Gå til innhold

erlendhagen

Medlemmer
  • Innlegg

    325
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erlendhagen

  1. Hei alle,

    eg skal etter kvart kjøpe en ny laptop til sonen min. Han har i dag en 4 år gammal Packard Bell som har skuffande dårlig rekkevidde på trådlaust nett.

     

    Sjølv har eg en Dell Latitude E6420 som har et veldig godt nettverkskort.

    Typisk kan eg ha signalstyrke 3 av 5 på mi datamaskin mens sonen min har problemer med å finne nettet.

     

    Uten å gå opp i prisklasse 10000,- ++, er det nokon merker eller modeller som er kjent for å ha ekstra godt nettverkskort?

     

    Takk.

  2. "De største Canadiske operatørene er Bell, Telus og Rogers. Av disse tre så er det kun Rogers som støtter GSM. Er du så uheldig å gå utenfor dekningsområdet til Rogers, vel da er du uten telefon."

     

    Det var akkurat slik det virka, ja. Der det var "Rogers"-dekning hadde eg GSM. Kom eg utanfor Rogers-området var der ingenting.. Men Desire HD er vel også Quad-GSM / Tri-HSPA? Eg var iallefall veldig overraska over dette.

  3. Fullt så enkelt er det ikkje. Eg opplevde for eksempel at min Desire HD kun hadde dekning i bystrøk i Canada. Og der var det stort sett begrensa til én operatør som kun gav meg "GPRS". Lokale hadde full dekning på 3G. Der er ulike frekvensar etc som spelar inn og.

     

    Mvh, Erlend

     

    De fleste mobiler idag kan brukes verden over. Unntaket er land som bruker CDMA og ikke GSM.

     

    Her er et kart over alle land i verden og hvilke nettverk de bruker. Som du vil se så bruker de fleste land GSM, så da vil du kunne bruke alle telefoner som du kjøper her til lands i disse landene så lenge telefonen støtter 3G.

  4. Hei!

     

    Jeg befinner meg for tiden i England. Jeg har en tv2 sumo konto og jeg skulle gjerne ha fått med meg håndballkampen i kveld. Problemet er bare det at tv2 ikke vil visen den utenfor Norge med tanke på rettigheter osv. Jeg har hørte at det er mulig å få maskinen til å tro at den er i Norge. Jeg har forøvrig en Macbook pro. Noen som kan hjelpe meg med dette? hadde vært utrolig deilig!

     

    Takk for svar.

    Der finst fleire sider du kan gå inn på som gir deg ei tilfeldig ip-adresse utad. Om du skal ha ei norsk ip-adresse som gir stabil fart, må du sikkert betale for tjenesten. Søk etter anonymous proxy el. liknande.

  5. Var høy og lavt på jakt etter flussmiddel i helgen uten å komme noen vei.

     

    Nærmeste jeg kom var loddevann som ikke kan brukes på elektronikk, eller loddefett.

     

    Jeg ønsker helt vanlig flytende flusssmiddel til en normal pris. Noen som kan si meg hvor jeg kan få kjøpt noe slikt, og aller helst i butikk i Bergen.

     

    Bare pass deg! I disse dager havner du i PST sine lister med en gang du skal kjøpe noko kraftigare enn tannkrem!

  6. Hei,

    eg vil rydde opp i musikksamlinga mi. Til å hjelpe meg har eg lyst til å skaffe et godt program som automatisk kan scanne heile samlinga, og redigere ID3/album art etc.

     

    Hittil har eg registrert desse:

    http://www.mediamonkey.com/information/free/

    http://www.automaticmusicorganizer.com/about_automatic_music_organizer.html

    http://musicbrainz.org/doc/MusicBrainz_Picard

     

    Er det nokon som har prøvd fleire av disse, eller er kjempefornøyd med ett av dei? Om et program er ekstra brukervennlig og effektivt kan eg gjerne kjøpe et betalt program.

     

    Mine filtypar er i hovedsak flac, ogg og mp3.

     

    Er det nokon som har innspill?

  7. Er veldig missfornøyd med dekselet til sim- og minnekort. Er en godt synlig glippe mellom plast og alu, men det verste er at på ene siden av telefonen stikker aluminium lengre ut enn plasten. Dette er ganske synlig og lager en skarp kant som er veldig plagsom. Bare jeg som har vert så uheldig eller er det flere som har fått en telefon med like "god" byggekvalitet?

     

    Og hvilke signal vises på statusbaren når telefonen er koblet til 3G? Hos meg vises bare E(edge?)og er ganske tregt uansett hvor jeg går. Og dette er i oslo sentrum. Har one call og har slått på roaming men merker ikke noe forskjell selv om jeg er koblet til Network N eller Telenor. Nettverkmodus er satt til auto og aktiver alltid-aktive mobildata står på.

    Det einaste eg har å utsette på byggekvaliteten er den tynne glipa mellom SIMkort/minnekort-dekselet og bodyen.

    Ellers har eg samme problem med 3G-dekning. Eg venter no på eg nytt SIM-kort, då det gamle er 4-5 år gammalt fra Tele2. Håper det løyser problemet og gir meg 3G-dekning.

  8. Eg får ikkje koble meg til epostkontoen hos Dataguard, dette fungerte fint på min gamle Qtek S200 (HTC med WM5)

     

    Det skal være samme informasjon som må inn. Hva er det som ikke fungerer?

    Enten eg går til webmail.dataguard.no, eller legg denne inn som konto på DHD så kjem eg ikkje inn. Om eg går rett på nettsida, skriv brukernavn og passord og trykker "logg inn" så skjer det ingenting.

  9. Eg har et par ting eg lurer på. Kanskje nokon kan hjelpe meg:

     

    Telefonen kobler til Edge, mens kona sin Nokia kobler til 3G.. Kva kan eg gjere for å få min Desire HD til å koble til 3G og?

     

    Korleis kan eg koble meg til nettverksdisken min over Wifi, slik at eg kan for eksempel kopiere filer til og fra denne, eller spille av mediefiler derfra?

     

    Eg får ikkje koble meg til epostkontoen hos Dataguard, dette fungerte fint på min gamle Qtek S200 (HTC med WM5)

  10. Eg les om problemer med litt av kvart her, men min DHD har iallefall hittil ikkje hatt nokon av problema folk nevner. Batteriet holdt to døgn på første lading. Då brukte eg WiFi innimellom for å synce den mot nett, litt surfing, litt musikkspeling over bluetooth og wifi etc. Heilt OK for min del.

    Oppdatering av systemprogramvare gikk og fint.

  11. Haha! Dette minner om alle dei sitata vi kjenner som virker så komiske i dag. Utviklinga går fortare enn du trur, "elscorpio". Det skal ikkje meir til enn litt over normalt tung bilderedigering før du har nytte av 8GB.

    Bare dur på med 8GB. Du angrer det ikkje når pengane likevel er borte. Eg har hatt 8GB i 2 år no, og trives med det. "Til vanlig" ville sikkert 4GB gjort samme nytten, men kvifor skal en ikkje kjøpe skikkelig når en først er i gang? Av og til kjem dei til nytte. Og med tida blir det bare meir og meir nyttig.

     

    alt over 4 gb ram er bortkastet. hva skal du egentlig med 8 gb ram? du vil ALDRI få bruk for det. kanskje om 10 år, men ikke idag og i nærmeste frmetid.

×
×
  • Opprett ny...