Jump to content

Niiclas

Medlemmer
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Har ikke fått handlet noe enda, og kom over denne her i dag: https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/50769/acer-aspire-3-15-6-barbar-pc-sort og https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/50771/acer-aspire-3-15-6-barbar-pc-sort Bra deal? ?
  2. Et veldig fint alternativ her ja! God batteritid, mer ram og lagring. Og det hadde vært morro å prøvd AMD etter mange år med Intel. 2 in 1 har jeg ikke vært innom, er det noe nyttig man kan få ut av det? Huawei Matebook scorer jo nesten like bra i den testen. Batterid på 7.5 time er jo ikke dårlig det heller. Og bedre skjermkort og tastatur!
  3. Hei! Som tittelen sier så er jeg på utkikk etter en allrounder Laptop til max 10.000kr. Den vil bli brukt til surfing, Netflix, enkel programmering og litt spilling i jeg er på farten/på hytta. Den bør ha batteri som holder en busstur med film, på rundt 4 timer. Og bør kjøre Wow Classic og kanskje Fortnite (blåser i grafikk, så lenge jeg har litt fps og det går smooth). Jeg kikket først på gaming laptop, men kom frem til at den ikke blir brukt primært til spilling. Så vil heller ha en lett pc med bedre batteritid. Har kikket meg litt inn på de her to: https://www.dustinhome.no/product/5011127135/xps-13-9380-ubuntu Eller https://www.elkjop.no/cms/huawei-matebook-13/huawei-matebook-13/ Jeg heller mest imot XPSen. Men tar gjerne imot litt innspill, eller andre forslag!
×
×
  • Create New...