Jump to content

Niiclas

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har ikke fått handlet noe enda, og kom over denne her i dag: https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/50769/acer-aspire-3-15-6-barbar-pc-sort og https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/50771/acer-aspire-3-15-6-barbar-pc-sort Bra deal? 😃
 2. Et veldig fint alternativ her ja! God batteritid, mer ram og lagring. Og det hadde vært morro å prøvd AMD etter mange år med Intel. 2 in 1 har jeg ikke vært innom, er det noe nyttig man kan få ut av det? Huawei Matebook scorer jo nesten like bra i den testen. Batterid på 7.5 time er jo ikke dårlig det heller. Og bedre skjermkort og tastatur!
 3. Hei! Som tittelen sier så er jeg på utkikk etter en allrounder Laptop til max 10.000kr. Den vil bli brukt til surfing, Netflix, enkel programmering og litt spilling i jeg er på farten/på hytta. Den bør ha batteri som holder en busstur med film, på rundt 4 timer. Og bør kjøre Wow Classic og kanskje Fortnite (blåser i grafikk, så lenge jeg har litt fps og det går smooth). Jeg kikket først på gaming laptop, men kom frem til at den ikke blir brukt primært til spilling. Så vil heller ha en lett pc med bedre batteritid. Har kikket meg litt inn på de her to: https://www.dustinhome.no/product/5011127135/xps-13-9380-ubuntu Eller https://www.elkjop.no/cms/huawei-matebook-13/huawei-matebook-13/ Jeg heller mest imot XPSen. Men tar gjerne imot litt innspill, eller andre forslag!
 4. Hei! Jeg er en "gammel" gamer på 27 år. Jeg har spilt OW siden release, men ikke spilt så mye siste 6 mnd (pga. PUBG). Min høyeste rating var s3 hvor jeg fikk 4200rating som Ana/Widow main. Jeg ser etter et team som deltar i Telenorligaen og andre online-turneringer. Jeg spiller alt utenom main tank... Add LuskarN#2748 for en prat Se hele utlysningen på Gamer.no
 5. Hei! 26 år gammel gutt fra Sørlandet her! Er veldig interessert i å finne et team nå. Spilt VELDIG mye solo queue comp siste season. Nådde GM på 2x accounts med å spille mest Widow/Ana. Heroes jeg føler meg best med er: Ana/Widow/Zarya/Pharah/Zen/Rein. Jeg har spilt og kan spille alle heroes relativt greit, og om jeg trenger å maine noe spes så blir jeg rask god på hvem som helst. Add meg gjerne for en prat, eller noen games. LuskarN#2748
 6. Hei! Som tittelen sier er jeg på utkikk etter en gaming/streaming pc til rundt 15000kr (helst i underkant). Her er noen komponenter jeg har satt sammen til nå: https://www.komplett.no/wishlists/384bcbcb-1aae-4c47-bd80-799b65492dea Jeg har allerede en Noctua NH-D15 CPU-vifte som jeg skal bruke. Jeg spiller for det meste Overwatch (tenkte å streame dette), CS:GO, HoTS og WoW. Noen som har peiling som kan se over og evt. komme med forslag til forbedringer? -På forhånd, takk!
 7. Ja, de rettet på det etter at jeg spurte. Bestilte den med en gang!
 8. Denne så også ut til å være et veldig godt alternativ: http://cdon.no/elektronikk/thor_einride_-_intel_i5-3570k_-_16gb_-_120gb_ssd_%2b_1tb_-_nvidia_gtx670_-_w7hp-20388250 Ser vel ikke så verst ut den? Om det er i5 3570k som følger med, så går jeg nok for den. Men det står i5 2500k på spesifikasjoner. Sendte mail til cdon og spurte hvilken som følger med.
 9. Merk at i beskrivelsen står det "Intel i5-3570K", men på spesifikasjoner står det "Intel i5 2500K".
 10. Ja, det var jo en mulighet dette også! -Takk Skal i hvertfall ikke ha vanlig stock kjøler til CPUen, og har aldri brukt kjøler til minnebrikkene, syntes den så litt snasen ut bare.. Uansett, jeg kommer nok til å overclocke CPUen etterhvert, kan du anbefale en grei CPU-kjøler til en hyggelig pris? =) Ja, ser nå at "miljødisken" er litt tregere da, så kjører på med en standard 7200-rpm -Takk for svar!
 11. Jeg trenger hjelp til å sette sammen en PC som skal brukes til å spille The Secret World, Heroes of Newerth, CS...., Guild Wars 2, Arma 2 (DayZ). Har også tenkt å streame de fleste av disse spillene via Xsplit. Jeg trenger egentlig alt nytt, utenom kabinett og SSD. Det kabinettet jeg har fra før er et CoolerMaster HAF Miditower, som jeg er veldig fornøyd med. Her er førsteutkast av handlelista: http://www.komplett....5F-7B1AACF701C3 (Det trenger ikke å være fra komplett, er bare så vandt med å handle derfra) Hadde vært fint å fått litt hjelp til hva jeg burde bytte ut, og jeg prøver å få det hele under 10.000kr. Trenger også et billig kabinett til de gamle delene, som jeg tenkte å bruke til en stue-pc. Takker for alle svar!!
×
×
 • Create New...