Gå til innhold

MDD

Medlemmer
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MDD

  1. Vel, nettilgang må man uansett ha. Dette kreves også av arbeidsledige. Samfunnet stiller dette kravet i stadig større grad.

    Og en PC har stort sett alle. Dette trenger ikke å koste deg noe om du kjenner noen som har noe gammelt ræl de vil bli kvitt.

    Tilgang til kulturopplevelser er uvurderlig når man ikke har noe annet i livet.

     

    EDIT: Jo, dette funker like godt i praksis som i teorien. Jeg snakker av personlig erfaring.

  2. Ah. Minnehåndtering i DOS. Brukte mange timer på å sette opp oppstartsdisketter med autoexec.bat-filer optimalisert for enkelte spill. Å få nok minne til å kjøre Dune 2 og samtidig ha lydkortdriver var litt av en jobb. Syndicate mener jeg også å huske var litt krøkkete å få til å funke. Det gjaldt å starte med himem.sys (og dermed få tilgang på high memory), så finne ut hva som kunne legges i high memory og laste det inn der (gjerne i rett rekkefølge også), og håpe på at man dermed fikk nok ledig plass i base memory til å klare å kjøre spillet. Tror Dune 2 krevde 570 kB (av 640), og da hadde du stort sett bare plass til himem.sys og lite annet.

    Takk og lov for QEMM! Det ble halleluja-stemning på nerderommet :D

     

    Argh! Syndicate var et slit. La inn x antall 1.44MB-disker men kom aldri lengre enn (den utrolig fete og stemningsfulle) introen. DOS4GW spyttet ut en kryptisk hex-kode, om jeg husker korrekt.

    Først når CD-ROM var i hus et år eller to senere fikk jeg glede av spillet. Og hvilken glede! En av mine favoritter gjennom tidene.

     

    Good times!

  3. TWD spiller man ikke for gameplayet sin del, men heller for historien, karakterene, artwork og den flotte stemningen. Det er en av favorittene mine fra i fjor.

    Når det gjelder adventure-spillene deres synes jeg det er slette saker, så jeg er en av sikkert mange som er glad for at Telltale har gått i en annen retning.

    Pek og klikk av langt bedre kaliber finner man hos utgivere som Daedalic, Amanita og Wadjet Eye.

     

    Gleder meg til å prøve Wolf, men forsøker å vente til flere episoder er ute. Om jeg greier det da...Det frister veldig å dra VISA nå.

×
×
  • Opprett ny...