Gå til innhold

andreherberth

Medlemmer
  • Innlegg

    219
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andreherberth

  1.  

    Enkelte spel handlar om spesifikke personar/figurar med spesifikke karaktertrekk som er sentrale for historia. Då kan ein naturlegvis ikkje velja sin eigen hovudperson.

     

    Har aldri hørt om en sånt spill, og det gjelder i al fall ikke den aktuelle spillet og heller den siste uncharted som også hadde et lesbisk par i hovedrollen.  Vi snakker om skytespill - det har ingen verdens betydning hvordan hovedpersonen ser ut for "historien."

    Last of Us har ca 90 min med cutscenes som forteller en historie. At du trykker "Skip" og bare spiller skytedelen sier jo at dette egentlig ikke er din sjanger i det hele tatt ;)

     

    For jo, dette "aktuelle" spillet faller definitivt inn under "et sånt spill".

    • Liker 6
  2. Gode nyheter for eplebrukere, men synes de heller burde fokusere på å gjøre Origin til en verdig konkurent av Steam før de utforsker andre platformer.Funksjoner som f. eks å kunne se butikken på engelsk ville hjulpet og om de jobbet med å få prisene omtrent like i regioner som på Steam.

     

    Som på steam? Det å oversette 40 dollar til 40 euro er jo veldig likt. Og prisene på russiske steam er ikke mye lavere en her...

  3. Vi prøver oss på en ny "fight night" førstkommende Søndag fredag. Vi har nå fått fikset alle problemene vi hadde med whitelist skriptet, så vi slipper forhåpentlighvis alt trøbbelet som var ved forrige forsøk sist lørdag.

     

    Det blir ingame premier, og muligens real life premie til vinner. Vi har enda ikke funnet ut eksakt hvordan vi kjører konkurransen, men vi kommer tilbake med mer detaljer og tidspunkt så fort vi har dem!

     

    Vi kommer til, hvis denne eventen funker bra, til å ha tilsvarende events ca en gang i uken.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...