Gå til innhold

Bruker-279008

Medlemmer
  • Innlegg

    388
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bruker-279008

  1. Jeg har ikke spilt Bloodborne ennå, men av de andre tre liker jeg Dark Souls best jeg også. Demon's Souls spilte jeg ikke før jeg hadde fullført både Dark Souls og Dark Souls II drøssevis av ganger, og selv om jeg synes det var et fantastisk spill likte jeg de andre bedre. Og Dark Souls II er veldig bra, særlig med de tre DLC-ene tatt i betraktning, men Dark Souls er i en egen klasse. Tror faktisk det er mitt favorittspill.

  2. Mener å huske at jeg fikk 5000 av hver av foreldrene mine, men siden jeg mottok pengegaver fra flere enn ditt barn endte jeg opp med større total sum. Jeg fikk rundt 40.000, og flere av vennene mine gjorde det samme, men jeg minnes at summen andre fikk var lite interessant. Jeg spurte bare mine nærmeste venner, og jeg tror ikke at folks konfirmasjonssum var et stort samtaleemne. Isåfall ble det fort uinteressant. 

     

    Basert på antall givere høres 20.000 ut som en fin sum; det blir jo dumt hvis dere og andre med mindre nær familie er nødt til å kompensere ved å gi dobbelt så mye som andre foreldre bare for at barna skal få noenlunde lik sum.

  3. Jeg husker at broren min og jeg kjøpte en del elendige spill til PS2; det tok nemlig litt tid før vi lærte at å kjøpe spill på impuls basert på coveret ofte resulterer i dårlige opplevelser. Hva disse spillene het har jeg glemt. Til PS3 har jeg egentlig ikke kjøpt så mange spill, men det absolutt dårligste må være Conflict: Denied Ops. Et av de ovennevnte impulskjøpene var Denied Ops' forgjenger, Conflict: Global Storm, et spill min bror og jeg spilte dritten ut av. Denied Ops var på sin side gørrkjedelig, og vi endte med å bytte det inn dagen etter vi kjøpte det.

  4. Om hun ellers er glad i fantasy, er nok Witcher et godt spill å velge. Dersom hun ikke er så interessert i spill, tror jeg en god historie og frihet til å gjøre hva man vil er viktig, og hvis hun ikke har erfaring fra spill tidligere bør hun nok starte på easy. For å si det sånn, om hun ikke er så gira på å spille blir det ikke bedre av å slite med å drepe startmonsterne. 

  5. Enig med Jakoozie, skaff deg et split-screenspill. Min samboer og jeg hadde det veldig morsomt med split-screen i Far Cry 3 og Uncharted-spillene, og endte med å kjøpe Portal 2 for å spille sammen. Hun har spilt lite i det siste, men jeg tror det var lettere for henne å begynne å spille når vi gjorde det sammen. Og det tar ikke lang tid før man blir merkbart bedre med kontrolleren. :)

  6. Hadde det egentlig ganske gøy da jeg fløy rundt og samlet sammen ulike samleobjekter i GTA V for å få platinum. Lyttet til ulike podcaster og hadde det ganske greit. Sånn sett er grinde-/samletroféer greie; de krever gjerne lite oppmerksomhet, og du kan kombinere dem eksempelvis podcaster, lydbøker eller annet.


  7. Jeg liker også Dark Souls best, men har hatt mye moro med Dark Souls 2. De tre DLC-ene til Dark Souls 2 er forøvrig fantastiske, og bør absolutt kjøpes om du skaffer deg spillet. Det er vanskelig å leve opp til lore og setting i Dark Souls, og selv om Dark Souls 2 er vakkert og variert, merker man særlig at bakhistorien ikke når opp til Dark Souls' bakhistorie. Samtidig er det utrolig mange stilige og anvendelige våpen i DS2, flere enn i DS etter min mening, og jeg synes også det er morsommere å spille som magiker i DS2.



    Om du liker Dark Souls kommer du definitivt til å like Dark Souls 2.


  8. Fordi noen simpelthen trenger tid, og kanskje spesifikke hendelser, for å akseptere at verden ikke er slik man alltid har trodd. Hvis man har opplært til at noe er unormalt (og galt), kan man ikke bare en dag bestemme seg for at man plutselig mener noe annet; man må ta et oppgjør med sine overbevisninger, og langt fra alle er i stand til dette. Heldigvis er Norge kommet ganske langt i sin aksept av homofili, og jeg tror at de fleste unge i dag vokser opp med å tolerere homofili, og at det dermed blir bedre for hver generasjon.

  9. Jeg har alltid vært dårlig på å fortelle historier selv, men har blitt mye bedre etter at jeg begynte å skrive. Noen ganger åpner jeg et word-dokument og skriver, det være seg tanker og følelser rundt hendelser, artige historier som har inntruffet, eller pur fiksjon. Etter at jeg begynte med dette har jeg blitt mye flinkere til å være presis og konsis muntlig. Før var jeg dårligere til å ordlegge meg, jeg slet liksom med å si ordene i riktig rekkefølge nærmest, og all spenningen forsvant. Nå har jeg svært få problemer med dette, og har blitt en flinkere historieforteller. Jeg anbefaler deg å prøve det samme; å skrive litt en gang i blant. Særlig hvis du leser gjennom det du skriver, da blir du mer bevisst på språket og på å være presis og å unngå gjentagelser og lignende, og plutselig skal du se at du forbedrer deg.

  10. Har ladet opp med å se Birdman, Boyhood og Gone Girl i kveld - sistnevnte film var ferdig for omtrent 30 minutter siden, og min samboer og jeg var mer enn klare for å skru over på TV-en for å glane. "Intet signal"... KOM IGJEN, av alle dager, hvorfor må DETTE være dagen... Så det ser ut til å bli tidlig til køys i kveld. Vi har aldri mistet signalet på dekoderen før. Men akkurat i dag, i kveld. Ja, jeg så på Dagsrevyen tidligere i kveld. Tipper at signalet forsvant like før filmen var ferdig, og at det kommer tilbake i det jeg legger meg.

  11. På PS4 mener du? Det er nok lenge til. PS4 selger fremdeles kjempegodt og prisen er allerede veldig lav i forhold til produksjonskostnader, så utenom spesielle kampanjetilbud i høytider og slikt, så tror jeg denne prisen vil holde seg lenge.

     

    Først må nok Sony se en varig tendens til at salget svikter, eller de finner det for godt å lansere nye utgaver (for eksempel slik som PS3 slim). Så jeg vil tro det holder seg minst et år til, men kan også være 2-3 eller mer, vanskelig å si uten å kunne spå bevegelsene i markedet. :)

     

    Takk for svar. I håp om at du skulle ta aldeles feil satt jeg og leste i ulike tråder og enkelte redaksjonelle skriblerier om temaet i går kveld, og til min store fortvilelse støtter alle andre det du sier her. Jeg kan godt vente i noen måneder til, men ikke et helt år eller to! Tror nesten jeg bare er nødt til å slå til; jeg mener, Bloodborne kommer jo snart.

×
×
  • Opprett ny...