Jump to content

ZweiNor

Medlemmer
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

336 :)
 1. Det er ganske tydelig at de har forskjellige regler ettersom hvilken sending det er de holder på med* Hva med hearthstone spillerne som ikke ble straffet, for akkurat det samme budskapet? Samme reglene der. Dessuten var det en blanket regel som ble brukt, som blizzard har i stort sett alt de sitter med fingrene i. Redigert: Ser at det ble annonsert for kun et par timer siden at det hearthstone laget også fikk en 6 måneders ban, til slutt. Etter at laget sluttet å konkurrere, ettersom de nettopp ikke fikk en umiddelbar ban som Blitzchung fikk.
 2. Dette var en veldig god ide! Og kan lett se for meg at dette er et produkt midt i blinken for mine besteforeldre. Når det er sagt: Oppløsning og både lyd / bildekvalitet må fikses før et eventuelt kjøp blir aktuelt. Det samme med samtalekvaliteten. At man skal slite med brudd og slikt er ikke aktuelt i disse tider. Det å kunne strømme en korps konsert f.eks. hadde vært helt ideelt, men da kan man ikke slite med de problemene som nevnes her. Så hvis de tingene hadde vært ordnet opp i, så kunne jeg gjerne betalt 10'000,- for at mine besteforeldre skulle hatt en slik, for jeg tror på den sosiale verdien av å ha en slik tilknytning til dem.
 3. Er veldig interessert i både Neo og Duo, ser ut som kule produkter!
 4. Jeg kommenterer forsåvidt relativt ofte, men jeg er her helt enig. Hørte om lanseringen, hadde ikke mulighet til å se den live selv. Så gikk hit for å se om det var noe dekning. Niks og null, og når det først kommer en artikkel så inneholder den ikke de to mest spennende produktene engang. eller de er vel indirekte nevnt: Ble artikkelen publisert før den var ferdig?
 5. Bruker selv edge chromium, og er egentlig veldig fornøyd med den. Kan til og med caste til chromecast med den, selv om det er noe begrenset hva den klarer ifht. chrome. Laste inn addons fra chrome funker også bra, samtidig som at jeg får spredd dataen min litt utover heller enn å gi absolutt alt til google.
 6. Har spilt underlords en del i helga. Liker det godt! Det er jo laget med "velsignelsen" til Drodo, så er veldig likt. Det virker også til å bli utviklet med ett mobil først mindset, slik at UI er veldig mobilorientert. Men det er allerede blitt en del "bedre" for pc. Slik jeg har forstått så var det egentlig ikke planen å slippe beta så tidlig, men det ble lekket en vanvittig tidlig versjon som fikk mye tyn så valve så seg vel nødt til å slippe beta nå.
 7. Remote play har de hatt på xbox lengre enn PS4, her er det snakk om at du kan bruke xboxen som en server og spille spillene dine uansett hvor i verden du befinner deg. Xbox console streaming og PS4 remote play er bare lokalt.
×
×
 • Create New...