Gå til innhold

vegs

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av vegs

  1. vegs

    Tesla - kaféen

    Apropos farge, kan dette stemme? Unicorn av en bil i tilfelle Eg såg en sølv Model 3 til salgs i Bergen for et års tid sida, mulig det var den?
  2. vegs

    Tesla - kaféen

    Eg såg forresten den her på twitter: Går man vidare til betaling ser eg at 0.99% rente er default no. Så muligheter for en god deal om dagane ser det ut som Kan virke som de pusher på å tømme lager før Highland
  3. vegs

    Tesla - kaféen

    Eg hadde flaks og solgte rett før prisane begynte å dippe. Fikk 390 000,- for min og den hadde gått ca 12 000 km.
  4. vegs

    Tesla - kaféen

    SR+en solgte eg i fjor. Gikk for LR mest fordi det var der vi fikk best deal, og fordi eg og samboeren spleiser. Ikkje must, men greit med AWD og litt ekstra rekkevidde
  5. vegs

    Tesla - kaféen

    Takk! Flytande ja. 1% fastrente hadde vært tingen Om renteprognosen til Norges Bank går noenlunde som planlagt så er jo det håp for å havne rett under 1% mot slutten av dei 3 åra DNB har visst "gulv" på 0.25% på den kampanjerenta. Eg fikk prisen hos Tesla Førde. Ingen grunn til å forhaste seg. Eg hadde en 2021 SR+ i ett år og var storfornøyd med den, så om du ikkje har behov for størrelsen til Y eller rekkevidda og firehjulsdrift til LR/P så er det enormt mykje bil for pengane i Standard Range 3 spør du meg. Ingen forhandling i grunn! Eg gikk inn på lokalet uten plan om kjøp men kom i god prat med selgeren. Er godt mulig prisen eg fikk er på vei til markedet. Australia og Japan fikk nylig prisreduksjoner så er mulig dei er på vei til Norge òg.
  6. vegs

    Tesla - kaféen

    Litt seint svar her, men eg og samboere har nettopp lagt inn bestilling på en ny Model 3 LR. Vi hadde egentlig bestemt oss for en brukt 2021, men fikk såpass god deal fra Tesla at vi slo til. Vi fikk 46k i avslag (pluss 5k ekstra avslag fra nytt verveprogram som er på vei inn), samt 1% rente i 3 år. Totaltpris endte då på 439 000,- for en "stock" kvit M3LR. Med tanke på lengre garanti, bedre rente, bedre prosessor, bedre dempere (litt usikker om dette stemmer, men google sier visst så?) så bestemte vi oss for å gå for ny i stedet for en brukt 2021. Kunne sikkert ventet på Highland, men av ryktene som går er det kun lufting i setene som er interessant for min del Vi fikk også pris på 371k for en SR, så om du vurderer bil no ville eg tatt en prat med Tesla ganske snart Rentekampanjen varte egentlig ut forrige kvartal, men den er visst utvida til og med 14.07 (såvidt eg forsto selgeren).
×
×
  • Opprett ny...