Gå til innhold

zero_time

Medlemmer
  • Innlegg

    711
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zero_time

  1. Det er ingen som tilbyr bachelor i revisjon i Bergen.

    Enten kan hun gjøre som Herr Brun sier, eller så kan hun ta en bachelor i øk.adm. ved HiB eller BI. Dersom hun tar bacheloren utenfor NHH må hun ha et karaktersnitt på 3,8 for å komme inn på MRR. Det stilles også krav om at søkere må ha 6 studiepoeng i skatterett. Vet ikke om det er mulig å få tatt det som valgfag ved HiB, men kan bekrefte at det ikke er mulig ved BI i Bergen (går der selv). Var på en rekruteringsmesse for masterprogrammene til NHH i forrige uke, og der ble det sagt at det var mulig å ta et kurs i skatterett om sommeren før man starter på MRR dersom man mangler de 6 studiepoengene i skatterett (http://www.nhh.no/no/studietilbud/s%C3%B8knad-og-opptak/master-i-regnskap-og-revisjon/opptaksregler-og-s%C3%B8knad/juss-og-skatterett.aspx)

  2. Hei.

     

    Etter at eg nylig formaterte min 6214W oppstod det problemer med lydkort driverane i Vista.

    Eg klarar ikkje å få lyd på maskina i det heile tatt og eg har prøvd mange ulike driverar (både frå ftp'en til Zepto og direkte frå sida til Realtek). Eg har brukt Vista i ca eit år no utan å ha hatt nokon slags problemar med dette tidligare.

     

    Nokon som har vore ute for noko liknande?

     

    edit: nevermind, det ser ut som om at det er sjølve lydkortet det er noko gale med, det røde lyset i lydutgangen lyser ikkje lenger.

     

    post-27901-1201341072_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...