Jump to content

Oladag

Medlemmer
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

About Oladag

 • Birthday 03/10/1999

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Favoritten min: Også en jeg har laget selv:
 2. Hvis du kan klare deg med en stasjonær ville jeg anbefalt det siden du får den beste spillopplevelsen
 3. Personlig liker jeg å spille på NBFC sine server http://www.nbfc.no/
 4. Hehe, liker ikke å bli drept av stinger, fikk heldigvis tatt igjen.
 5. Hei, har et par med Steelseries SIberia V2 headset som har blitt ødelagt. Trenger tips til et nytt headset som skal brukes mest til gaming(pc). Har sett litt på Astro a40-> http://www.komplett.no/astro-gaming-a40-svart-med-trd/795724 Har dette hovedkortet om det har noe og si-> http://www.komplett.no/msi-b75ma-p45-socket-1155/749862 Vil ha et komfortabelt headset med god lyd og mikrofon.
 6. Skjønner at en del av spillet er at vi har "bandits" og "heroes" Men slik jeg har opplevd det er 2/10 vennlige og 8/10 skyter med en gang de møter noen, har selv kun drept en person. Det var en fyr som loota en fyr han hadde øksa i hodet, så jeg snek meg innpå og slo han i hjel. Hadde vært drit gøy å spille hvis det var likevekt mellom vennlige og fiender.
 7. Jeg ble også kastet av en stige i dag, mistet m4 med to magasin, øks, og mye mat og drikke.
 8. Liker å gå med: AK 5C med Red dot, heavy barrel, potato grip og green laser. Secondary bytter jeg på ganske ofte. v40 granater Sraw Mechanic field uprgade
 9. Jeg tror det er snakk om at foreldrene skal kjøpe spillet, og jeg mener AC spillene er ganske voldelige. Det handler jo tross alt om å være en snikmorder.
 10. Hvis du sjekket ovenifra kunne du se at det var datamaskiner bak der, var bare PC med Dualshock 4 kontroller.
 11. Oladag

  Yamakasi Catleap

  Har fått prøvd den i noen timer og den er fantastisk! Fargene er kjempefine, det er god innsynsvinkel og har ikke sett noe til døde piklser eller lyslekasje. Anbefaler skjermen på det sterkeste! EDIT: Fikk overklokket skjermen fra 60hz til 80hz Jeg kan se forskjellen når jeg spiller FPS som Payday 2 og BF3 kjempefornøyd!
 12. Jeg ville valgt en 27" med 1440p Hvis du syns de store merkene er dyre kan du ta en titt på de koreanske variantene du finner på ebay, har bestillt en for noen dager siden som kostet 2000kr. Kan gi beskjed om den var brukbar eller ikke om du vil når jeg har fått og testet den:) EDIT: Grunnen til at jeg syns 1440p er best, er fordi du får like mange piksler i bredden, men flere i høyden. Så kan du også tenke på at 21:9 antageligvis ikke passer så bra til mange ting. 16:9 er det vanligste så ting er ofte tilpasset til 16:9:)
 13. Oladag

  Yamakasi Catleap

  Har bestillt en X-Star DP2710. Valge "Pixel Perfect" modellen siden da er det en begrensning på 3 døde piksler i kanten, eller 1 i midten. Skal si hva jeg syns etter at den har kommet og blitt testet:)
 14. Jeg er veldig fornøyd med mitt Vapor-X kort:)
×
×
 • Create New...