg hatt enten to to-kanalers eller en større fire-kanalers forsterker.

    Okeeeei :)

    Takk for oppklaring, da får jeg teste uten, og eventuelt ettermontere en forsterker 4 kanal.

  2. Nei, du MÅ ikke ha forsterker til dette, men det vil spille mye bedre med en ekstern forsterker ;)

    Hei og takk for svar, hvis du har en anbefaling, kan jeg få det av deg?

    Eventuelt hvis du kan spesifisere litt hva forskjellen på lydbilde blir? høyere volum med mindre forvrenging? og eventuelt hvis du har tips til én som jeg kan kjøpe som ikke koster skjorta

     

    For eksempel, http://www.bassbrothers.no/bilstereo/forsterkere/2-kanaler/ground-zero-gzia-2080hpx-2x60w-1x160w-rms

    Holder det som et vurderingsprodukt?

     

    Tusen takk. :)

  3. Hei,

    Jeg er vell ganske lavt i nybegynnerklassen ved å sette opp anlegg i bilen, originalet som fulgte med bilen streika, så måtte oppgradere.
    Det jeg nå lurer på er om det er nødvendig med forsterker, eller om spilleren min kan takle oppgaven alene (jeg spiller ikke altfor høyt)
    Utstyret er som følger:

    Spiller: Blaupunkt Stockholm 230+DAB
     

    Høyttalere:
    Infinity 6502i X
    og
    Inifinity 6500CX

    totalt 4 6,5" elementer og to diskant.
    Setter stor pris på tilbakemelding om hva de mer erfarne har å si.

  4. Har Allerede gjort det. maskinvaretesten viste Ingen feil på noen komponenter. Er det mulig at harddisken har tatt kvelden likevel?

     

    Det kan godt være HDD'en som er gåen..men Det første du kan gjøre er å gå inn i BIOS og se om SSD disken (der os) ligger og se om den er primært valg av oppstart er ikke sikker hvor du ser den i BIOSEN din. men det finner man fort ut. eller så må jeg spørre om WINDOWS XP kom med pcen ferdig installert eller om du /dem gjorde det for deg eller om du installerte det selv, og har den funka greit de dagene du har hatt den?

  5. Heisann godtfolk!

     

    Har nettopp invistert i en ny pc og tenkte jeg skulle bygge den selv for første gang. Har selvsagt kommet over et problem jeg ikke kan løse og leter derfor etter gode tips.

    Tingen er da at når jeg har installert alt av komponenter og alt skal være i orden (gjort alt etter boka) og jeg skal starte maskinen lyser CPU led'en hele tiden, jeg får heller ingen piping. Noe jeg også stusset på var at når maskinen starter, starter den i 2 sekunder så skrur viftene seg av og så på igjen etter noen sekunder.

    Jeg har sett på CPU'en og det er ingenting galt med den, prøvde også å bytte vifte og ta på mer kjølepasta, men ingen nytte. Prøvde også å resette BIOS/CMOS. Noen som har hatt samme erfaring eller kan gi meg noen tips om hva jeg bør gjøre?

    Hovedkortet er av typen ASUS P8Z68-V PRO/GEN3

     

    På forhånd takk ! :)

     

    Hei! ja jeg hadde samme problemet..Men jeg kjøpe bare nytt CPU og Hovedkort.. Mitt problem var at driverene til den nye hovedkortet var ikke installert. Det var bare en standar driver som fulgte med hovedkortet. Men får jeg spørre hvordan hovedkort og eventuelt hvilken CPU type du har. Og om du har en annen en som er eldre som fungerer?

  6. Når jeg prøver å starte pc'en står det "loading operating system..." og der stopper alt opp. Noen som har en anelse om hva det kan være? Harddisk crash? Maskinen det gjelder er en dell latitude 13" med ssd disk og Windows xp. Den er bare et par mnd gammel og har funket greit siden jeg fikk den.

     

    Først og fremst når du starter opp pcen så er det enten f10 eller f12 som du kan presse når du starter opp maskina di. når du kommer inn der er det flere valg å velge mellom men...velg HDD test, og minne test. se hvem som bugger seg. Hvis ikke dette er det nok prosessoren.

  7. Hvorfor i alle dager skal du kjøre to spill samtidig?

    I prinsippet vil vel alle 7970 kunne klare det, men det er rimelig meningsløst å splitte ressursene dine til to programmer som begge er laget for å bruke alt maskinen har av ressurser.

     

    2x 7970 er en skikkelig kraftkombinasjon, men jeg vil tro du må bytte prosessor/hovedkort før det er noe vits i (selv i eyefinity-oppløsninger i spill.) TOXIC-utgaven kjøper du om du vil ha det beste av det beste uansett pris, det er ikke et "fornuftig bleeding edge-kjøp"

    Jeg skal ikke kjøre 2 spill, sa bare hvis jeg trengte å gjøre det om begge skjermkortene klarte det for å gjøre en dårlig mål over kraften på de. MEN

    Da har jeg fått svar på alt jeg lurte på! er fortsatt usikker på hvem skjermkort jeg oppgraderer til, men om jeg trenger det etter jeg har overklokket prosessoren på fult, (og om jeg kjøper nytt hovedkort/prosessor) så får jeg se da. Men iallefall tusen takk for alle tilbakemeldinger å svar setter utrolig pris på det ha en flotter's dag videre!

     

    MVH Tom André.

  8. Sett på en bra kjøler og overklokk 1055T'en din - sats så på et 7950/7970 som Arni sier - i ditt tilfelle vil det være et mye bedre valg enn 670/680.

     

    Edit: Men med gaming over flere skjermer må du nok ha fler enn et skjermkort etterhvert ;-)

    Mitt siste spørsmål.

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=757664#info

    Vill dette da med full overklokking på prosessoren klare å kjøre tre skjermer med 3 "tunge-/medium tunge" oppgaver, si 2 spill og 1 med film& osv.

     

    Eller pga prisen, vill dette også fungere greit, med bare 1x skjermkort for en stund, men også holde med fremtidens spill om jeg kjøper et lignende så jeg har 2x i fremtiden. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=743410#reviews

     

     

    Tusen takk!

  9. I BF3 går du nok tom for videominne, CFX gir deg nemlig ikke mer minne å bruke. Triksene er Deferred AA, Ambient Occlusion, Resolution og texture quality. Det kan også være at microstutter skaper problemer. Sjekk signaturen min ;)

     

    Task Manager er kun istand til å fortelle hvor stor andel av den totale prosessorytelsen som er i bruk, om spillet du kjører ikke klarer å bruke mer enn X kjerner vil du dermed ha et problem med å forstå om ytelsen per kjerne er flaskehalsen eller ikke.

     

    For en oppgradering av prosessor må du over på Intel. i5-3570k for eksempel.

     

    Om målet ditt for fremtiden er å kjøre spill på tre skjermer tror jeg du må sikte høyere enn et enkelt 670/680 eller 7970/7950, vil faktisk anbefale å gå for AMD-skjermkort med såpass høy oppløsning siden Nvidias kort blir strupet av den lave minnebåndbredden.

    Okei, men da må jeg bytte hovedkort å da.. i7 er vell ikke kompatibelt med hovedkortet jeg har nå? er det en oppgraderings -pakke du kan foreslå, "hovedkort" "skjermkort" å "prosessor", så du mener at hvis jeg for eksempel spiller rage som kan for eksempel bare kjøre 2 kjerner, så ser jeg ikke om det er prosessorens totale ytelsen som har en flaskehals`?

     

    Tusen takk for svar

  10. Tror Rage multithreader ganske bra.

    Var det så at du kjørte 2x 6870 i Crossfire? Hvis du er som meg og mange andre så vil få spill flyte 100% på et sånt oppsett da spesielt mellomklasse AMD kort av 5/6 serien er fryktelig plaget av microstuttering.

    Det stemmer at jeg har 2x 6870 og jeg kjørte ikke crossfireX igår..vet ikke helt, men har rullet tilbake skjermdriveren min pga at den nye driveren gjør RAGE helt blått i grafikk-bilde, men når jeg brukte crossfire før så hadde jeg mini laggs iblant.

  11. Phenom II X6 1055T er ikke en spesielt bra CPU for spill. Det er svært få spill som klarer å utnytte alle kjernene, og 1055T har ganske lav klokkefrekvens, samt betydelig lavere ytelse pr. kjerne enn moderne Intel CPU'er (dog bedre enn AMD FX) - overklokking vil hjelpe så klart.

    Okei, hva anbefaler du iallefall da, siden jeg må ha en prosessor som støtter hovedkortet mitt.

    Og ikke minst at jeg framover skal spille litt mer heavy spill en det jeg har gjort hittil, for nå har jeg bare spillt HoN og dota 2 for det meste, men skal nå starte igjen med bf3 the witcher 2, og sånt. Det hadde også vært fint om prosessoren klarer å takle 3+ forskjellige oppgaver for jeg skal oppgradere til 3 skjermer....

     

    Takker for svar.

     

    Soz for noobyness.

  12. Hva er det du mener med at "mappen loada tregere"?

    Lastetider har da ikke en møkk å gjøre med grafikkytelse.

    Jeg mente bare at det "lagget" på en måte mer når jeg brukte vsync, men jeg glemte bare at jeg også prøvde å skru opp grafikken, på 2x edge smoothnes eller hva det enn nå var, men ta for eks, bf3 når jeg klarte nesten spille uten lagg på litt mindre en max, og da svetta ikke prosessoren nesten i det hele tatt.... er det bare fordi spillet som Perulv2 sier at kjernene utnyttes mer i bf3 da eller. Og ikke i f.eks rage? soz, men har 0 peiling på prosessor. Så takker for forståelse å svar.

  13. Anbefaler deg:

    1. Last ned MSI Afterburner
    2. Noter deg hvor GPU Usage-grafene ligger
    3. Start opp et spill
    4. Les av GPU Usage-grafene

    Hvis du ligger noe lavere enn 90% i spill er det prosessoren din som sliter, og ikke skjermkortene.

    Okei, da har jeg testet programmet med spillet Rage, og gpu usage ligger på MAX 65 på gpu1 og gpu2 går fra 0 - 75 opp å ned. gpu1 hadde max 1750 rpm og lå på cirka 45 celcius. men med lcd performance view så lå gpuen på nesten 90 % hele veien

    Da bør det være klart at du har en prosessorflaskehals i RAGE da, med mindre du har aktivert Vsync eller en annen framerate-cap?

    jeg brukte ikke vsync, men jeg prøvde å slå på det igår men da loada mappen rundt meg tregere når jeg bevegde meg rundt i RAGE, men jeg har prøvd for lenge siden, bf3 og det klarte jeg på nesten max det å, men når jeg spiller spill som RAGE eller store spill med Veldig stor map's og veldig mye loading så henger loadinga uansett når jeg snur meg rundt, men jeg testet mark3D og det var skjermkortet som ser ut til å være flaskehalsen, for utenom rage så har jeg vell null problemer når det gjelder loadinga av map'en.

  14. Anbefaler deg:

    1. Last ned MSI Afterburner
    2. Noter deg hvor GPU Usage-grafene ligger
    3. Start opp et spill
    4. Les av GPU Usage-grafene

    Hvis du ligger noe lavere enn 90% i spill er det prosessoren din som sliter, og ikke skjermkortene.

    Okei, da har jeg testet programmet med spillet Rage, og gpu usage ligger på MAX 65 på gpu1 og gpu2 går fra 0 - 75 opp å ned. gpu1 hadde max 1750 rpm og lå på cirka 45 celcius. men med lcd performance view så lå gpuen på nesten 90 % hele veien

  15. Gigabyte HD7970 winforce x3 eller Asus HD7970 DirectCU for overklokking eller tilsvarende merke for nvidia GTX 670 for battlefield 3 spilling.

     

    Er neppe så lønnsomt å gå over den prisen der, selvfølgelig virker EVGA GeForce GTX 670 4GB PhysX CUDA PCI-Express 3.0, "Superclocked", GDDR5, DVI-D+DVI-I, native-HDMI, DisplayPort fristende om man har flere skjermer på full HD oppløsning men spørs nok om minnet og GPU klarer å overklokke så mye at det er verdt prisen.

    Men den siste EVGA linken du ga, så er det SLI støtte bare, ikke crossfire. Så jeg lurer bare på om det har noe betydning siden ikke hovedkortet mitt ikke støtter SLI men crossfire, vill det da fungere med 3 skjermer fordet eller?

     

    Takk for svar. :)

  16. altså her er prosessoren min : AMD Phenom II X6 1055T ( http://www.komplett....aspx?sku=594275 )

     

    Jeg bruker ikke så mye av prosessoren min, fordi jeg har spilt lette spill inntil nå. Men skal starte med BF3 Og kjørte skyrim på nesten max grafikk, og The witcher 2 på medium

     

     

     

    Men jeg trenger også at det skjermkortet jeg skal ha støtter 3 skjermer, for jeg skal oppgradere å køpe 2 skjermer til etterhvert.

  17. Hei alle sammen, jeg trenger litt hjelp...Jeg har basis peiling på skjermkort men jeg står ovenfor et bittelite dilemma. Jeg er i nød etter nytt skjermkort jeg har hatt 2 Sapphire Radeon HD 6870 1GB GDDR5 http://www.komplett....ku=613682#extra

     

    og dem begynner å slakke ned på gaminga mi.

     

    derfor så lurte jeg på om dere kunne hjelpe meg finne et mega bra skjermkort til en max pris på 4,5k.

     

    Jeg har sett litt på dette kortet her: http://www.komplett....aspx?sku=743410

     

    Og mitt hovedkort er : http://www.komplett....aspx?sku=585672

    ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Socket-AM3

     

    Setter utrolig stor pris på svar!

     

    MVH Tom Andrè

×
×
  • Opprett ny...