Gå til innhold

zuhl

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zuhl

  1. Svindel ha ha, gå ut i Oslos by å sjekk svart arbeide for millioner daglig, å så snakker om 10kroners svindel her, må le meg ihjel, hvor er perspektivet ?

     

    For ikke å snakke om den helv! gjengen med kjeltringer som sitter på Stortinget og bevilger seg selv fordeler i hytt og pine uten den minste samvittighet. Nei,... her må man bare ta for seg som best man kan, og utnytte alt man klarer som bare f-a-e-n :grumpy:

  2. Men en ting som ikke har blitt nevnt her ennå er telefonkort som du kjøper i diverse innvandrerbutikker her i Oslo. Beste pris så langt har vært 70 kr. Hvor mange minutter du kan ringe til de forskjellige landene varierer etter type kort. Så sjekk dette når du kjøper. Men prisen er DRAMATISK lavere enn Tele-hvasomhelst.

     

    Disse kortene er billige ja. Ringer ofte til Sverige, og for et kort til kr 94 kan jeg snakke ca 9 timer. :woot:

  3. http://www.nettavisen.no/servlets/page?sec...n=8&item=273286

     

    Ja, dette var noe jeg selv har fundert over mange ganger. Tatt fra Nettavisen. Hva er kultur, og hva er ikke det? Folkeflertallets musikksmak er definitivt ikke kultur ifølge politikerne, mens det et lite mindretall liker (åndssnobben), det er kultur som får bevilget store pengesummer..... f.eks operaen

    Fa_en... jeg blir så forbanna :shrug::evil::evil::evil:

×
×
  • Opprett ny...