Gå til innhold

Oladag

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oladag

  1. Hei, har et par med Steelseries SIberia V2 headset som har blitt ødelagt. Trenger tips til et nytt headset som skal brukes mest til gaming(pc).

     

    Har sett litt på Astro a40-> http://www.komplett.no/astro-gaming-a40-svart-med-trd/795724

     

    Har dette hovedkortet om det har noe og si-> http://www.komplett.no/msi-b75ma-p45-socket-1155/749862

     

    Vil ha et komfortabelt headset med god lyd og mikrofon.

     

     

  2. Super Mario er jo voldelig. Du dreper jo flokker av fiender hele tiden. ;) Har spilt en god del Assassin's Creed, og selv om det er en del drap her og der, består det meste av tiden min av helt andre ting. Historien i seg selv er heller ikke så voldelig, spesielt om man sammenligner med f.eks skytespill. Selvsagt kan man jo dra på en drapsorgie om man vil, men det kan man i de fleste andre spill også. Om trådstarter har spilt Skyrim tåler han nok Assassin's Creed også. :)

    Jeg tror det er snakk om at foreldrene skal kjøpe spillet, og jeg mener AC spillene er ganske voldelige. Det handler jo tross alt om å være en snikmorder.

  3. Har fått prøvd den i noen timer og den er fantastisk! Fargene er kjempefine, det er god innsynsvinkel og har ikke sett noe til døde piklser eller lyslekasje. Anbefaler skjermen på det sterkeste!

     

    EDIT: Fikk overklokket skjermen fra 60hz til 80hz :) Jeg kan se forskjellen når jeg spiller FPS som Payday 2 og BF3 kjempefornøyd!

  4. Jeg ville valgt en 27" med 1440p

    Hvis du syns de store merkene er dyre kan du ta en titt på de koreanske variantene du finner på ebay, har bestillt en for noen dager siden som kostet 2000kr. Kan gi beskjed om den var brukbar eller ikke om du vil når jeg har fått og testet den:)

     

    EDIT: Grunnen til at jeg syns 1440p er best, er fordi du får like mange piksler i bredden, men flere i høyden. Så kan du også tenke på at 21:9 antageligvis ikke passer så bra til mange ting. 16:9 er det vanligste så ting er ofte tilpasset til 16:9:)

×
×
  • Opprett ny...